Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש פתרון שיתן שליטה מדויקת לטמפ בדירה.

האם בעזרת סנסיבו ניתן לשמור על טמפ למשל של 22 מעלות?

ברגע שטמפ מתחת ל22 שהמזגן יעבוד ומתי שמעל שיכבה?

אצלי בבית מותקן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה, כאשר לא היה קר כמו עכשיו אפשר היה לגרום לו לעשות טמפ נעימה בדירה. עכשיו זה מעצבן..

כאשר אני שם בשלט טמפ למשל 24, הוא עובד בהתחלה שעה ומעלה עד 20 מעלות, אחרי זה עובר להפסקות של 2 דקות אחרי 10 דקות עבודה עד שהטמפ מגיעה לסביבובת 21, ואז הוא מתחיל במשך שעות לעבוד 4 דקות ואחרי זה לעשות השהיה 2 דקות. 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית את אופצית ה ifeel?

תמקם את השלט בטווח ראיה לעינית ותקבע את הטמפרטורה הרצויה בשלט
בתאוריה השלט הוא זה שיתן את פקודות הכיבוי וההפעלה בהתאם לחיישן הטמפרטורה שממוקם בו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה צודק!

עד עכשיו זה עבד אצלי גרוע מאוד.

כנראה בגלל שהשלט לא מקורי.

כשאני לוחץ על מקש room הטמפ לא מדויקת ותמיד כמה מעלות מעל הטמפ האמיתית שמראה מד טמפ שולחני. בנוסף היא כול הזמן קופצת... לא יציבה

אצלך זה עובד טוב?

נניח ותקבע 23 מעלות, מה קורה כשהשלט מגיע לטמפ?

פורסם

אני לא משתמש ב iFeel, הטרמוסטט המקורי שעל הבקר עושה עבודה טובה למדי

למיטב ידעתי סנסיבו מתאים למטרת שליטה ולא בקרה כטרמוסטט

יכול להיות שרגש טמפרטורת הסביבה שלך מותקן במיקום לא טוב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

רגש טמפ הסביבה שלי מותקן, כמו אצל כולם, על היחידה הפנימית שנמצאת בהנמכת תקרה בחדר הרחצה, הוא נקרא רגש אוויר חוזר.

בהתחלה הרגש היה מוצמד לרדיאטור של היחידה הפנימית, הרחקה שלו מהיחידה לא עזרה בהרבה...

כאשר אני שם 22 המזגן עובד שעה מעלה את הטמפ מ16 ל20 ואז מתחיל במשך שעות לעבוד 4 דקות ואז להיכנס להשהיה של 2 דקות.

מה שמוזר שאם אני בהתחלה שם טמפ גבוהה נניח 24 או 25, המזגן עובד שעה וחצי מעלה ל21 ומתחיל עם 4 דקות עבודה 2 השהייה, אבל אחרי הורדת טמפ בשלט ל22 המזגן מתחיל לעבוד 4 דקות ואחרי זה להכנס להשהייה של 10 דקות, זה יותר נעים.

כנראה הפתרון הוא לקנות שלט מקורי של אלקטרה ולנסות עם IFEEL

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אצלינו במזגני תדיראן חיישן הטמפרטורה של המזגן ממוקם ככה שבחימום האוויר החם מהמזגן עולה לכיוון החיישן, מחמם אותו הרבה מעל טמפרטורת החדר והמזגן נכבה ונדלק הרבה פעמים.

אז כאשר מוגדרת טמפרטורה של 20-22 לוקח למזגן המון זמן לחמם את החדר כי הוא נכבה כל מספר דקות.

הטריק שלי הוא להעלות את הטמפרטורה ל25-28 מעלות וככה המזגן לא נכבה הרבה זמן, כשהחדר מתחמם אני מוריד את הטמפרטורה ל21-22 ומשם המזגן כבר מצליח לשמור על טמפ' נוחה ויציבה, בדר"כ עובד מספר דקות ואז נכבה ל10-20 דקות.

במזגן בסלון יש שלט מקורי של תדיראן עם iFeel שעובד מעולה אם שמים את השלט רחוק מזרם האוויר של המזגן.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Michaelr כתב:

אצלינו במזגני תדיראן חיישן הטמפרטורה של המזגן ממוקם ככה שבחימום האוויר החם מהמזגן עולה לכיוון החיישן, מחמם אותו הרבה מעל טמפרטורת החדר והמזגן נכבה ונדלק הרבה פעמים.

אז כאשר מוגדרת טמפרטורה של 20-22 לוקח למזגן המון זמן לחמם את החדר כי הוא נכבה כל מספר דקות.

הטריק שלי הוא להעלות את הטמפרטורה ל25-28 מעלות וככה המזגן לא נכבה הרבה זמן, כשהחדר מתחמם אני מוריד את הטמפרטורה ל21-22 ומשם המזגן כבר מצליח לשמור על טמפ' נוחה ויציבה, בדר"כ עובד מספר דקות ואז נכבה ל10-20 דקות.

במזגן בסלון יש שלט מקורי של תדיראן עם iFeel שעובד מעולה אם שמים את השלט רחוק מזרם האוויר של המזגן.

בדיוק מה שקורה אצלי!!! אחד לאחד

איך המזגן אצלך עובד במצב ifeel?

נניח ותשים מהתחלה בשלט 22, מה יקרה אחרי שהמזגן יחמם את הסלון ל22?

פורסם
לפני 4 דקות, דניאל1983 כתב:

בדיוק מה שקורה אצלי!!! אחד לאחד

איך המזגן אצלך עובד במצב ifeel?

נניח ותשים מהתחלה בשלט 22, מה יקרה אחרי שהמזגן יחמם את הסלון ל22?

הוא נכבה ונדלק כל מספר דקות ככה שהטמפרטורה בחדר נשארת פחות או יותר קבועה, לא עקבתי אחרי זה יותר מדי אבל הוא נדלק בערך כשהשלט מדווח  20-21 מעלות ונכבה כשזה מגיע ל23 מעלות. זה לא אינוורטר אז המזגן לא יכול להחזיק טמפ' יציבה לחלוטין.

לא השתמשתי בסנסיבו אבל אני לא רואה איך זה יעזור לך, אולי תוכל להגדיר את הטמפרטורה של המזגן על 30 מעלות ככה שבפועל המזגן לא יכבה מעצמו ובמקביל להגדיר טמפ' חדר של 22 מעלות בסנסיבו ואז הסנסיבו יכבה וידליק (ממש on/off) את המזגן כדי להישאר קרוב לטמפ' הזאת, זה כנראה יעבוד גרוע ודיי בטוח שזה לא בריא למזגן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

דניאל. קפוץ למחסני חשמל. וקנה שלט תחליפי מדגם UPS. מיובא על ידי אלקטרה.

אין למזגן בעיה. להפסיק ולחזור גם אחרי דקה. יש שסתום ששומר על הלחץ. וככה מונע נזק.

ציון הטמפרטורה לפעמים שונה ממד חום רגיל.

גם לי השנה לא מוכן לחמם. ונראה שהקור השנה קיצוני משנה שעברה.

אפשר לקנות תשלט גם בכל מקום שמוכר ציוד למיזוג אוויר.

20220129_161351.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

כן, ראיתי שקיים כזה גם בקספ.

https://ksp.co.il/mob/item/91256

אצל ההורים שלי יש שלט מקורי של אלקטרה מדגם rc-3, הוא מראה טמפ הרבה יותר מדויק מאשר השלט התחלפי שלי.

נראה לי עדיף לחפש אותו.

או שאין בינהם הבדל?

ה usp הוא שלט אוניברסלי

לפני 13 דקות, Michaelr כתב:

הוא נכבה ונדלק כל מספר דקות ככה שהטמפרטורה בחדר נשארת פחות או יותר קבועה, לא עקבתי אחרי זה יותר מדי אבל הוא נדלק בערך כשהשלט מדווח  20-21 מעלות ונכבה כשזה מגיע ל23 מעלות. זה לא אינוורטר אז המזגן לא יכול להחזיק טמפ' יציבה לחלוטין.

לא השתמשתי בסנסיבו אבל אני לא רואה איך זה יעזור לך, אולי תוכל להגדיר את הטמפרטורה של המזגן על 30 מעלות ככה שבפועל המזגן לא יכבה מעצמו ובמקביל להגדיר טמפ' חדר של 22 מעלות בסנסיבו ואז הסנסיבו יכבה וידליק (ממש on/off) את המזגן כדי להישאר קרוב לטמפ' הזאת, זה כנראה יעבוד גרוע ודיי בטוח שזה לא בריא למזגן.

הטכנאי שהיה אצלי אמר שהפתרון הכי טוב זה להאריך את הכבל של החישן ולהוציא אותו מהתריס אויר חוזר בהנמכת תקרה במסדרון.

ככה החישן בוודאות ימדוד מדויק.

דבר נוסף, הטכנאי הראה לי שאצלי על היחידה הפנימית בהנמכת תקרה היו מותקנים פילטרים, בכלל לא ידעתי שהם קיימים... הם היו שחורים ומלוכלכים מאוד. לא ניקו אותם 15 שנה.

הם נראים כמו פילטרים של קולט אדים במטבח.

ממליץ לכולם לבדוק את המצב שלהם.

פורסם

ה UPS. צריך להיות שווה למקורי. רק שהוא מתאים ליותר שלטים של אלקטרה.

אתה יכול להגיע למחסן של אלקטרה. בצק פוסט. אם אתה רוצה מקורי. ולא אוניברסלי.

עוד דבר. בתמיכה שלהם הם אומרים לשים בהתחלה על 30 מעלות. ושמגיעים לטמפרטורה הנדרשת  לכוון למה שרוצים.

יש לי כמה שלטים שלהם מדגם UPS. מרוצה מהם.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, yor2 כתב:

ה UPS. צריך להיות שווה למקורי. רק שהוא מתאים ליותר שלטים של אלקטרה.

אתה יכול להגיע למחסן של אלקטרה. בצק פוסט. אם אתה רוצה מקורי. ולא אוניברסלי.

עוד דבר. בתמיכה שלהם הם אומרים לשים בהתחלה על 30 מעלות. ושמגיעים לטמפרטורה הנדרשת  לכוון למה שרוצים.

יש לי כמה שלטים שלהם מדגם UPS. מרוצה מהם.

כן, גם לי הם אמרו לשים בהתחלה 30.

תוכל בבקשה ללחוץ על כפתור room בשלט שלך ולבדוק שהטמפ שהוא מציג קרובה לטמפ שמראה מד טמפרטורה אחר שאתה יודע שהוא מדויק.

פורסם

כרגע המיני מחובה. עברתי למזגן בחדר. בגלל עלות החשמל.

העברתי תמד חום לחדר. ואבדוק עוד שעה בערך.

• רעיון טוב! 1

תודה🙂

פורסם

אז בדקתי. בשני השלטים 27 מעלות.  במד חום הרגיל 28 מעלות. שני השלטים הם UPS של אלקטרה

המזגן מכוון ל 26 מעלות. יש לקחת בחשבון שיש סטייה של מעלה +/- בכל מד חום דיגיטלי.

• אהבתי 1

תודה🙂

• תוכן חדש...