Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאסי פגום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב טויטה קורולה 98, פול אוטומט, יד ראשונה.. בנתיים הכול טוב ויפה :)

הבעיה היחידה היא שהשאסי של הרכב פגום והרכב קיבל 8% נכות (אחוזי פגיעה).

הצלחנו להוריד אותו במחיר לארבעים אלף.. אבל אני לא בטוח שאני יודע מהי המשמעות של שאסי פגום.

מה הסיכונים שלי מבחינה ביטוחותית וגם כמובן מבחינה כספית ? האם השאסי הפגום הוא כמו כרטיס כניסה לעולם של תיקונים וצרות לרכב?

אשמח לקבל תשובה וכמובן חג שמח וכשר לכולכם!

בכבוד רב,

אלון

פורסם

פול אוטומט?! קנית את הרכב מסוחר רכב?

שאסי פגום הוא כרטיס כניסה לעולם של מכירה קשה מאוד. קח בחשבון שלא יהיה לך קל למכור אץ הרכב בעתיד.

בכל מקרה, כתוב כאן את סעיף הליקוי מהבדיקה במלואו. אחוזים לא ממש מציינים מה הבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זקוק מאוד ובדחיפות לרכב?

לא כדאי לקנות רכב שעבר תאונה ויש לו שאסי, כמו שכבר נאמר לפני תהיה לך בעיה מאוד קשה למכור את הרכב(סביר להניח כמו שלבעל הרכב שמוכר לך).

אל תהיה פראייר, עדיף להמתין מעט ולבסוף לרכוש רכב תקין לחלוטין ו ב 40 אלף אני בטוחה שתמצא אחד כזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ב10000K הייתי קונה את הרכב...

אל תיגע...גם לא בטיחותי וגם אי אפשר להיפטר ממנו אח"כ

צודק ב 100% קשה למכור רכב כזה, ויהיה קשה עוד יותר למצא מישהוא שיאמין לך אחר כך שהרכב לא עבר תאונה.

"לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה"

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא הייתי שולל על הסף רכב עם שאסי...

לאוטו שלי יש שאסי (לא ממני חלילה, מאחד מארבעת הבעלים הקודמים...).

אז מה? הוא לא נוסע טוב? הוא מתהפך בסיבובים? הוא מרעיש ואני כל יומיים איתו במוסך? הוא אוכל צמיגים?

לא. ממש לא.

אז יש לו שאסי... איזה בנאדם לא היה לו שבר בחיים?

אם אתה מתכנן לשמור את הרכב אצלך כמה שנים טובות, ותטפל בו כמו שצריך ותשמור עליו, אני מבטיח לך שיהיו קופצים רבים על האוטו.

זו דעתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הבנתי שפגיעות בשאסי זה המון המון תלוי במיקום הפגיעה , יש מקומות שגם פגיעה עצבנית לא גומרת לשום דבר רע מבחינת הרכב ויש מקומות שיכולים לעקם את האוטו קצת ולפגוע בהתנהגות שלו ובבטיחות שלו וכל הדברים האלה .

זה הכל תלוי ...

ים long time no

פורסם
אני הבנתי שפגיעות בשאסי זה המון המון תלוי במיקום הפגיעה , יש מקומות שגם פגיעה עצבנית לא גומרת לשום דבר רע מבחינת הרכב ויש מקומות שיכולים לעקם את האוטו קצת ולפגוע בהתנהגות שלו ובבטיחות שלו וכל הדברים האלה .

זה הכל תלוי ...

רובנו לא מבינים בפגיעות של רכב, אבל ברגע שאומרים שאסי אנשים נרתעים(רובם) ואינם נכנסים לעומק העיניין כדי לברר איך זה? קרה היכן הפגיעה וכו'...

ל'

פורסם

קודם כל צריך לדעת להבדיל בין קצה שלדה שיכולה להגרם גם מבור או מדרכה,לבין פגיעת שלדה שנגרמה מתאונה.

אם בעל הרכב הקודם קיבל 8% ירידת ערך על המכה מחברת הביטוח אין כל ספק שירידת הערך האמיתית מבחינה מסחרית היא 20% ויותר...האינטרס של חברות הביטוח הוא תמיד לפצות את הלקוח במינימום ההכרחי.

תמיד כדאי לחשוב קודם כמה זמן מתכונים להחזיק את הרכב, אם אין לו שוק בעייתי,ולנסות לקנות אותו במחיר נמוך ככל האפשר על מנת לצמצם נזק עתידי במכירה.

אין ספק שלטויוטה קורולה יש שוק טוב, אבל במחיר כזה כדאי לנסות למצוא משהו יותר אטרקטיבי אם לא מסתדרים במחיר .

בכל מקרה בהצלחה ואל תתפתה לעסקאות מפוקפקות ...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...