Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

טסלה 3, שמתי לב שתקוע בורג בסוליית הצמיג ולא בורח אויר בינתיים. לא ברור אם היה מספיק עמוק כדי לנקב את כל הסוליה ולגרום לתקר.

אגש ליד פנצריה ובסיבוב עם מברג החוצה אוציאו, אם לא יברח אויר אז שלום ותודה, אם כן בורח אכנס ויתקנו כנראה עם מדבקת פצ' פנימי, עד כאן הכול נראה לי תקין.

השאלה אם ידוע לכם איפה בפתח תקווה יש פנצ'ריות שיודעות להתעסק עם הרכב הזה? (להרימו עם מתאמים שלא יגרם נזק למצבר, ועם הספוגים הפנימיים, ואולי איזון, וכו וכו)

עריכה אחרונה על ידי gadi77
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה,

תוקן בפנצריית לוויטל בסגולה פ"ת, הרמה עם מתאם, הסרת הספוג בקוטר כ 4ס"מ, שיוף, דבק, הכנסת פטריה, 50 ש"ח

×
×
  • תוכן חדש...