Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בפיג׳ו 3008 שלי נדלקה נורת אזהרה למילוי אוריאה. עפ״י הרכב בעוד 1800 ק״מ בערך הרכב צפוי להפסיק לסוע כי לא תהיה אוריאה כלל במיכל.

לכן ניגשתי לתחנת דלק למלא.

הרכב עשה כבר כמה אלפי קילומטרים בודדים ולכן אני מניח שמיכל האוריאה לא היה מלא מלכתחילה.

בכל מקרה, אני מגיע לתחנת הדלק, מכניס את הפיה של האוריאה למיכל האוריאה, נותן לחיצה ו… הידית קופצת כמו כשמסיימים למלא.

לא משנה אם אני מנסה שוב ושוב, המשאבה קופצת. נורת האזהרה נותרת על קנה ולכן אני באמת בספק שהמיכל שם מלא.

מה עושים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ניסיתי ב2 תחנות שונות לחלוטין (של חברות שונות במקומות שונים בארץ)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

או שמיכל מלא ויש בעיה במיכל עצמו, יצא לי לשמוע על רכב בנזין שהיתה לו בעיה בצינור של פתח המילוי והמשאבה תמיד היתה קופצת בגלל זה. בכל מקרה הרכב באחריות, למה אתה שובר את הראש תקפוץ למוסך יבואן שהוא ישבור את הראש, ככה גם יהיה תיעוד לבעיה למקרה שצריך החלפת מיכל אוריאה 

עריכה אחרונה על ידי yaniv3993
פורסם

מלא בלחיצה עדינה לא יותר מ-10 ליטר.

אל תתן לזה להתמלא לבד 

עדיף למלא ממיכל 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן בלחיצה עדינה. ויותר מאחת. האוריאה לא מתמלא במשאבה בתחנת הדלק כמו דלק. הפיה "קופצת" כאילו מלא ויש ללחוץ מס' פעמים עד למילוי.

פורסם

תנסה לא לשים את הפיה עד הסוף ולתת זרם חלש

תנסה למלא ממיכל במקום ממשאבה

משאבות אוריה עושות הרבה בעיות ביחס למשאבות דלק, לא יודע למה זה.

• תוכן חדש...