Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצת ארוך אני מקווה שאצליח להסביר אותו.

אבי ז"ל היה מקבל רכב נכה צה"ל ממשרד הביטחון, ואת הרכב הלפני אחרון שהיה לו העביר לאחי - שלא העביר בעלות - לכן כשהוא נפטר לפני כמה חודשים היו על אבא שלי שני רכבים: הנוכחי והקודם (שאצל אחי).
בנוסף מסתבר שניתן להמשיך לקבל הנחות על הרכב הנוכחי כרכב של אלמנת נכה צהל אם יהיה על שם אמא שלי (אלמנת נכה צה"ל).
וכמובן שצריך צו ירושה בשביל זה.

הטעות הראשונה זה שאחי לא העביר בעלות על הרכב כשאבי עוד היה חי.
הטעות שהשניה היא שכדי להעביר בעלות אחי עשה את הצו ירושה שבו הרכב עובר לאלמנה ורשם רק את הרכב שאצלו (הקודם) כי היה ניתן לרשום רק רכב אחד.
אז הרכב הקודם באמת הועבר על שם אמא שלי ואז הוא העביר על שמו.

אבל אז הבנו שאנחנו תקועים עם הרכב הנוכחי ולא ניתן להעביר אותו ללא צו ירושה.
משהתבררה הטעות, הוא הגיש בקשה לתקן את הצו ירושה ולהעביר את הרכב השני על שם אמי (כמובן לאחר שהרכב הראשון הועבר על שמו)
הבקשה הנ"ל נדחתה משום מה ע"י רשם הירושות בטענה שלא ניתן להעביר רכב נוסף אחרי שכבר הועבר אחד. (אנסה להעלות את הקובץ בהמשך)

בקיצור מפה לשם הרשיון של הרכב פג תוקף והשרך היחידה לחדש היא להעביר בעלות.
מסתבר שיש אופציה להעביר בעלות של מישהו שנפטר אבל רק לשנה - בינתיים זה מה שעשינו.

אבל עכשיו אנחנו עדיין תקועים עם הרכב השני על שם אבא שלי - ולא ברור מה אמורים לעשות כשי שנוכל להעביר אותו של שם אמא שלי....

מה עושים???

• תוכן חדש...