Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

ברשותי סקודה ראפיד 2015 מנוע 1400 טורבו אני מרוצה מהיכולות של הרכב אך לא מרוצה מהתקלות [החלפצי מצמדים מוח גיר וכן משאבת מים]

אני מעוניין להחליף את האוטו תקציב 70,000 ש"ח

אשמח לשמוע על דגם אפי' בסקודה שידוע ללא תקלות 

תודה רבה מראש

שכחתי להוסיף שהכי חשוב לי באוטו זה הבטיחות

פורסם

הגיר dsg7 קיים בכל דגמי סקודה, למעט אלו בעלי גיר ידני.
רוצה אמינות? חפש רכבים פשוטים לתחזוקה (ללא טורבו, ללא מערכות היברידיות, ללא גירים רובוטים).
כדי שיוכלו לעזור לך כדאי שתציין גם כמה אנשים אתה מסיע ברכב, קילומטראג' שנתי, ומה חשוב לך חוץ מבטיחות (כח, אמינות, חסכון, מראה, אבזור).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

תודה על ההכונה

אני נוסע 45,000 בשנה ומסיע 2 אנשים ברכב וחשוב לי [לפי הסדר הנ"ל]

א. בטיחות 

ב.כח

ג. אמינות 

ד. חסכון 

התחלתי לחשוב על קאמרי 2015 יכול להתאים?

פורסם

הסיבה שאני מעוניין להחליף את הראפיד, מכיון שאין לי כח שעוד 50,000 ק"מ ילך המוח גיר\מצמדים 

וכן יש לי בעיה שהמזגן לא מקרר מספיק ולא נפתרה הבעיה אחרי שהייתי אצל 5 אנשי מקצוע [כולל מוסך של היבואן]

• מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, פסח כתב:

הסיבה שאני מעוניין להחליף את הראפיד, מכיון שאין לי כח שעוד 50,000 ק"מ ילך המוח גיר\מצמדים 

מצמדים (גם ברכב עם גיר ידני) הם רכיב מתבלה.

כלומר אפשר לצפות שהם יילכו בשלב מסוים, זה צפוי ותקין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנל לגבי קאמרי היברידי תקבל כוח אמינות וחסכון ונוחות נסיעה טיפולים זולים של פרייבט לא משהו מיוחד רק יש להקפיד על הארכת אחריןת לסוללה ההיברידית

פורסם

תודה על העצות

לפני 29 דקות, eellaadd2 כתב:

טיפולים זולים של פרייבט לא משהו מיוחד

מה הכוונה אשמח שתסביר לי

פורסם
לפני 7 שעות, פסח כתב:

תודה על העצות

מה הכוונה אשמח שתסביר לי

כנראה פסח התכוון שתטפל בזמן במחיר סביר של רכב רגיל ולא יהיו תקלות.

זו לא אחזקת מרצדס, אלא משפחתית רגילה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדויק

החלפים אותם חלפים

גם אם תשים שמן איכותי מאוד של קסטרול אתה לא צריך להכניס אקסטרה מבחינת ליטרים במנוע

ברקסים נשמרים לטווח ארוך יותר עקב ההיברידי שעוזר בכך המון

הרכב איכותי מאוד , רק מה שצריך להיות עליו בדגש זה רכב שהוא לא , ואני חוזר לא יבוא אישי מכיוון ואי אפשר (ממה שידוע לי עבדתי בטויוטה עד לפני שנה) 

לעשות הארכת אחריות למצבר היברידי

לכן צריך רכב שהיבואן היה יוניון מוטורס , היבואן הרשמי רגיל רכב שיצא מהחברה בישראל 

אפשר למצוא המון שמורות , בהצלחה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

רוב הנסועה שלך בעיר או מחוץ לעיר?

האם ידני בא בחשבון?

כמה קילומטרים נסעה הסקודה שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

45 אלף ק"מ בשנה - דיזל לדעתי תהיה הבחירה הנכונה.

חפש אוקטביה דיזל, רנו גראנד קופה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...