Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צריך להחליף בקרוב את הרכב שלי - סיאט ארונה 2019(ליסינג תפעולי, מעבודה),

אחרי 3 שנים עם הארונה הייתי מעוניין להחליף לארונה חדשה (מתוחת פנים) 2022 (סה"כ מרוצה ממנה , וגם ביחס למתחרות)אבל אני מבין יש בעיות אספקה(?),

בינתיים קיבלתי הצעה ל :

קיה סטוניק, 1.0 טורבו, EX - סה"כ נראית אופציה סבירה אך לא מלהיבה....

טויוטה יאריס קרוס הייבריד אקו - במראה ראשוני נראית מרשימה(אם כי קצת מכוערת מקדימה :-( ), אבל מבין שקצת צפופה מאחורה ולא מרשימה באבזור נוחות ורעשים.

האם יש אופציות נוספות שזמינות במלאי?

חשוב לי בעיקר: בטיחות, אבזור(בטיחות ונוחות),נוחות נסיעה,התנהגות כביש(זריז,לא עגלה),שווי מס.

פחות חשוב: צריכת דלק(דלקן),טיפולים(ליסינג).

מה ממליצים המומחים???

בתודה מראש!

ערן

פורסם (נערך)

הארונה תהיה עדיפה מבחינת ביצועים על שתי האופציות הנ"ל, לדעתי גם מרווחת יותר מהסטוניק מאחורה והפעם לא יהיה לך מובילאיי יותר. 

הגרסה ההיברידית של היאריס יותר שקטה, זה לפחות מה שהבנתי מהתלונות שעלו באתר. היתרונות שלו זה פחות ביקורים בתחנת דלק, שקט יותר במיוחד בעיר ונעים יותר בפקקים. 

אישית הייתי מעדיף את הארונה בהנתן האופציות הנ"ל. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

יש בעיות אספקה בסיאט, מצד שני הם מפרסמים עכשיו מבצע בעיקר לאיביזה ולארונה, אז אולי הדברים השתנו.

גם אני חושב שהארונה עדיפה מבין האופציות שקיבלת. גם בטויוטה האספקה רחוקה יחסית אבל אולי חברות הליסינג שריינו מלאים מראש.

סקודה קאמיק סובל גם הוא מבעיות מלאי אבל אולי בחברות הליסינג המצב שונה. יונדאי קונה בנזין מתומחר דיי אגרסיבי ואולי יכול להיות אופציה עבורך. גם פיג'ו 2008 קיים בליסינג, בעיקר בדיזל הבסיסי.

פורסם

לגבי האופציות - אתה שואל במקום הלא נכון. עליך לשאול את מי שאחראי על הנושא במקום העבודה שלך, הוא אמור לדעת איזה דגמים מוצעים ומה זמן האספקה של כל אחד מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הארונה עדיפה , אבל שוב שאלה של זמינות שהיא הבעיה העיקרית של כל דגמי  קונצרן VAG .

הטויוטה סבירה , מושב נהג איום ונורא למי שנוסע מעל 100 ק"מ ביום. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה!

כפי שכתבתי :

ארונה - כרגע אין צפי אספקה(לצערי),

קיה סטוניק, 1.0 טורבו, LX ,

טויוטה יאריס קרוס הייבריד אקו  ( היברידי כנראה יש זמין...),

ה יונדאי קונה בנזין נשמע אופציה מעניינת - אברר עליו...

שוב - תודה לעונים!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

רק רציתי לעדכן שלפני כ 10 ימים פתאום חברת הליסינג

הודיעו שיש ארונה 1 זמינה במיידי רק צריך ישר להחליט(פחות מעניין אותי אם נכון...),

לסיכום-היום התקבלה!😉

תודה למי שענה ועזר !

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...