Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מתלבט אם לקחת מהחברה שלי קיה נירו פלאגן אין

עיקר ההתלבטות היא השווי מס של הרכב,

היום יש הנחה של 1000 שח בשווי מס, והבנתי שגם תשאר הנחה כלשהי ל3 שנים הבאות

אבל אני לא הצלחתי להבין אם זה ירד ל 500 (במקום ההיברדיות שמתבטלות) או יישאר ל 1000 .

מישהו יודע?

חוץ מזה אשמח לדעת אם הוא רכב נוח, כי יש לי בעיות בגב וקצת כאבים בצוואר, וצפויה לי נסיעה של כ 35 קילמוטר כל יום.

תודה רבה

פורסם

לגבי ההנחה בשווי מס - אפילו מי שצריך להחליט על זה עוד לא יודע...

לגבי הנוחות זה דבר סובייקטיבי, אתה חייב להתנסות בעצמך ולראות עם זה נוח לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 2 דקות, zvit כתב:

לגבי ההנחה בשווי מס - אפילו מי שצריך להחליט על זה עוד לא יודע...

לגבי הנוחות זה דבר סובייקטיבי, אתה חייב להתנסות בעצמך ולראות עם זה נוח לך.

מצאתי את הכתבה הזאת - https://www.themarker.com/dynamo/cars/1.10025002

מה אתה חושב?

אתה צודק, ואני אלך, רק רציתי לדעת אם באופן כללי הרכב נוח, כסאות, נוחות נהיגה וכו

תודה על התגובה

פורסם
לפני 51 דקות, elikoko כתב:

אהלן

אני מתלבט אם לקחת מהחברה שלי קיה נירו פלאגן אין

עיקר ההתלבטות היא השווי מס של הרכב,

היום יש הנחה של 1000 שח בשווי מס, והבנתי שגם תשאר הנחה כלשהי ל3 שנים הבאות

אבל אני לא הצלחתי להבין אם זה ירד ל 500 (במקום ההיברדיות שמתבטלות) או יישאר ל 1000 .

מישהו יודע?

חוץ מזה אשמח לדעת אם הוא רכב נוח, כי יש לי בעיות בגב וקצת כאבים בצוואר, וצפויה לי נסיעה של כ 35 קילמוטר כל יום.

תודה רבה

השאלה מה החלופות שיש לך..   רכב נוח ומפנק זה לא לפי דעתי.. הוא מרווח וחסכוני, עם יתרונות אחרים.. 

פורסם

אני בדיוק בהתלבטות בין נירו פלאג אין לקורולה סטיישן, פתחתי ממש עכשיו פוסט התייעצות בנושא.

הכל שאלה של מה החלופות שלך?
בגדול המושב של הנירו לדעתי פחות גרוע משל הקורולה, אבל נחות מהספורטאז למשל.

פורסם

החלופות כרגע הם קיה סטוניק טורבו LX- (יותר זולה , אבל עם הורדת מס על הפלאגן אין)

או יונדאי קונה 1.6 T PREMIUM - שלפי החישוב שלי היא יוצא אותו דבר כמו הקיה נירו פלאג אין ( שוב, בגלל הנחות מס)

פורסם

וכמה נוראי התא מטען של הנירו? ביום יום אני לא מוביל דברים, לפעמים נוסעים להורים אז צריך להכניס בבאגז' כמה תיקים\עגלה

יכנס?

פורסם
לפני 4 שעות, elikoko כתב:

וכמה נוראי התא מטען של הנירו? ביום יום אני לא מוביל דברים, לפעמים נוסעים להורים אז צריך להכניס בבאגז' כמה תיקים\עגלה

יכנס?

אז אל תיקח את הפלאג -אין ותרוויח תא מטען גדול יותר וגם גלגל רזרבי...

פורסם

אני עם הפלאג אין כבר 25000 קמ',

הרכב חסכוני להפליא ולגבי נוחות הנסיעה קצת נוקשה, אבל עדיין לי הרבה יותר נוח מהקורולה.

לגבי תא המטען, חזרתי עכשיו משבוע חופש עם אריזות ל5 לשבוע כולל מצעים ובסוף הכל נכנס...

צחקנו שריאנו מה יצא מהרכב אחרי פריקה...

אבל אם הייתה לי אפשרות לקחת את האוקטביה זה היה מפשט את האריזות.

פורסם

יחסית אכן שיפור מהדגם הקודם (שהיה לי גם), שוב לא הכי שקט בעולם, אבל לטעמי יותר טוב מהאיוניק והקורולה, ועדיין לא ברמה של האוקטביה

• תוכן חדש...