Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריוס קשישא שלנו מתקרב למועד הטיפול השנתי, בנוסף הבולמים הקדמיים להערכתי כבר מתים (גונחים ונאנחים) ולכן ייתכן שתדרש עבודה גדולה על המתלים.

הסיבה שאני שואל - מוסכים לא אוהבים להתעסק ברכבים ישנים, בפרט לא ברכבי דיהטסו ישנים שלא קל להשיג להם חלפים.

מבקש המלצה למוסך באזור המרכז (= גוש דן, אפשרי מעבר לו אם יש סיבה ממש טובה) שלא יירתע מהנ"ל.



 

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

מוסך מ.א.ש , שהיה בזמנו מורשה היבואן של דייהטסו. ממשיך ומטפל במסירות בכל הכלים הותיקים (YRV של אחינית ו טריוס של חבר)  . 

https://he-il.facebook.com/pages/category/Automotive-Repair-Shop/מרכז-שירות-מאש-1575999196003500/

 

פנה לששון או לאיציק .

image.png.6092933f7a46c9d9bf7384012d69f52e.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...