Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

אני מבקש מכם עזרה בבקשה.

קיבלתי דו"ח מהירות ע"י שוטר עם אקדח לייזר.

כתוב הכל מפורט בדו"ח,אני בטוח שהמהירות שלי לא הייתה 110,אלא פחות,היו שם שני שוטרים,ואותו שוטר שלכד אותי באקדח הוא זה שסימן לי לעצור,קפץ כמו משוגע לכביש,אני הייתי בנתיב 3 מתוך 3,אני יודע שמותר עד 106 כאשר המהירות המוגבלת היא 80,עכשיו אחרי הפחתה כתוב 105 קמ"ש.

השאלה מה אפשר לעשות בקשר לביטול הדו"ח אוו להישפט,פשוט יש לי נקודות ואני ממש לא צריך עוד,אני בטוח שהייתי על פחות מ 110,כל מה שאפשר לעשות כדי לבטל אני יעשה,בבקשה מה אתם יכולים לייעץ לי אני ישמח.

תודה מראש לכולם

IMG-20220212-WA0002.jpg

פורסם

יש לשוטר קצת כשלי הקלדה, שכנראה לא יעלו ולא יורידו, אבל לגבי כשלים ממשיים צריך להמתין למומחי הפורום. האמת היא שלא ברור מהו "נתיב שצ" - אבל כיוון שה-צ סמוכה ל-מ במקלדת כנראה שזה ישאר בגדר טעות סופר.

לעצם ההבנה שלך - היא מצריכה חידוד: אם המהירות המותרת היא 80 קמ"ש אז אסור לך לעבור אותה. בדרך כלל יש איזה גרייס של עד 10 קמ"ש וכן הוראת בית המשפט להפחתה של 5 קמ"ש מהמהירות המותרת. אתה נסעת 110 קמ"ש במקום בו מותרת נסיעה ב-80 קמ"ש, כאשר מדובר בדרך עירונית. לאחר הפחתה אתה בקטגוריה של נהיגה במהירות 21-30 קמ"ש מעל המהירות המותרת:

ציטוט מחוברת נוסחי האישום של משטרת התנועה הארצית:

image.thumb.png.668c49c724464ac09b4c1693c5b9cdf2.png

האם יש לך דרך כלשהי להוכיח כי לא אתה הנהג הממהר? כיוון שמדובר כנראה בשעת חושך - האם יש לך איזו הוכחה שלא היית הנהג היחיד בקטע - למשל סרטון מצלמת דרך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא,אין לי איך להוכיח,אין לי מצלמה אוו משהו כזה.

גם השוטר אמר לי,עם היית על 106 קמש לא הייתי עוצר אותך,אז ההבדל הוא רק קמש אחד לאחר הפחתה.

פורסם

תקרא כאן

קרא את כל הסברי שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה ישה,קראתי את מה שכתבת שם,אני מבין שיש אפשרות לכתוב שפעלו שלא על פי החוק בכך שהשוטר שלזר אותי הוא גם שעצר אותי,מה שלא היה אמור להיות אלא על ידי השוטר השני,ובפועל לא היה.

האם יש עוד דברים בדוח שאפשר להשען עליהם ולכתוב להם על בקשה לביטול??

האם מסתכלים על המהירות של הלזירה??

אוו על המהירות לאחר הפחתה??

• תוכן חדש...