Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוהג קרוב לשנה ויש לי בעיה בנהיגה - קשה לי לשאר מרחקים

shay76s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני נוהג קרוב לשנה וקשה לי לשאר את המרחקים בבצדדים של הרכב .. אני לא יודע מה המרחק בין הרכב שלי למדרכה.. ואז לפעמים בניסיעות במקרים ספציפים אני בפחד האם אני עובר או לא ואז אני נוטה יש שמאלה.

בהתחלה הייה לי מאוד קשה עם הדבר הזה וזה ישתפר המון אבל עדיין עדיין זה מציק לי!! חייב להיות פיתרון יצרתי...

האם ברכבים אחרים זה לא יקרה? איך לדעת?

כי יש מצב שאם הפתח של החלון גדול יותר והכיסא שלי יהיה גבוה יותר ביחס לחלון אז זה ישתפר משמעותית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתב צריך להכיר את הרכב שלך יותר..

בתור התחלה הייתי ממליץ להתאמן על חניות בסמוך למדרכה ולהיצמד עד שאתה מרגיש שנגעת במדרכה עם הגלגל שם אתה יודע שזה קצה הרכב שלך, כך בשני הצדדים, תתאמן על לשבת במושב הנהג ולדעת מדויק איפה הרכב נמצא ביחס אליך, זאת אומרת שלדוג' אתה יודע שאם אתה נמצא בצד שמאל של הנתיב אז הרכב ממורכז באמצע הנתיב...

דבר שני, תנסה לכוון את הכסא והמראות ביחס אליך, את הכיסא יחסית גבוה שתוכל לראות מה קורה עם המכסה מנוע מקדימה, ואת המראות כדי לדעת גם מה המרחק שלך מהרכב למדרכה...

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ככל שתנהג יותר, תתרגל למידות של הרכב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמצעי שיכול לעזור בתהליך החנייה זו מצלמה, יחסית אמצעי לא יקר להתקנה, עושים בו שימוש נהגים צעירים וותיקים-פשוט מקל על החיים. השקעה מומלצת.

נהיגה בכביש צר עם רכבים משני הצדדים, אני מתקדם באיטיות , קרוב ושומר "נגיעה" מהרכבים מצד שמאל תוך בדיקה שאין בעיות מצד ימין, תרגול והכל יסתדר. אם לא הזכרת את שאר האתגרים שנהג ישראלי פוגש ביום יום בכבישים כבעיתיים בשבילך - אתה במצב מעולה כנהג בהשוואה לבעלי וותק נהיגה כשלך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהמראות שלך לא מכוונות נכון?

תנוחת נהיגה לא נוחה/לא נכונה?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, המהיר הזהיר כתב:

אתב צריך להכיר את הרכב שלך יותר..

בתור התחלה הייתי ממליץ להתאמן על חניות בסמוך למדרכה ולהיצמד עד שאתה מרגיש שנגעת במדרכה עם הגלגל שם אתה יודע שזה קצה הרכב שלך, כך בשני הצדדים, תתאמן על לשבת במושב הנהג ולדעת מדויק איפה הרכב נמצא ביחס אליך, זאת אומרת שלדוג' אתה יודע שאם אתה נמצא בצד שמאל של הנתיב אז הרכב ממורכז באמצע הנתיב...

דבר שני, תנסה לכוון את הכסא והמראות ביחס אליך, את הכיסא יחסית גבוה שתוכל לראות מה קורה עם המכסה מנוע מקדימה, ואת המראות כדי לדעת גם מה המרחק שלך מהרכב למדרכה...

אני עושה את האימונים האלו ואני יודע להחנות קרוב למדרכה רק שאני לא רואה את זה בעין זה של עיוור כזה... אולי הבעיה שהכיסא לא מספיק גבוה ואז אני חובה ממש מרחק משמעותי הבעיה שהכיסא שלי במקסימום אם צריך אני יחליף גם רכב בהמשך רק בגלל זה.... לגביי המראות זה טוב במצבים מסוימים כמו חנייה אבל לא טוב בכל המצבים... 

לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

ככל שתנהג יותר, תתרגל למידות של הרכב.

יש לי שיפור משמעותי מפעם ואני בטוח שזה ישתפר יותר אבל עדיין .. יותר סוג שלעריך מה המרחק של הרכב מהמדרכה או מהקו הבעיה שאני רוצה לראות בעין את המרחק ולא להעריך... אולי עם הכסא הייה גבוה יותר והחלון הייה גדול יותר זה הייה פותר או מפחית משמעותית את הבעיה

לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

יכול להיות שהמראות שלך לא מכוונות נכון?

תנוחת נהיגה לא נוחה/לא נכונה?

במראות אני רואה מצוין את הקו... הבעיה שהמראה יכולה לעזור לך במצבים ספציפים ובהרבה מצבים לא יעיל.. מאמין שיש קשר ישיר לגובה הכסא וגודל החלון  לבעיה הזו...

לפני 18 דקות, _-? כתב:

בנוסף לכל מהשרשמו אפשר לקנות מראות "מורי נהיגה" יש לי בדוקאטו שני מראות בכל צד וככה אני רואה גם את החלק העליון והתחתון 

זה יעזור באופן חלקי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...