Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב יוקרה יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

אחרי שנות רבות עם ליסינג, אני צריך לקנות רכב.

בא לי להגשים חלום ולרכוש מותג יוקרה כמו וולוו או מרצדס אבל משנתון נמוך כיוון שהתקציב שלי לא גבוה - 50-60.

ברור לי שאצטרך להתפשר על רכב עם קילו טרז גבוה יותר לעומת רכבים חדשים אבל לתפיסתי למותגים כמו וולוו או מרצדס ה 100,000+ קילומטרים לא משמעותיים (מבחינת בלאי) כמו אצל רכבים פשוטים יותר כמו קיה, פז'ו וכדומה.

א. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת, ייתכן שאני טועה ובגדול....

ב. האם יש המלצה לרכב מפנק ואמין בתקציב של 50-60?

נ.ב

התחלתי לבדוק על וולוו v40 וגיליתי שרק מ 2016 ו 190כ"ס מדובר באמת במנוע של וולוו ולא בפורד. אני מניח שיש מקרים גם כאלו בדגמים או יצרנים נוספים.

אני רוצה להנות מחווית הנהיגה ולא לרכוש רכב בשביל השם שלו אם בפועל יש בפנים מנוע או חוויית נהיגה פחות טובה.

תודה!

פורסם

אתה לוקח בחשבון שגם אם תמצא רכב מתאים בתקציב שלך, מרצדס או וולוו יהיו יקרות יחסית לאחזקה?

כדי שיהיה אפשר לעזור לך, תן יותר פרטים - מה הנסועה הצפויה, האם הרכב הוא ליחיד או למשפחה, חשוב לך יותר נפח הבגאז׳ או התנהגות כביש…

פורסם

רכב זו רכישה לטווח ארוך. אתה צריך להביא בחשבון גם עלויות ביטוח, דלק. טיפולים ותיקונים - כל אלה יהיו יקרים בהשוואה לרכב "מן המניין".

וכמובן שצריך לבחור ברכב מתאים לצרכים - מבחינת מקומות ישיבה, מקום למטען, כושר תמרון לנהיגה בעיר צפופה וכו'.

ממליץ.לך לשבת, להכין שיעורי בית ולהגדיר צרכים ותקציב לטווח כמה שנים - ולשוב אתם להמשך ייעוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.10.2022 בשעה 17:11, Nick123 כתב:

התחלתי לבדוק על וולוו v40 וגיליתי שרק מ 2016 ו 190כ"ס מדובר באמת במנוע של וולוו ולא בפורד

איזה בעסה לי עם הוולוו שנת 2010 שלי, נתקעתי עם מנוע מעפן של פורד שמוציא רק 285 כ"ס,

שמעתי גם הGT40 עם חרא של חווית נהיגה, בגלל המנוע של פורד כמובן

בתקציב הזה וכמה שיותר מודרני, אתה מזמין שק של צרות, הרכבים הללו לא פשוטים לאחזקה והחלפים שלהם יקרים, אם אין לך ידע לתחזק אותם לפחות חלקית בעצמך, אתה עלול להגיע למחיר הרכישה בעלות הטיפולים/תיקונים מהר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם

מרצדס הייתי מוריד מהרשימה 

ונשאר עם הוולוו מעלה לכיוון ה80 ומחפש s60 טובה .

כמובן כדי לברר ביטוחים ולדבר עם בעלי רכב כזה ומגיע ליראות רכבים ואתניירת הטיפולים כך תוכל להבין מה אתה קונה ואם שווה לך 

לקנות או לעבור למותג עממי אבל לרכבי הסלון שלהם 

כגון 6 ממודל גבוה , אקורד מדגם אמריקאי הייברידי כמובן לבדוק תקציב ולשחק איתו לפי היכולת שלך .

הכרתי מישהו שמכור לוולוו וכל הזמן רוכש אותן בשביל חלקים גם כאלה שנוסעות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
בתאריך 13.10.2022 בשעה 19:06, stx כתב:

אתה לוקח בחשבון שגם אם תמצא רכב מתאים בתקציב שלך, מרצדס או וולוו יהיו יקרות יחסית לאחזקה?

כדי שיהיה אפשר לעזור לך, תן יותר פרטים - מה הנסועה הצפויה, האם הרכב הוא ליחיד או למשפחה, חשוב לך יותר נפח הבגאז׳ או התנהגות כביש…

הי, הנסיעה בתוך העיר, כעיקרון יש לנו רכב נוסף מהעבודה של אישתי כך שהרכב שאקנה ישמש אותי לנסיעות קצרות , לא צריך משהו משפחתי. כנ"ל לגבי באגז' - אין שום דרישות מיוחדות. מה שחשוב לי זה שהרכב יהיה מפנק וכיפי לנהיגה. מבחינת תחזוקה, לא בדקתי את הנושא, אני מניח שהיא תהיה יקרה יותר אבל לא נראה לי משמעותי אם מדובר בהבדל של אלפי שח בודדים בשנה.

פורסם

בתקציב הזה עדיף לקנות מאזדה 6 או משהו בסגנון.

וולוו הרבה יותר יקרות, ומה שאפשר לקנות עם התקציב הזה הוא רכב במצב לא מדהים.

בדקתי כי אני גם מתעניין לאחרונה בS60, XC60 או V40.

לא הייתי קונה רכב כזה בפחות מ100,000 כי זה מאפשר את הדגמים היותר חדשים והיותר מוצלחים.

אם יש לך כסף וזמן לפתור בעיות, לך על זה, אבל זה יעלה לך בהמון עצבים.

זה נכון לכל רכב זול, אבל כשזה רכב יוקרה זה נכון כפליים כי הם יותר מורכבים.

פורסם
לפני 27 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

++

תחשוב על זה ככה - אתה הולך לקנות רכב ב60K, אבל אתה הולך לתחזק רכב שהיה שווה 300-400K שהוא גם מחוץ לאחריות.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, Nick123 כתב:

לא צריך משהו משפחתי. כנ"ל לגבי באגז' - אין שום דרישות מיוחדות. מה שחשוב לי זה שהרכב יהיה מפנק וכיפי לנהיגה.

אם ככה, V40 נשמע ממש במעלה הסימטה שלך.

למישהו מהעבודה יש אותו והוא סיכם את הרכב בתור 'שתיין וכיפי' (הוא עם ה-2000 סמ"ק) וצריכת דלק לא משמעותית אם הנסיעות שלך עירוניות והנסועה נמוכה.

הייתי מחפש רכב שרוב הק"מ שלו נצבר בנסיעה בינעירונית וכמובן שטופל לפי הספר.

הסתכלתי גם על הדגם הזה לפני שנה-שנתיים (רכב יפהפה בעיניי) ומקריאה פה בפורום, מומלץ ללכת על השנתונים המאוחרים עם מנוע וולוו וגיר אייסין. לא מכיר מחלות קשות בדגמים האלה.

אם חוזרים לצד הכלכלי, כנראה שזה לא זמן אידיאלי לחפש רכב כזה - הוא לא כ"כ נפוץ וקהל היעד שלו הוא בדר"כ לא מישהו שמסתכל עליו ברמת השקל, כלומר יבקשו על רכב עם נתונים טובים לא מעט מעל המחירון.

אבל אם תמצא אקזמפלר טוב שעומד בתקציב רכישה, ואמרת שאתה אחרי הרבה שנים עם ליסינג - נראה לי שזה חלום שאתה יכול לעמוד בו.

מציע לך לפרסם פה בפורום קנייה שאתה מחפש - יש כאן כמה שמחליפים וולוו בוולוו, יכול להיות שהם או מישהו שהם מכירים יתאים לך.

מרצדס ב60K זו כבר ממש  הרפתקאה - אלא אם יש לך חבר עם מוסך מרצדס או שאתה מבין מספיק בשביל לתחזק אותו בעצמך כמו שצריך, להזמין לו חלפים וכו'.

עוד משהו, פסיכולוגית לא הייתי מסוגל לקנות מרצדס אם אין לי חנייה פרטית בשבילו, גם אם קניתי אותו ב60K, אבל אולי זה רק אני.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יוסי פרנקוס כתב:

בתקציב הזה עדיף לקנות מאזדה 6 או משהו בסגנון.

וולוו הרבה יותר יקרות, ומה שאפשר לקנות עם התקציב הזה הוא רכב במצב לא מדהים.

בדקתי כי אני גם מתעניין לאחרונה בS60, XC60 או V40.

לא הייתי קונה רכב כזה בפחות מ100,000 כי זה מאפשר את הדגמים היותר חדשים והיותר מוצלחים.

מאזדה 6 עם מנוע 2,500/2,300 תלוי מה שנכנס בתקציב, טויוטה איוונסיס ואם ממש רוצים להתפרע אז לקסוס כלשהי בתקציב.. 

וולוו ומרצדס בשנתונים מסויימים הן בגדר שיחה במוסך מורשה היבואן : בוקר טוב = 500 ש"ח על החשבון ועוד לא התחלנו לשתות קפה... 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין שום דבר יוקרתי בטויוטה אוונסיס.

הרכב נוח, אמין, יחסית מרווח, תחזוקה לא יקרה ונמכר במחיר של קורולה ( לפעמים גם זול יותר ).

אבל זה רכב אפור. גם בעיצוב הפנימי ( חיצוני זה עניין של טעם ) וגם בנהיגה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קח בחשבון שרכב יוקרה 5-6 שנים אחורה מציע אבזור, מרחב ונוחות של רכב מיין סטרים מודרני יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני מתנצל לנפץ את הבועה,אבל V40 זה לא רכב יוקרה,רכב בינוני ביותר.

נהגתי על הגרסה של ה190 כוחות סוס,נוסע נחמד,נוחות נסיעה סבירה,שום דבר מיוחד.

לפני 2016 לא לגעת יש שם גיר רובוטי.

תא נוסעים פשוט גרוע,עם טריליון כפתורים,גם לא מרגיש שיא האיכות,תפעול המזגן מסורבל.

עלות האחזקה של הרכב הזה לא זולה,ואני באמת לא רואה סיבה לקנות את הרכב הזה.

מנוע פורד או וולוו זה לא באמת משנה,בתקציבים האלו חפש דברים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • רעיון טוב! 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תקנה מאזדה 6 עם מנוע 2.5.

אם בא לך משהו זקן תחפש פאסאט.

תחליף את המערכת לאנדרואיד מודרני בעוד 1500 שקל.

בשביל לסוע קצת בעיר חבל להכנס להרפתקאות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...