Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Haim_gds כתב:

מסויים צריך ללכת לאתר ספציפי עם ממשק משתמש משלו או להפעיל אפליקצייה ספציפית עם ממשק משתמש משלה, כדי לשמוע פודקאסט אחר צריך לעבור מחדש את כל התהליך עם ממשק משתמש חדש

אתה לא. 

אפליקציות דוגמת פודקאסט רפבליק באנדרואיד, או מה שפינדר הציע לאפל, מאגדות את מרבית הפודקאסטים בעולם. 

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

בלי לפגוע, זה נשמע שאתה תקוע בשנות ה2000. בן כמה אתה? 50+ מה לעשות.

כל אפליקצית פודקסטים נורמלית, לא ספוטיפיי, מאפשרת לשמוע את כל הפודקסטים. כולל אלה שמופיעים ב podcaster.org.il, lbscience.org ו podcastim.org.il?  ממש אין צורך לעבור בין אפליקציות ואתרים.

אני באייפון, אז לא מכיר אפליקציות באנדרואיד, אבל באפליקציה הפודקסטים המובנית של אפל, אני שומע את כל הפודקסטים שאני בוחר, בעברית, ערבית ואנגלית.

אני גם מוריד פרקים למכשיר כדי שאוכל לשמוע בזמן טיסה. הכל מאוד פשוט ואני יודע שיש גם אפליקציות יותר טובות.

לדעתי תמצא מישהו עם קצת גישה טכנולוגית (אהםםם.. יש לי את התואר ואת הניסיון. אני מפתח כרגע מערכת תקשורת דיי מתוחכמת. מספיק טוב🙂?) ששומע פודקסטים, שישב איתך רבע שעה ויראה לך איך להשתמש באפליקציה סבירה.

הנה הפודקסט שביקשת עם כפתור ההורדה למכשיר

תודה בכל מקרה, אנסה בסופ"ש עם האפליקצייה ל podcast republic

פורסם

לא התכוונתי לפגוע. אני לא צעיר ממך בהרבה.

פשוט היה נשמע שלא הבנת את הקונספט של אפליקציה לפודקסטים. להוריד קבצים ולשמוע דרך נגן מדיה זה משהו שהיה מקובל לפני עשרים שנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפליקציה לפודקסטים זה בתכלס נגן אודיו שגם מוריד קבצים מ RSS. סה טו.

אני משתמש בפודקאסט אדיקט על האנדרוייד

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אפליקציית פודקאסטים בינונית ומטה עושה את מה שאתה מציין.

אפליקציות טובות גם עוזרות לך לעקוב אחרי מה ששמעת , לסנכרן בין מכשירים וכל מני מצבי שמע (כמו שציינתי על smart speed שחותך זמן שקט + מהירות נגינה גבוהה יותר בלי לחרבן לחלוטין את איכות השמע).

בנוסף יש כל מני דרכים לנהל רשימות השמעה (לדוגמא אני מסמן חלק מהפודקאסטים כpriority - שאם יש פרק חדש הוא קופץ למעלה , לעומת כאלו שפחות לחוץ לי לשמוע וכשאני אגיע אליהם אני אגיע).

פודקאסט אדיקט לאנדרואיד אגב היא אפליקציה לא רעה בכלל לזכרוני וכוללת את רוב הפיצ׳רים האלו ועוד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

פודקאסט אדיקט לאנדרואיד אגב היא אפליקציה לא רעה בכלל לזכרוני וכוללת את רוב הפיצ׳רים האלו ועוד.

אחלה אפליקציה + יכולת להוסיף "פודקאסט וירטואלי" שזה בעצם אודיובוק שהורדת מראש ושמת על זיכרון המכשיר. 

אבל לא רציתי להמליץ עליה כי אני בטוח שיש על מה להתלונן בנושא ה GUI וכול ה UX. 

מבחינתי היא סבבה לגמרי, אני איתה שנים, אפילו שילמתי. (מה שכן הם החליטו לעבור למודל של סאבסקריפשן (גם אם שילמת לפני זה), אז הם יכולים לדחוף אותו עמוק עמוק לתחת. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

היסטוריה עושים היסטוריה. קטעים. שבת עולמית השעה הראשונה מתוך שעתיים. 

שיר אחד-מאוד יפה על שירים.  

עריכה אחרונה על ידי דובצע
מלל מיותר
פורסם
בתאריך 15.9.2022 בשעה 14:57, פינדר כתב:

לא התכוונתי לפגוע. אני לא צעיר ממך בהרבה.

לא נפגעתי🙂.

התקנתי את ה podcast republic לאחר ההמלצה של יגאל, עוד לא השתמשתי בו (התאורה ברדיו שלי כל כך גרועה שאני יכול לראות שם משהו בבירור רק בלילה...) אך קצת מפריע לי הוא העומס. כפי שרואים בתמונה ישנם המון כפתורים קטנים ומוזרים נטולי הסבר בממשק, אצטרך להשקיע  זמן כדי למצוא את כל האופציות. חבל שלא עשו כפתור אחד שלחיצה עליו פותחת את כל הכפתורים על כל המסך ובגדול, לא חושב שאצליח להפעיל את זה בזמן נהיגה...

image.thumb.jpeg.f66ad25395c8cb3822adcf75b8aa8a4e.jpeg

אנסה אותו הערב בטלפון במכון כושר, נראה אם אני מצליח להתחבר אילו.

פורסם

ניראה שמדובר בבעיית תאימות למסך שלך ברכב שגורם לכמה סרגלי כלים להתמזג לכדי סרגל אחד עם אייקונים קטנטנים. 

כך זה אמור להראות על מסך של טלפון

Screenshot_20220918-143750_Podcast Republic.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

מוזר, התמונה שאתה מראה שונה לחלוטין משלי. 

כל מכשירי האנדרואיד שהותקנו אצלי ברכבים התקשו להציג תצוגה שתוכננה לטלפון במצב אנכי, תוכנה שעובדת חלק בטלפון במצב רגיל (FolderPlay למשל) נהפכת ללא נוחה כשהוא אופקי.

ד"א, זו הנקודה שהעלתי בתחילת השירשור. אני זקוק לאפליקציה "פרימיטיבית" עם מספר קטן של כפתורים כדי שאוכל להפעיל בנוחות בזמן נסיעה, לא אכפת לי להפוך אותה למנוונת לחלוטין (את החיפוש וסדר ההשמעה אבצע כבר בטלפון) כל זמן שתאפשר לי לשמוע/לעצור, להקפיץ קדימה אחורה חצי דקה ואולי גם המהרה של הדיבור.

פורסם
לפני 17 דקות, Haim_gds כתב:

כל מכשירי האנדרואיד שהותקנו אצלי ברכבים התקשו להציג תצוגה שתוכננה לטלפון במצב אנכי

מנחש שזה אנדרואיד קומבינה שזה לא מוצר רשמי שאפל תומכת בו במקום android auto שבו אתה מחבר את הפלאפון לhead unit?

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

חבל שלא עשו כפתור אחד שלחיצה עליו פותחת את כל הכפתורים על כל המסך ובגדול, לא חושב שאצליח להפעיל את זה בזמן נהיגה...

image.thumb.jpeg.f66ad25395c8cb3822adcf75b8aa8a4e.jpeg

הכפתור השלישי מלמטה עם הציור של המכונית עושה בדיוק את זה.

אבל בAA "אמיתי" הוא מציד את ממשק הניגון של AA ולא של הנגן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 13 שעות, Liviur כתב:

מנחש שזה אנדרואיד קומבינה שזה לא מוצר רשמי שאפל תומכת בו במקום android auto שבו אתה מחבר את הפלאפון לhead unit?

מה זאת אומרת "אנדרואיד קומבינה"? זה אנדרואיד מאוד מבולגן בהשוואה לטלפון (לא תאמין כמה לא אינטואטיבי ומסובך הוא תהליך הסרת תוכנה...). 

יש לי אנדרואיד אוטו מובנה, לא משתמש בו (לא מבין למה אני צריך אותו בזמן שכבר יש לי מערכת אנדרואיד מותקנת)

פורסם

אנדרואיד היא לא מערכת הפעלה מלאה לרכב. אם יש לך מערכת שמריצה אנדרואיד מלא על המסך זה מעין איזה קומבינה שהרכיבו.

אנדרואיד אוטו בא לפתור הרבה דברים וזו הגישה של גוגל (בדיוק כמו שאפל עשו קודם עם carplay שנה וחצי לפני)

המטרה של זה מראש היא להציג ממשק שמותאם לרכב וכולל את כל התוכן מהפלאפון.

בגלל עניין הקומבינה - מפתחים לא ממש מכוונים לממשק שמיש , הגיוני ובטיחותי! לזמן נהיגה בלהריץ אנדרואיד מלא על המסך - אבל כנראה אם תריץ את זה מהפלאפון על אנדרואיד אוטו - זה יפעל כראוי.

זו דוגמא קלאסית של לפעמים less is more.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...