Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

התחדשתי במכונת קפה של נספרסו (בפעם הראשונה), אני רואה באינטרנט מגוון דעות מ"אסור להשתמש במים מינרליים" ועד "מומלץ להשתמש במים מינרליים", חלק אומרים שאפשר להשתמש במי ברז פשוטים וחלק אומרים שזה לא מומלץ (כמובן שבהנחה שמי הברז מותרים לשתיה).

אז מה נכון? באיזה מים עדיף להשתמש והאם יש יתרון למים מינרליים של יצרן מסוים על פני יצרנים אחרים? (פחות מינרלים, מים פחות קשים וכו'...).

תודה!

עריכה אחרונה על ידי computer_freak
פורסם

אני משתמש במים מסוננים מבריטה.
הם מפחיתים משמעותית הצטברות אבנים גם בקומקום ( בתנאי שמחליפים בזמן את המסנן ).
נתקלתי במשהו שקשור לנושא:
אחרי 4 חודשי שימוש נדלקה נורה במכונה שצריך לנקות אבנית.
קניתי בסופר נוזל ייעודי לניקוי אבנית במכונות קפה - אחרי שהעברתי תהליך לפי כל ההחניות של יצרן המכונה, הנורה ממשיכה להיות דלוקה. העברתי עוד פעם ניקוי - הנורה לא נכבית.
אני פשוט מתעלם ממנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנורה לא נכבית כי בנספרסו יש תהליך descaling שצריך לעשות דרך התפריטים / כפתורים. זה לא שיש חיישן אבנית 

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי, לפי חוברת הוראות של המכונה, אבל לא עם נוזל של נספרסו

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מים של תמי4.

זה לא מונע אבנית. פעם בכמה חודשים אני מנקה את המכונה עם נוזל לניקוי אבנית.

קונה את המקורי של נספרסו, כי גם ככה זאת ההוצאה הקטנה ביחס לקפסולות 

.

פורסם

לתמי יש קצת יכולת לסינון אבנית (המסננים שלהם מכילים מעט סיליפוס). 

לא יודע מה לענות לגבי מים מינרלים, אבל:

כשהייתי עצמאי בתחום מתקני השתייה, היה לי לקוח אחד שרכש מערכת אוסמוזה הפוכה רק בשביל המכונת קפה שלו. 

מים של אוסמוזה הם בערך כמו מים מזוקקים.

אין לי מושג איזו מכונת קפה הייתה לו- משהו רציני ביותר (מקצועית). אבל אני חייב לומר שזו הייתה כוס הקפה הטעימה ביותר ששתיתי בכל ימי חיי (וזה היה עוד לפני הרכבת המערכת...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היופי במים מסוננים לגמרי שהם ניטרליים ככה שכל כוס קפה תרגיש בדיוק כמו כוס הקפה הקודמת וניתן להגיע לתוצאות טובות כך.

אני אישית משתמש במים רגילים מהברז.. קצת אבנית מקסימום ננקה מדי פעם.

רק צריך לבדוק איפה קונים את החומר

פורסם (נערך)

שנים עם נספרסו (בעלים של כמה מכונות שיושבות בעבודה / הורים / אצלי..) - מאז ומתמיד עם מים של אקווה נובה, אפס בעיות וקפה נהדר.
מתכוון להישאר עם המים האלה גם כשאעבור למכונה יותר "מקצועית, אם וכאשר, 
כרגע יש וטו מצד האשה שנהנית מהפשטות, הניקיון והטעמים השונים של נספרסו, אני זורם 🙂

בקשר למה שרשמו מעלי עם נושא ה-DESCALING ונורה וכו',
אם המכונה באחריות - פשוט תשלח אותה לתיקון, תקבל מנספרסו שליח עד הבית ומכונה חלופית לזמן התיקון.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

משתמשים במכונה הפשוטה של נספרסו עם מים מהברז (עם צנרת של בניין די ישן). אחת לחצי שנה~ מבצעים את פעולת ניקוי האבנית שלוקחת משהו כמו רבע שעה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נראה לי שנספרסו מפספסים הזדמנות.

אם היו מוכרים קפסולות מים שוויצרים זכים, ש"מותאמים" במיוחד למכונות שלהם, בטוח אנשים היו קונים כאלו.

אני אישית ממלא מתמי 4.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...