Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות פוליש וקס לפני מכירת רכב שלא יבלבלו לי את המוח

השאלה אם בבדיקת מכירה של הרכב יכולים לחשוב שעשיתי צבע וכו ולהגיד לקונה שהרכב כנראה עבר תאונה

פורסם

סימני פתיחה של דלת, כמו כל שריטה אחרת, אם היא עברה גבול מסוים (שאתה יכול להרגיש עם האצבע) והיא עמוקה, שום פוליש לא יעזור. פוליש עוזר רק בשריטות מינוריות. אני לא יודע מה המקרה אצלך. 

בכל אופן, אפשר לצבוע בעזרת בקבוקון צבע (כמו לק לציפורניים) באופן נקודתי שריטות שלא נעלמו מפוליש. 

כשמוכרים רכב תמיד יש טיפוסים שמבלבלים את המוח, קשה להימנע מזה. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם (נערך)
לפני שעה, doesnotmatter כתב:

סימני פתיחה של דלת, כמו כל שריטה אחרת, אם היא עברה גבול מסוים (שאתה יכול להרגיש עם האצבע) והיא עמוקה, שום פוליש לא יעזור. פוליש עוזר רק בשריטות מינוריות. אני לא יודע מה המקרה אצלך. 

בכל אופן, אפשר לצבוע בעזרת בקבוקון צבע (כמו לק לציפורניים) באופן נקודתי שריטות שלא נעלמו מפוליש. 

כשמוכרים רכב תמיד יש טיפוסים שמבלבלים את המוח, קשה להימנע מזה. 

בתור אחד שמוכר כל החיים ציוד יד שניה,

הרבה אנשים שוכחים שהם קונים מוצר יד שניה אז הוא משומש !!

אני מעדיף לקנות רכב יד שניה עם סימנים עליו ולא רכב שאחרי כמה שנים טובות על הכביש יראה כאילו יצא מאולם תצוגה, כי רוב הסיכויים שמישהו התאמץ מאוד להביא אותו למצב כזה כדי להסתיר משהו.

יש אבק, יש סימנים, במקרה של רכב יש גם שריטות ומכות פה ושם. 

לא מדובר במכה של רכב שפגע בך ולא עמוד שנכנסת בו ! אבל כן קורה שבמהלך חניה שיפשפת מדרכה

הבעיה שאין לי זמן בתקופה הזאת לחפירות כאלה ומעדיף לעשות פוליש ואקס, להראות לקונים רכב נוצץ ושישלמו  את מחיר הפוליש ואקס.

הרבה יותר קל למכור רכב בלי שריטה, מאשר רכב עם שיפשופים בטמבון ומכות קטנות של פתיחת דלת 

לגבי הפתיחת דלת מדובר בשריטות ממש עדינות  שבטוח יעלמו

השאלה

1. איפה עושים פוליש וקס ברמה גבוהה?

2. כמה זמ ן זה לוקח ? כי אין לי כלכך זמן פנוי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

פוליש עם ציפוי ברמה גבוהה יעלה לך כמה אלפים וכמה ימי עבודה על הרכב , לא עדיף לך פשוט להוריד את זה במחיר לקונה וזהו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא..

1. קודם כל לא בקשתי לעשות טיפול מושלם עם ציפוי וכו'. פוליש בלבד. להחזיר את הברק לרכב ולהעלים שריטות קטנות.

2. תמיד כשנראה מוצר חדש ונקי נעדיף אותו ולא את האופציה של להוריד במחיר (את העלות האמיתית) ולקנות מוצר עם שריטות  קלות ולתקן לבד

הרי מבחינת הקונה אם יש על הדלת מכות של פתיחת דלת זה שווה בערך 10,000 שח הנחה

אז לא

פורסם

להוציא דנט מהדלת יעלה לך קרוב לאלפיה..לעשות פוליש עוד 1-2k תלוי מי עושה..תתחיל בבירורים , יש מספיק מקומות שעושים את זה בתלות הכיס שלך. ציפוי זה לא העיקר אלא התהליך של פוליש

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני שעתיים, Transporter כתב:

לא..

1. קודם כל לא בקשתי לעשות טיפול מושלם עם ציפוי וכו'. פוליש בלבד. להחזיר את הברק לרכב ולהעלים שריטות קטנות.

2. תמיד כשנראה מוצר חדש ונקי נעדיף אותו ולא את האופציה של להוריד במחיר (את העלות האמיתית) ולקנות מוצר עם שריטות  קלות ולתקן לבד

הרי מבחינת הקונה אם יש על הדלת מכות של פתיחת דלת זה שווה בערך 10,000 שח הנחה

אז לא

פוליש עם שכבת ציפוי אחת לרכב יעלה לך כ 1000 ש"ח 

יש לך את אחד הכי טובים בתחום - יעקב אלטר 

קובי

:-)

• תוכן חדש...