Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

ה-C5 איירקרוס נמכרה בעסקת טרייד אין.

לאחר שנתיים פחות חודש שהיא שירתה אותנו, העברנו אותה עם 25 אלף ק"מ על מד המרחק לבית חדש, בתמורה לפז'ו 308GTI.

C5 איירקרוס הוא הג'יפון המשפחתי הטוב ביותר בסגמנט עם נוחות ו-"משפחתיות" ברמה הגבוה ביותר, הוא סופר מנותק ונינוח, מעקר ומנוון את כל חווית הנהיגה ברכב, על גבול המרדים...

זה רכב כל כך טוב , אבל לא עושה חשק לנהוג, היו ימים שהעדפתי לקחת את ה-307 הישנה שלנו, במקום אותו, ל-90% מהאנשים זה המתכון המושלם לקרוסאובר משפחתי, לאנשי משפחה שגם חובבי נהיגה זה הרבה פחות.

אצלנו רוב הזמן הרכב שימש את אשתי ותוך כדי חיפשתי איזו ספורטיבית קטנה וזולה יחסית לנהיגות כייף, ימי מסלול וכו', דבר שלא התאפשר גם בגלל חוסר מציאות בשוק וגם בגלל תחשיב כלכלי שלא השתלם להחזיק עוד רכב בשביל זה במצבנו כרגע.

הפתרון המושלם היה להחליף בעסקת טרייד את ה-C5 במשפחתית ספורטיבית, וסגירת מעגל קטנה נוצרה גם כן, כיוון שהכשהוצאתי רשיון בגיל 18 הרכב הראשון שלי היה 106XSI 1.6, קלאסי כיום 20 שנה אחרי להמשיך עם משפחתית ספורטיבית של פז'ו, 308GTI.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 25 דקות, mcshmupi כתב:

איך הגיע 308gti לטרייד אין?
לובינסקי טרייד?
איזה צבע?
איך היא?

כל זאת ועוד בשרשור חדש שאפתח עבורה.

תהיה בהאזנה....

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
לפני 6 שעות, Liran xsi כתב:

C5 איירקרוס הוא הג'יפון המשפחתי הטוב ביותר בסגמנט עם נוחות ו-"משפחתיות" ברמה הגבוה ביותר, הוא סופר מנותק ונינוח, מעקר ומנוון את כל חווית הנהיגה ברכב, על גבול המרדים...

זה רכב כל כך טוב , אבל לא עושה חשק לנהוג

סביר להניח שאם הייתי קונה 3008 מלכתחילה ולא C5 איירקרוס (שכבודה במקומה מונח) לא היית מרגיש את זה - והיית ממשיך לעוד כמה שנים של בעלות על הרכב. ואת זה אני אומר לך באחריות מלאה.

וכאן בדיוק זה המקום להגיד - זה ההבדל בין פיג'ו לסיטרואן.

נכון, אותה פלטפורמה, אותם המנועים, אותן תיבות הילוכים, המון חלקים משותפים. עאלק "אותו האוטו".

ממש NOT.

בסופו של יום, בתור נהג, אתה יושב במושב הנהג ו"נאחז" במתלים ובהגה - שם פיג'ו (במיוחד ב 3008MK2) חזרו לשורשים ויצרו מחדש את השילוב הפנומינאלי בין התנהגות ונוחות נסיעה.

המושבים, כיול המתלים, ההגה והקוקפיט - נתפרו למי שנהיגה באמת מעניינת אותו.

מברוק על ה GTI !!! מחכים לשירשור חדש.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן הסיטרואן הוא סוג של אוניה מטורפת ונוחה (בעצמי יש לי סי 5 איירקרוס). אני מאוד נהנה ממנה.

מה שחשוב לי זה הכוח, ואת זה יש לי בשפע בגרסת הדיזל. 

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הסיטרואן נוסעת חלק ועם מושבים טובים אבל הצפיפות לברכי הנהג פסלה אותה אצלי. למי שזה לא מציק ומחפש רכב משפחתי מרווח ומאובזר זה אחלה אוטו.

לאור מצוקת הרכבים לליסינג ולאור העובדה שהרכב שלי סיים מזמן 3 שנים כנראה שאתפשר על 3008 ובתקווה שיש זמינות לפרימיום (למרות הגג והניקלים ובגלל כיסא הנהג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 27.4.2022 בשעה 16:39, איציק נ. כתב:

סביר להניח שאם הייתי קונה 3008 מלכתחילה ולא C5 איירקרוס (שכבודה במקומה מונח) לא היית מרגיש את זה - והיית ממשיך לעוד כמה שנים של בעלות על הרכב. ואת זה אני אומר לך באחריות מלאה.

וכאן בדיוק זה המקום להגיד - זה ההבדל בין פיג'ו לסיטרואן.

נכון, אותה פלטפורמה, אותם המנועים, אותן תיבות הילוכים, המון חלקים משותפים. עאלק "אותו האוטו".

ממש NOT.

בסופו של יום, בתור נהג, אתה יושב במושב הנהג ו"נאחז" במתלים ובהגה - שם פיג'ו (במיוחד ב 3008MK2) חזרו לשורשים ויצרו מחדש את השילוב הפנומינאלי בין התנהגות ונוחות נסיעה.

המושבים, כיול המתלים, ההגה והקוקפיט - נתפרו למי שנהיגה באמת מעניינת אותו.

מברוק על ה GTI !!! מחכים לשירשור חדש.

איציק

איציק ידידי, נכון זה ממש כך.

3008 הייתה נותנת עוד קצת זמן של שקט, אבל לא לעולם חוסן זה לא הדבר האמיתי......

DS 7 CROSSBACK 2019

• תוכן חדש...