Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת (גיל-קאר) שמותקנת אצלי מביאה לי את הסעיף. ה-WAZE כל הזמן נתקע וקורס. נשבר לי מזה. 

האנדרואיד עצמו ענתיקה, ולא ניתן לשדרג\לעדכן\לעשות כלום איתו. 

שאלתי בחנות שמבצעת התקנות לגבי פרטים ועלויות. 

יש להם תואם מקור עם אנדרואיד 10, מעבד 2G, זיכרון 32G, מסך HD ומערכת DSP (הם הסבירו לי שזה מעבד סאונד לאיכות שמע טובה). 

אני ממש לא מבין בתחום, ואודה מאד למורה נבוכים לפני שאני משכיב (במקרה הספציפי הזה 1700 ש"ח) סכום גבוה על משהו שאולי לא מתאים לי 100%.

לגבי הזמנת מערכת מחו"ל. 

אני חושש לעשות הזמנה כי יש את העניין של רשויות המס\מכס\משרד התקשורת (כי רדיו וזה), ולכן מעדיף לסגור את הפינה בארץ (פלוס בארץ אני יכול לחלק את ההוצאה לתשלומים, מה שאני לא יכול לעשות עם הזמנה מחו"ל, סד"ג 400$ זה לא סכום קטן עבורי).

אודה לעזרתכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלום 

קודם כל אפשר לקבל במחיר שרשמת מסך 4/3 גיגה עם התקנה בארץ 

אני הרבה שנים בתחום מהנסיון שלי אם מזמינים מחול בזול יש פיצרים של לא עובדים חלק וזה באסה אם כבר אז לקחת דגם חזק ומומלץ אך הפפרש לא יהיה גבוה מהארץ (אם אתה הולך למקומות הנכונים) ועם אחריות שזה הכי חשוב

• רעיון טוב! 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

יש דברים שאני מעדיף שלא להזמין מחו"ל האמת. זה אחד מהם. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...