Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני כרגע עם איביזה FR 1200 2015 וחסר לי המון כח (אחרי סטייג' 1 שלא כלכך הועיל) וגם הנוחות שלו בכבישים משובשים גרועה

ושלא נדבר על האחיזה שחסרה לי כמו מה שיש בלאון, לאון FR ופולו GTI בשנותנים כאלה מצאתי סביב ה90K

אבל הבנתי שהנוחות שם לא משתפרת ואולי אפילו יותר גרועה עד שצריך להיזהר ממש על באמפרים

וזה ממש מבאס אותי, חשוב לי נוחות נסיעה, אחיזה, כוח ודחיפה זמינים וגם חלון גג גדול נפתח (מתחת ל2013 החלונות גג מאוד קטנים)

אם יש למישהו הצעה מעניינת בשבילי אני יותר מאשמח, תודה !

פורסם

איניפיטי Q50/במוו סדרה 3 320i/328 אם 328 יכנס בתקציב. 

האינפיטי רכב מעניין,ניחוח ספורטיבי ומושכת טוב ולא מענישה בכלל בכבישי ישראל. 

פורסם

וואו תודה רבה לא חשבתי על הכיוון הזה האינפיניטי נשמעת מבטיחה, אומנם ראיתי שהחלון גג קטן אבל אולי זה יספיק בהשוואה למה שמקבלים אצלה, מעניין אותי רק איך החלקים הטיפול והביטוח, כי זה נכנס בתקציב אבל איך זה בהשוואה להחזיק לאון?

פורסם (נערך)

אתה מקבל ערך נוסף באינפיטי שזה הנעה אחורית+אופציה לעשות תוכנה ולהביא את הרכב לאזור ה250 כח. 

גיר מאוד אמין. 

יש למנהל שלי את הרכב הזה ונסעתי עליו לא מעט(הוא יודע איך אני נוסע עליה,זה בסדר מבחנתו)ואפשר לרקוד עם הרכב הזה יופי בכיכרות. 

באמת רכב מעניין. 

היא אצלו כבר שנתיים-שלש ו0 בעיות חוץ מטיפולים שוטפים ואין משהו מיוחד. 

לא הייתי מפחד במיוחד מתחזוקה של איניפיטי,וב120 אלף אתה מביא רכב 2017 עם קמ נמוך. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
  • תוכן חדש...