Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל לעיתים רחוקות ב2 תקלות מעצבנות וקראתי ברשת תגובה של בחור שגם נתקל בהם, אך לקח את זה יותר מדי קשה, האם זה קורה למישהו מכאן?

1. בשילוב לR המצלמה לא מציגה כלום ומיד עולה הודעה camera failure או משהו כזה, לא זכור לי בדיוק, אם אני לא טועה משפט בן 3 מלים.

2. בפקק קורה לי לפעמים שבקרת השיוט מפסיקה לעבוד עם הודעת שגיאה ואי אפשר להפעיל אותה בחזרה עד שאני מכבה ומניע את הרכב מחדש.

בינתיים במוסך לא ידעו לתקן, חברו למחשב ואמרו שהכל תקין, כאשר הייתי במוסך התקלה לא השתחזרה, כי שוב, זה משתחזר רק לעיתים רחוקות ולא משהו שקורה תמיד, אך קרה לי כבר איזה 10 פעמים.

פורסם (נערך)

זהו, הבעיה שאין עדיין עדכון תוכנה,

רק מוזר לי שיש חלק מהלקוחות עם הרכב הזה שחווים בעיות כאלה וחלקם זה סתם סיפורים,

ועוד יותר מוזר זה שרכבים אותו שנתון אחד עם גרסת מולטמדיה 1.3.3.1 כמו אצלי, ואין עדכון, ואחרים עם גרסה עדכנית יותר, לך תבין.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

תיכנס לאתר https://www.etis.ford.com/

תעשה רישום לרכב שלך ואז תחת חיפוש רכב לפי מספר שלדה תבדוק אם יש עדכונים זמינים למודולים של הרכב.

חשוב להגיד שלמוסכים המורשים אין מושג איך לעשות את העדכונים האלה, רק במרכזי בניר צבי הבינו מה אני רוצה ועשו לי בעבר עדכונים כאלה. 

פורסם

היה עדכון שביצעו ואז הוחלט שלא לבצע אותו. בשבועות האחרונים חזרו לבצע. תצלצל למוסך ותבדוק מולם.

• רעיון טוב! 1

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...