Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מעשה שהיה כך היה:

הבת שלי נסעה במוצ"ש ברכב שלה, רנו קליאו 2014. אחרי בערך 10 דקות פתאום המנוע "קפץ", נכבה, ולא הסכים להניע יותר. הסטרטר נשמע תקין, אבל אין שום תגובה מהמנוע.

חשוב לציין שגם לא נדלקה שום נורית אזהרה.

הזמנו גרר, הוא לקח את הרכב ושם אותו במוסך מורשה בפ"ת.

החבר'ה התחילו לעבוד עליו, וביקשו 800 ש"ח + מע"מ בשביל הבדיקה.

עברו יומיים, וקיבלנו מהם טלפון שהם עדיין לא מצאו את הבעיה, ומבקשים עוד 400 ש"ח כדי להמשיך לבדוק.

זה כבר מתחיל להיראות לנו מוגזם.

מה דעתכם? יש הצדקה לבקשה כזו? להעביר אולי למוסך אחר? המלצות?

פורסם (נערך)

דרשו רשימת הבדיקות בפירוט מירבי כולל איתור תקלות  עי החלפת רכיבים לנסיון שבוצעו כולל קודי תקלה ועיברו למוסך אחר מוכר ומומלץ 

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

במרכז ממליץ על מוסך גבע בת"א או מוסך רמי בן דוד בראשון לציון.

בדרום מומלץ "עמית שרותי רכב" בבאר שבע עם חבר הפורום @ba323f

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

"אורן שרותי רכב" מומחה למכוניות הצרפתיות וסביר מאוד שאצלו ימצא 

הפתרון הטוב לבעיה.

הוא נמצא ברח' הזורע 4 א.ת חולון, טל'  03-6540818 או 053-2002525.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

לא הייתי ממשיך עם המוסך שלא מצליח לאבחן בעיה ודורש עוד כסף בשביל לא להצליח לאבחן.

וכמו ש@ד ו ד אמר, תדרשו מהם קבלה עם כל הבדיקות שהם עשו.

ממליץ על מוסך גבע בת"א, סופר מקצועיים וישרים

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

האמת שזה פעם ראשונה שאני שומע שמוסך מבקש עוד דמי בדיקה כי לא הצליח לאתר את התקלה.

אני אישית הייתי מוציא את רכבי מהמוסך הזה כמה שיותר מהר ומשלם שכר לימוד של 800₪ כדי לא להתקרב אליהם לעולם.

יש לא מעט מוסכים כדוגמת מוסך גבע שהוזכר כאן שיבצעו בדיקה גם ללא עלות.

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • אהבתי 1
פורסם

זה מוסך מורשה. הייתי מנסה לערב את נחלקת השירות של היבואן.

בדרום ממליץ על שטרית באשקלון. טיפלתי אצלו כ 15 שנה רצוף ברנואים שלי והם הפגינו אמינות מצויינת. לא זול אבל לדעתי שווה כל שקל. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מתחיל להריח לי כמו מגמה במוסכי רנו/ניסאן...

אבא שלי רכש קשקאי משומש לפני כמה חודשים.
כמה ימים לאחר הרכישה שם לב לרעש מכיוון המאוורר, ניגש למוסך מורשה שם ביקשו ממנו 800 שקלים כדי לבדוק שהרעש מהמאוורר! כן 800 שקלים רק כדי לבדוק, לא להחליף ולא כלום.
הוא ברח משם למוסך אחר שם ביקשו ממנו 400 שקלים כדי לאבחן שהרעש מהמאוורר, "אבל אני אומר לך שהרעש מהמאוורר לא רוצה שתאבחן לי", "בסדר" אמרו, "תחתום שהרעש מהמאוורר ולא נחייב אותך", חתם. הוחלף מאוורר והרעש נפסק כמובן.
לפני שבוע-שבועיים ניגש לטיפול, לפני הטיפול נדלקה לו איזו נורה ונכבתה והוא דיווח על כך למוסך, חייבו אותו 400 שקלים כדי לבדוק את עניין הנורה, בדיקה שלא הניבה שום דבר.

לדבריו הוא לא יחזור למוסכי רנו. לא יודע מה קורה שם, ואם במקרה הוא נפל על שני מוסכים שפועלים ככה או שזה מגמתי.
עכשיו כשנתקלתי בשרשור הזה זה ממש לא נראה טוב... איך גובים ממנו 800 שקלים בלי לאתר את התקלה? לא לעניין בכלל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

.. איך גובים ממנו 800 שקלים בלי לאתר את התקלה? ממש לא מקצועי ולא הוגן..

אולי ......איך גו(נ)בים ממנו 800 שקלים בלי לאתר את התקלה?  כמו שזה נראה מאוד בקלות

• אהבתי 1
פורסם

לפי המיקום וההתנהלות מעריך שמדובר במוסך מנור ישראל בסגולה. מובך עם עבר מפואר והווה קצת פחות...

מאז חלה ישראל ונפטר - זה כבר לא אותו דבר 😪

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 20 שעות, memilavi כתב:

אז מעשה שהיה כך היה:

הבת שלי נסעה במוצ"ש ברכב שלה, רנו קליאו 2014. אחרי בערך 10 דקות פתאום המנוע "קפץ", נכבה, ולא הסכים להניע יותר. הסטרטר נשמע תקין, אבל אין שום תגובה מהמנוע.

חשוב לציין שגם לא נדלקה שום נורית אזהרה.

הזמנו גרר, הוא לקח את הרכב ושם אותו במוסך מורשה בפ"ת.

החבר'ה התחילו לעבוד עליו, וביקשו 800 ש"ח + מע"מ בשביל הבדיקה.

עברו יומיים, וקיבלנו מהם טלפון שהם עדיין לא מצאו את הבעיה, ומבקשים עוד 400 ש"ח כדי להמשיך לבדוק.

זה כבר מתחיל להיראות לנו מוגזם.

מה דעתכם? יש הצדקה לבקשה כזו? להעביר אולי למוסך אחר? המלצות?

מעודי לא שמעתי על מוסך (אם אפשר לקרוא להם כך בכלל) שדורש כסף מראש.

מוסך הם לא, אולי ערפדים מוצצי דם כן.

תוציא את הרכב מהם וכמו שכתבו לך כאן תכניס אפילו למוסך הראשי של רנו.

בנוסף כתוב תלונה לאיגוד המוסכים על אותו "מוסך" 

• אהבתי 2

קובי

:-)

• תוכן חדש...