Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר תקופה ארוכה ללא מפגשי חברים חובבי SQ סאונד איכותי ברכב, היום בשעות הבוקר, נערך מפגש חברים מרגש !!

לאחר יותר משנה, לאור מחלת וירוס הקורונה והסגרים, ביוזמה וארגון של החבר היקר KALANGAR, התקיים היום מפגש חברים.

אווירה הייתה מעולה, חברים שמחו להיפגש ולשמוע מערכות, ולהשמיע את המערכות שלהם !! ממש הנאה מרובה וכיף !!

בסיום המפגש כולם שאלו שאלה אחת !! מתי יתקיים המפגש הבא ??

שוב תודה והוקרה לחבר היקר KALMANGAR על היוזמה, ארגון וביצוע המפגש !!

מפגש סאונד.jpg

IMG-20210326-WA0027.jpg

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
טעות
פורסם
לאחר תקופה ארוכה ללא מפגשי חברים חובבי SQ סאונד איכותי ברכב, היום בשעות הבוקר, נערך מפגש חברים מרגש !!
לאחר יותר משנה, לאור מחלת וירוס הקורונה והסגרים, ביוזמה וארגון של החבר היקר KALANGAR, התקיים היום מפגש חברים.
אווירה הייתה מעולה, חברים שמחו להיפגש ולשמוע מערכות, ולהשמיע את המערכות שלהם !! ממש הנאה מרובה וכיף !!
בסיום המפגש כולם שאלו שאלה אחת !! מתי יתקיים המפגש הבא ??
שוב תודה והוקרה לחבר היקר KALMANGAR על היוזמה, ארגון וביצוע המפגש !!

1097683950_.thumb.jpg.3a1be92ef6e80299c45d0238a9dedb0c.jpg
IMG-20210326-WA0027.thumb.jpg.971e1a1786987c63768089e5f31a8669.jpg

מילים כדורבנות דני היקר אכן מפגש מאוד מהנה עם מגוון רחב של סוגי סאונד חבל שנגמר כל כך מהר ובאמת צריך לארגן עוד מפגש

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Daniel car systems כתב:

מילים כדורבנות דני היקר אכן מפגש מאוד מהנה עם מגוון רחב של סוגי סאונד חבל שנגמר כל כך מהר ובאמת צריך לארגן עוד מפגש

Sent from my iPhone using Tapatalk

כן, דניאל אכן חברה איכותיים, עם המון אהבה לתחום סאונד SQ ברכב !! כיף לפגוש חברים כאלה !!

משהוא ראה את LANOSFORCE ??

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
פורסם (נערך)

היו יותר אנשים ממה שהתמונה כמובן, זה קבוצה גדולה אני סה״כ עשיתי סקר בוחרים תאריך ביחד וכולם באים נהנים, היה כיף :)

זה לא מפגש שלי אין לי בעלות על המפגשים סה״כ עוזר לארגן.

היו המון חברה מקהילת הSQ והSPL מכל רחבי הארץ וכיף לראות איך תחביב מחבר בין כולם, אני צעיר בן 27 ודני כהן חצי רגל בקבר ;)

המון מערכות המון אנשים, נותן מושג של מה זה מערכת טובה, אפשר לבוא לשמוע רכיבים, היו כמה רכיבים שהפתיעו בכל מיני תחומים, אני לא ארשום כי זה יהיה פרסום.

פשוט במסגרת הפורום אסור לארגן מפגשים כרגע, אז זה מבוצע במסגרות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • מצחיק 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 2 דקות, kalmangar כתב:

היו יותר אנשים ממה שהתמונה כמובן, זה קבוצה גדולה אני סה״כ עשיתי סקר בוחרים תאריך ביחד וכולם באים נהנים, היה כיף :)

זה לא מפגש שלי אין לי בעלות על המפגשים סה״כ עוזר לארגן.

היו המון חברה מקהילת הSQ והSPL מכל רחבי הארץ וכיף לראות איך תחביב מחבר בין כולם, אני צעיר בן 27 ודני כהן חצי רגל בקבר ;)

המון מערכות המון אנשים, נותן מושג של מה זה מערכת טובות אפשר לבוא לשמוע רכיבים, היו כמה רכיבים שהפתיעו בכל מיני תחומים, אני לא ארשום כי זה יהיה פרסום.

פשוט במסגרת הפורום אסור לארגן מפגשים כרגע, אז זה מבוצע במסגרות אחרות.

חבר יקר KALMANGAR אומנם לפי הגיל שלי אתה צודק, חצי רגל כבר בקבר !! אבל החצי השני עוזר לי ללחוץ על דוושת הגז ולהגיע למפגשים !!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צהריים טובים,

יש לכם איזושהיא קבוצה בוואטספ או בטלגרם למפגשי סאונד כאלו ואחרים, תודה.

אשמח להצטרף אם אכן יש אחת או יותר.

0544752536

• תוכן חדש...