Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי ראפיד 2017. שני הצמיגים האחוריים גמורים, אבל עליהם כתוב התאריך יצור בפורמט המוכר (שם היה כתוב 2416).

בצמיגים הקדמיים במצב סביר יחסית, הפלא ופלא לא מצאתי את אותם 4 מספרים שמציינים את שבוע ושנת היצור. צמיגים סיניים בשם maxtrek maximus m1. יש כל מיני מספרים אחרים שם, חלקם עם 8 ספרות למשל... אבל לא ברור מהם מתי הצמיגים יוצרו.

אני נורא מבולבל. איך אני יכול לדעת מתי הצמיג יוצר?

פורסם

לא הרכיבו אותם הפוך (בוודאות, כתוב outside על שניהם).

יש עוד כיתובים על הצמיג, כאמור כל מיני מספרים אבל אין סדרה של 4 ספרות. איך אני מפענח את העניין?

מצ"ב תמונה של הצמיג (אם מגדילים רואים את כל הכיתובים)

20220331_183734.jpg

פורסם

כתבת שהצמיגים האחוריים גמורים ומאוד ישנים.

הקידמיים סבירים, אבל ממתוג סיני עלום

למה לא להתחדש כבר ב 4 צמיגים חדשים מיצרן מוכר? ובטיחותי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 20 דקות, לירון .ה. כתב:

כתבת שהצמיגים האחוריים גמורים ומאוד ישנים.

הקידמיים סבירים, אבל ממתוג סיני עלום

למה לא להתחדש כבר ב 4 צמיגים חדשים מיצרן מוכר? ובטיחותי.

זה בהחלט הכיוון, אבל כמו שכתבתי הצמיגים הקדמיים נראים בסדר, הם לא יבשים, הם לא סדוקים ויש להם יחסית לא מעט בשר.

אז בהחלט יש הבדל מבחינתי אם הם בני חצי שנה או מאידך בני 3 שנים..

(ובנוסך לכך העניין שלא כתוב שם תאריך יצור מסקרן אותי באופן כללי)

פורסם (נערך)

כבר נתקלתי במותגים סיניים עלומי שם ללא תאריך ייצור. יש כמה אפשרויות למה זה כך. 

אפשרות אחת - ככה זה יוצא מהמפעל וכמובן המחיר זול בהתאם. בסין עצמה אין כנראה פיקוח הדוק וזה מתאפשר ובארץ הפיקוח רופף עד לא קיים. מצב זה מאפשר ליבואן לקנות סטוק ישן במחיר אפסי ולתת מכת רווח. 

אפשרות שנייה - ראה בצילום שצרפת באזור השעה 8 מסגרת מובלטת. שם היה אמור להופיע קוד הייצור. ניתן לראות בהחלט סימני החלקה/שיוף. מישהו בשרשרת השיווק החליק כנראה תאריך ישן כדי לסייע בשיווק הסחורה המיושנת. 

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

וואלה. כתוב 005342/2014.

מניח שהם מ2014 (כנראה ישבו במחסן והורכבו לאחרונה, כי אין כמעט יובש בכלל) אבל מה אומר כל המספר הזה בעצם? 

20220402_125617~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tzachi Ben Ezra
פורסם

הסימון הנכון הוא זה ש- @yairw סימן בכחול. בצילום זה נראה מחוק. נסה לבדוק על הצמיג הנגדי, ואם יש לך הרבה סקרנטוצ וסבלנות לפרק גלגל ובלבדוק בצד הפנימי.

מעשית נראה שהדרך הנכונה היא להשליש סכום נאה לצמיגאי תמורת רביעיית צמיגים איכותיים וטריים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

הסימון הנכון הוא זה ש- @yairw סימן בכחול. בצילום זה נראה מחוק. נסה לבדוק על הצמיג הנגדי, ואם יש לך הרבה סקרנטוצ וסבלנות לפרק גלגל ובלבדוק בצד הפנימי.

מעשית נראה שהדרך הנכונה היא להשליש סכום נאה לצמיגאי תמורת רביעיית צמיגים איכותיים וטריים.

תסתכל בהודעה האחרונה שלי, צילמתי מקרוב את מה שיאיר הקיף בעגול. כתוב שם 005342/2014 (בשני הצמיגים)

פורסם

זה לא סימון סטנדרטי. הניחוש שלי - שבוע 20 בשנת 2014, סדרת ייצור 5342. או שבכל זאת צריך לחפש עוד סימון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה כבר הולך להחליף את ה2 האחוריים.

ממליץ על הדרך שתחליף גם את שני אלה

ואני האחרון שימליץ להחליף צמיגים תקינים לפני הזמן.

פשוט כאן. גם אין סימון, ואם יש זה מ2014

מלא זמן!

האמת שמפליא שצמיגים מ2014 מחזיקים בלי פיצוצים.

לדעתי פשוט ישבו במחסן והתקנו על הגבול החוקי (שהיו בני 5-6 שנים)

הם חוגגים כבר 8 שנים.

לא הייתי משאיר צמיגים כאלה,

גם אם הם נראים טוב

.

פורסם

גם אם הם היו מייצור 2022 לא הייתי משאיר אותם דקה אחת על הרכב.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...