Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 23.3.2022 בשעה 14:46, AsafRS כתב:

ההחלטה נפלה על מאזדה 3, צמד הסיאט נפלו עקב בעיות אמינות כמו שהעלו כאן וראיתי בעצמי. בנוסף, ראיתי המון המון תלונות על צ׳מפיון שהוציאו את החשק.

תתחדש ,

אני מניח שלא ראית את זה :

מקווה שקנית אחרי נסיעת מבחן ולא רק קנית "מחיר והנחות" 

כי ה מזדה והפורמנטור הן שתי מכוניות שונות מכל הבחינות.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אין יצרן שאין לו תקלות, אין יום בלי תלונות כאלו ואחרות בפייסבוק על רכבים כושלים.

בישראל עוד לא היו הצתות של מרצדסים (רק לחנות אותם מול הסוכנות).

בסוף בסוף זה עניין של מזל, למי שמחפש ערך מוסף מהרכב, ומוכן להשקיע ברכישה של רכב חדש או יקר יותר - 2000 ש"ח לתיקון של whatever לא אמורים להשפיע על הרכישה.

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

תתחדש ,

אני מניח שלא ראית את זה :

מקווה שקנית אחרי נסיעת מבחן ולא רק קנית "מחיר והנחות" 

כי ה מזדה והפורמנטור הן שתי מכוניות שונות מכל הבחינות.

כמובן שאחרי נסיעה על שתיהן לפני שבוע והמון התלבטויות. אכן רכבים שונים מאד וההתלבטות הייתה בעיקר על הדברים שחשובים לי אחרי שהבנתי את ההבדלים.

האמת, שלא ראיתי הפוסט… אבל אין רכב/יצרן/נותן שירות כלשהו שהוא מושלם, תמיד יהיו כאלה שיהיו תקלות. לי יש שברולט שלא הייתה במוסך פעם אחת למעט טיפולים, מאד מרוצה. בטוח שיש כאלה עם אותו דגם שפחות מרוצים. ניכר שהסיכוי ליפול על תקלות ויחס גרוע הוא גבוה הרבה בצ׳מפיון עם פורמנטור מאשר בדלק עם ה3.

נקווה שיהיה בסדר :)

פורסם
לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

תתחדש,

לאחי יש מאזדה 3 הצ'בק אוטוטו בת שנתיים, מאוד מרוצה מהרכב, 0 תקלות, אך הוא גם בקושי נוסע,

איזה צבע בחרתה?

תודה! כחול מתכתי (יותר דומה לאפור בטון בתכלס) וריפוד בהיר.

פורסם
בתאריך 24.3.2022 בשעה 10:47, GTאי כתב:

חשבת על פולו GTI החדשה שאמורה להגיע?

אם אתה מחזיק את הרכב 2-3 אין לך מה לחשוש כי אתה באחריות

זה גם מה שאני חשבתי, אבל עם צ׳מפיון לפחות זה בכלל לא נכון.

יש לי איביזה בת שנתיים וחודשיים והיא נדפקה באמצע נסיעה בחמישי בלילה. הייתי צריך לקחת מונית הביתה ב200 שקלים, לגרור אותה למחרת למוסך באמצעות הביטוח ובסוף נאמר לי שהתקלה היא בפלאגים שהינם רכיב מתכלה ולכן לא באחריות - שילמתי 650 שקלים. אלו כמובן שטויות מכיוון שפלאגים לא אמורים להידפק אחרי שנתיים וחצי ו17 אלף קילומטר.

לא מצפה שלא יהיו תקלות, אבל אני כן מצפה שאם זה קורה ברכב חדש, מטופל ובאחריות שהחברה תיקח אחריות ותתנצל ותשלם על התיקון - כמובן שזה לא קרה.

.

• מבאס 1
פורסם

עם Golf GTI MK8 וגם אני חווה נורות אזהרה שנדלקות ונכבות לעיתים תכופות. 

בהתחלה זה היה רק נורת rear traffic alert  שפחות הפריעה לי (הופיעה אחת לשבועיים פלוס מינוס ולאחר כיבוי והדלקה היתה נכבית)
בשבועיים שלושה האחרונים נדלקים כל הזמן ונכבים נורות של travel asist ועוד נורה שאני לא זוכר. במוסך טוענים שזה קשור איכשהו לגלגל ההגה. מקווה שבהקדם יגיע אליהם ויתקינו אותו. 

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, גולדסטארוס כתב:

זה גם מה שאני חשבתי, אבל עם צ׳מפיון לפחות זה בכלל לא נכון.

יש לי איביזה בת שנתיים וחודשיים והיא נדפקה באמצע נסיעה בחמישי בלילה. הייתי צריך לקחת מונית הביתה ב200 שקלים, לגרור אותה למחרת למוסך באמצעות הביטוח ובסוף נאמר לי שהתקלה היא בפלאגים שהינם רכיב מתכלה ולכן לא באחריות - שילמתי 650 שקלים. אלו כמובן שטויות מכיוון שפלאגים לא אמורים להידפק אחרי שנתיים וחצי ו17 אלף קילומטר.

לא מצפה שלא יהיו תקלות, אבל אני כן מצפה שאם זה קורה ברכב חדש, מטופל ובאחריות שהחברה תיקח אחריות ותתנצל ותשלם על התיקון - כמובן שזה לא קרה.

.

מבאס.

גם אני עם גולף GTI 7.5 באחריות, וגם לי היתה תקלה,  הייתי צריך להגיע לשם, היחס לא היה משהו וכו'.

אבל בסוף בסוף, הרכב אצלי כמעט 1,000 ימים, מתוכם במשך יומיים הייתי מבואס אבל ב 998 ימים עם חיוך על הפנים. בגלל יומיים לקנות מאזדה? ממש לא

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

מבאס.

גם אני עם גולף GTI 7.5 באחריות, וגם לי היתה תקלה,  הייתי צריך להגיע לשם, היחס לא היה משהו וכו'.

אבל בסוף בסוף, הרכב אצלי כמעט 1,000 ימים, מתוכם במשך יומיים הייתי מבואס אבל ב 998 ימים עם חיוך על הפנים. בגלל יומיים לקנות מאזדה? ממש לא

קצת לא השוואה הוגנת מאזדה 3 משפחתית להוט האץ'. אם נשווה גולף רגילה מול מאזדה 3 אז כן, לגמרי סבבה עם לקנות מאזדה, איזה יתרון משמעותי כבר יש לגולף עליה מבחינת איכות או הנאה? במיוחד דור 8 עם הזוועה שהיא הנדסת האנוש שם. 

פורסם

מדוייק. והזכרון שלי ממאזדה הוא שחווית הנהיגה לא נופלת מאיביזה.
זה לא עניין של כסף, זה עניין של עקרון - אני משתדל להתרחק מחברות שאחרי המכירה לא מתייחסות אליי כמו לקוח שהן מעוניינות בו ולכן הרכבים הבאים שלי לא יהיו של צ׳מפיון.

שאלה לגבי המולטימדיה של מאזדה, איך מסתדרים באמת בלי מסך טאץ׳? גם שכרתי לקסוס IS350 בחו״ל לפני כמה חודשים ולא היה מסך טאץ׳  -מה הקטע והשאלה אם מתרגלים לזה?

פורסם

התפעול של המולטימדיה המעודכנת ב 3 החדשה וב CX30 שימושי ואינטואיטיבי. הכל מהגלגלת והכפתורים שמסביבה - שמיקומם מעוצב בדיוק לשימוש ביד ימין שמונחת על המשענת.  כמובן יש גם תמיכה באנדרואיד אוטו וקאר פליי כולל וייז וכו'. הדבר היחיד שדורש שיפור זה הנושא של בחירת אנשי קשר ושימוש במשטח חיוג - שכרגע פחות נוח לתפעול. אבל בסה"כ - אני מעדיף את זה מונים על פני מסך טאצ', שבאמצע נהיגה צריך להפנות אליו מבטים ולדייק עם האצבעות כדי לבצע פעולות. שלא לאמר רכבים שאין בהם בכלל כפתורים פיזיים.

פורסם

לא צריך את הטאצ במאזדה,הגלגלת אחרי שמתרגלים אליה זה סופר נוח.

היה לי מאזדה 3 2017 למשך 4.5 שנים והיא עברה נס הרים לא מעט ונהיגה ספורטיבית.

היה מאזדה 3 2021 אצבק במשך שנה. והרבה מאזדות ישנות.

לא היה תקלה משביתה אף פעם,כן ההגה התקלף אחרי 3 שנים ב2017 שלי והחליפו לי במוסך בחינם. 

ופעם אחת המראה התקפלה היית צריכה קצת דחיפה עם היד פעם אחת וזהו. 

זה היה התקלות ל100 אלף קמ עם נהיגה ספורטיבית,ב4.5 שנים. 

אחלה מאזדה,במיוחד האצבק החדשה,רכב נהדר. 

תתחדש ותהנה ובחירה נכונה. 

ומי שמשווה גולף gti למאזדה 3,צריך להשוות גולף למיאטה,או למאזדה 3 2.5 טורבו.

כי המיאטה מהנה פי 10 יותר,וgti היא אחת ההוט אצ היותר אנמיות שיש.(תלתן,טייפ אר,in30,מגאן קאפ...ועוד)מה הקשר של השוואה gti למשפחתית?

עשית אחלה בחירה עם מאזדה 3 אצבק,רכב מאוד אמין ויודע להוציא קצב מאוד מפתיע בכביש מפותל. 

• תוכן חדש...