Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפלאוז דווקא לא מתנהגת רע, פשוט מעטפת המגבלות שלה די צרה. מה שכן, אם חוצים את הגבול היא נוטה ל-fishtail די מפחיד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האפלאוז דווקא לא מתנהגת רע, פשוט מעטפת המגבלות שלה די צרה. מה שכן, אם חוצים את הגבול היא נוטה ל-fishtail די מפחיד.

לעניות דעתי, האפלאוז מתנהגת רע מאוד, במיוחד דגם L.

הייתה לי גם אפלאוז X, לה היו צמיגים רחבים, בולמי זעזועים טובים יותר והתנהגותה הייתה יותר סבירה במעטפת המגבלות הצרה שלה.

פורסם
לעניות דעתי, האפלאוז מתנהגת רע מאוד, במיוחד דגם L.

הייתה לי גם אפלאוז X, לה היו צמיגים רחבים, בולמי זעזועים טובים יותר והתנהגותה הייתה יותר סבירה במעטפת המגבלות הצרה שלה.

בולמי הזעזועים זהים, כך שזה ככל הנראה היה פונקציה של תחזוקה. הקילומטראז' שלי על אפלאוז גדול מאד, גם על צמיגי 155 וגם על 175, ההתנהגות לא שונה מהותית. שוב - מקרה של מצב רכב להבדיל ממאפיינים טרומיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האפלאוז דווקא לא מתנהגת רע, פשוט מעטפת המגבלות שלה די צרה.

"הוא לא שמן, יש לו עצמות כבדות..." :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - הכוונה היא בדיוק כמו שפרנקוס כתב - במסגרת המגבלות שלו היא מתנהגת באופן צפוי וידידותי. זה שהמגבלות לא גבוהות - זה רכב משפחתי ללא כל יומרות ספורטיביות. זה בסדר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש כמה:

1.פיאט רגטה 1300-או כמו שאני קראתי לה פיאט ריגרטה,בעלי האוטו טען שהיא נוסעת כמו נמרה

2.אוסטין מונטגו 1600-הסיוט המוטורי הראשון שלי ,לקח לי הרבה זמן להתאושש

3.דייהטסו שרמנט -מי אמר שהנעה אחורית זה כיף??

חד-משמעית! מסכים עם כל מילה! לא יאומן איזה זוועות מוטוריות!

שכחתם את הרנו 4 עם ידית ההילוכים באמצע... עליה לא נהגתי, אבל סבלתי בשקט ליד.

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1.דייהו לאנוס שנת 2001 של ידידה. נקנתה בזמנה מהחברה, טופלה בזמן והייתה יחסית שמורה. מעבר לכך, אוטו מזעזע! רמת הגימור ואיכות הנסיעה נתנו הרגשה של רכב שיוצר אי שם בשלהי שנות השמונים.

שברולט אביאו ביג 2007 של חבר. תחושה של רכב דמה.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
בולמי הזעזועים זהים, כך שזה ככל הנראה היה פונקציה של תחזוקה. הקילומטראז' שלי על אפלאוז גדול מאד, גם על צמיגי 155 וגם על 175, ההתנהגות לא שונה מהותית. שוב - מקרה של מצב רכב להבדיל ממאפיינים טרומיים.

מסכים, פשוט מדובר ברכב ישן.

לזמנו האפלאוז היתה מכונית משובבת, עם ביצועים טובים, הגה מהיר ומנוע 16V (חידוש לזמנו) לא רע בכלל.

לגבי מעטפת המגבלות, אופיינית לרכב מהתקופה, לפני אינפלציית גודל הצמיגים, בימים שעוד אפשר היה לשחק עם המכונית במהירויות סבירות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי זכור לרעה טנדר פיג'ו 404 צבאי, היה מפחיד להכנס לעיקול הקהה ביותר ביותר מ-40 קמ"ש. תחושה של קדם התהפכות (ובנוסף בפניות ימינה דלת הנהג היתה נפתחת ללא שליטה). לשמחתי לא אני היה זה שגלגל אותה למוות (לנהג שלום).

מי שהזכיר את האיביזה 1988 (1500) ואת האקסנט 1995-99 - דווקא זכורות לי לטוב כבעלות התנהגות צפויה, אולי כיון שהיו חדשות ומתוחזקות כראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...