Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מדובר השברולט החדשה, וקראתי ביקורות לכאן ולכאן בגוגל לגבי המוסך מורשה ברחובות, ראשל"צ ומודיעין... 

מניסיון שלכם? מי הכי אמין ומחירים סבירים? 

תודה

פורסם

עשיתי טיפול ראשון לספארק שלי במוסך המרכזי בראשון, ליד האולם תצוגה, שאלתי פה ו אמרו לי ש המחיר ששילמתי היה בסדר גמור.

ה "בעיה" היחידה הייתה ש נתקעתי שם איזה 3 שעות כי אמרתי להם שיבדקו איזה משהו ש קורה עם המערכת של הרכב (שבסוף לא היה כלום) ו המצחיקים האלה במקום לעשות את הטיפול ו אז לקרוא לי כדי לבדוק את המערכת, חיכו כמו שאמרתי כמעט 3 שעות כדי לבדוק את המערכת קודם [emoji2357].

אבל סה"כ מוסך בסדר.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

תודה!

לפני 19 שעות, kurko1992 כתב:

עשיתי טיפול ראשון לספארק שלי במוסך המרכזי בראשון, ליד האולם תצוגה, שאלתי פה ו אמרו לי ש המחיר ששילמתי היה בסדר גמור.

ה "בעיה" היחידה הייתה ש נתקעתי שם איזה 3 שעות כי אמרתי להם שיבדקו איזה משהו ש קורה עם המערכת של הרכב (שבסוף לא היה כלום) ו המצחיקים האלה במקום לעשות את הטיפול ו אז לקרוא לי כדי לבדוק את המערכת, חיכו כמו שאמרתי כמעט 3 שעות כדי לבדוק את המערכת קודם emoji2357.png.

אבל סה"כ מוסך בסדר.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• מעניין 1
  • תוכן חדש...