Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאג מקורי עולה 150 - מאמין שהכי זול שתשיג אותו יהיה 120 שקלים? 

להחליף פלאגים בEJ204 זה לא כיף גדול - בכלל! מילא מנועי FB שנתנו לבלוק זווית מסויימת שכבר הופכת את שני הפלאגים הקידמיים למשחק ילדים ואת האחוריים למשהו לא נעים לא נורא - אבל EJ זה ממש מול קיר האש - אפילו שיש לי את הציוד שמתאים לעבודה הזאת (ראצ'ט עם פרופיל ממש צר וסוקט מיוחד לזה) - כבר היתה כל כך הרבה עבודה על הרכב - יצא החשק. 

ולגבי הפרונט - כבר הרחתי שמשהו שם לא בסדר כי הנקישות מהמתלים היו ברורים ועוד אחרי שהוחלף פנס ימין כי הרכב קיבל מכה - החשד שלי היה שיהיה משהו להחליף לפחות בצד ימין של הרכב - התברר שזה היה כל הפרונט - לא בגלל המכה - פשוט בגלל הגיל של הרכב, זה בלאי - רכב בן 14, מצב נתון. 

סה"כ אני ממש בשוק שמעולם לא נדרשתי להחליף ברכב הזה משולשים - זאת אחת המחלות של סובארו בסופו של דבר מנוע בוקסר שיושב נמוך על המתלה. 

הרכב מרגיש אותו דבר סה"כ רק החוויה שלו יותר סולידית, מוצקה - אין רעשים מאזור הרצפה (שגם שם חשדתי אולי בפלסטיקה גם - נופ, פשוט לא הבנתי שגם צד שמאל כבר הרים ידיים ונכנע לגיל). 

פלאגים מחליפים ב90 אלף קילומטרים בעקרון - במוסך גם מייחסים להם גיל - 7 שנים. הרכב כבר על 160 אלף קילומטרים אז כבר החלפתי בלי להתווכח. 

בכל מקרה - הייתי אמור גם לעשות את הפילטר דלק אבל הגעתי עם 3/4 מיכל מלא - זה באמת יחכה כבר לקילומטר 180 ביחד עם השמנים של הדיפרנציאל האחורי והמרכזי. (שפעם אחרונה עשיתי בעצמי - את הדיפרנציאלי ב120 - בדלק אני לא נוגע ושם למוסך - זה 500 שקלים). 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הפלאגים - 7 שנים או 105 אלף ק"מ. המוקדם מבינהם.

אני מסכים איתך לגמרי שזה כאב ראש להחליף בו פלאגים, רק אומר שאני ריבלתי הצעת מחיר של 860 ש"ח כולל מע"מ, עבודה ומס יבואן שקר ממוסך מרכזי.

לכן זה נשמע לי עושק, במיוחד שעשית טיפול כזה גדול.

פורסם

אני מעדיף להמנע מביטויים כאלו - זה לא תורם ולמען האמת מכיל פוטנציאל שיכול להזיק. 

ידעתי היטב שאלו יהיו סדרי גודל המחירים והכנתי את עצמי לזה מראש - הכל טוב. יש דברים שאני פשוט לא מוכן להתפשר בהם והמחיר הוא לא הפקטור כאן. כתבתי את זה מראש. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי OBD אבל מזמן לא נהגתי איתו מחובר - טמפ' העבודה של המנוע? אתה מתכוון שמן? לא אני לא יודע לאמר. 
מים אני חושב ש95-98 מעלות לא בטוח. 

Pioneer TS-X150

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מטוסטסת מטוסטסת מטוסטסת! 

הטסט ה-15 עבר כמעט לחלוטין בתעופה 

וזה הטסט ה10 אצלי - כן, עוד מספר ימים סיכום עשור בבעלותי ועשור וחצי במשפחה הגרעינית (לא נשמע הכי הולם לתקופה). 

אז מה היה לנו הטסט הזה - לפני שבוע איישה אומרת לי - הרכב לא סוחב טוב, כמעט נכבה לי ברמזור. 

ממצא ראשון - פאנצ'ר בגלגל ימין קידמי. 

בוקר למחורת כבר ב7 בבוקר אני מחליף 4 צמיגים חדשים טריים - הפעם זולים טיפה מעל "זבל סיני" - KUTOGREEN 

דגם SMART CHASER SC1 

וואלה - מאכזב לטובה!! - הצמיגים שקטים, רכים והרכב נוח להפליא. עלות 1600 לרביעיית צמיגים. 

קניתי חלפים לטיפול ברכב בעצמי בחנות חלפים בראש העין - פילטר מזגן ופילטר מנוע (אוויר), שמן ליקווי מולי הייטק 5W30 ומסנן שמן סובארו יפן. 

כל התענוג 300 שקלים. 

החלפתי בחניה את המסנן מזגן והמסנן מנוע. ביצעתי באותו ערב ניקוי מצערת - הפעם ללא פירוק - לא ממש יצא הרבה לכלוך. 

לימוד בית מצערת.

יום שישי האחרון - ה18 לחודש - קם בשש בבוקר, מגיע למכון יד יצחק בראש העין קצת לפני 7 בבוקר... וכל הרחוב כבר תור אין סופי של רכבים. אחורה פנה. 

שבת בבוקר - ב7 אני כבר במוסך אצל עיסאווי שותה קפה, מעלים את הרכב על ליפט - מסדרים חופשים בטמבון, מחליפים שמן פילטר שמן ושוטפים את האגן של הרכב. 

בדיקת בלמים ומתלים זריזה וב9 אני כבר בבית - עלות השירות 200 שקלים. 

הבוקר עברתי טסט - נורת בלם ימין שרופה, החלפתי במקום! לא ביקשו ממני חוזר פשוט עדכנו במחשב ונסעתי לדרכי. 

העונג השנתי ניתן לאמר עלה לי עם עודף מ2300 שקלים על הרכב. 

שנה הבאה כבר צריך להביא אישור בלמים אבל - הרכב נקנה לתקופת אחזקה של 10 שנים ואני כן כבר עם רצון להחליף את הרכב במהלך 2026. 

סיכום עשור בתחילת אוגוסט. 

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, lanosforce כתב:

טיפה מעל "זבל סיני" - KUTOGREEN 

דגם SMART CHASER SC1 

וזה לא סיני? חיפוש ברשת לא מוצא אפילו כזה מותג, אלא מציע autogreen שזה סיני ״סביר, מה שנקרא budget friendly, ואת זה אתה נותן לאישתך ?😜

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כן - אוטוגרין קטוגרין - החיפושים מביאים לאותו מקום. וואלה הרכב נוסע יפה! היום אני הגעתי עם הרכב לתל אביב לעבודה. 

האשה בד"כ נוסעת עם הרכב בתוך העיר בלבד - ברמה כזו שאני כבר לא ממש זוכר מתי החלפתי את הרפידות והצלחות. 

הרושם לי מהצמיגים האלה מהGET GO - יותר טוב מהדאנלופים FM800 שהיו שם קודם - עוד כשהם היו חדשים. בפן שקט, רכות ונוחות. 

• לא הבנתי... 2

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב... זה... 

זה פשוט... לא... 

קוטוגרין.... אוי תיש שלי!!! כלומר OH MY GOAT!

AUTOGREEN - יעני אוטו-גרין! אוטו-ירוק!!!

עכשיו אני מבין למה פשוט "קניתי" את השם שהעובד בפנצ'ריה אמר - למה הוא חשב שזה קוטוגרין ולא אוטוגרין, לעיניכם הרואות:

image.thumb.png.51ac7389368791558438a5ff55419112.png

הA עם פס שגורם לה טיפה מרחוק באמת להראות כמו K. 

פלאטין, פלאסטין - מה זה כבר משנה... 

אני פורש להיום. 

• מצחיק 1

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדכן אותנו במצב הצמיגים בחורף הקרוב 😉

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שאני מחזיר ציוד או באפסנאות?

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 11 שעות, lanosforce כתב:

אני כן כבר עם רצון להחליף את הרכב במהלך 2026

מתכונן ל ״נפילה״ הבאה שלך  ;)  
אאל״ט כתבת בעבר שיש במשפחה עוד יפנית ״חדשה״ יותר, אולי זו תהיה אופציה ראויה מאשר עוד ״צורפתית״ . 

בתאריך 1.9.2020 בשעה 23:09, lanosforce כתב:

B4 2015 רמת גימור פרימיום -

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הB4 2015 נמכרה לדעתי משהו כמו 3 שנים אחורה כבר... לאחיו של חבר פורום וותיק. 

הייתי צריך לרכוש את הרכב הזה גם מאבא שלי אבל הרכב הזה עמד על כמה משבצות שלא באו לי בטוב. 

הרכב מצד אחד זלל דלק - 1:8 ומצד שני לא היה חזק מספיק למה שרציתי שיהיה. 

עוד סובארו מאותו הז'אנר? בא לי משהו חדש. 

לא רציתי למצוא את עצמי עם שני רכבים שהיו של אבא שלי - שבסוף לא אתקע עם אחד מהם או שניהם ריגשית. גדול עליי. 

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך 1:8? אני לא מצליח לרדת מ10.

כח כן, אמנם מהחלשים בקטגוריה ל 2.5 ליטר אבל זה לא שיש לו בעיה לשמור על קצב או לעלות עליות. 

מדובר בקטגוריה מתה, כבר לא יהיו מכוניות "מנהלים" עממיות יותר, בטח בלי הנעה כפולה או אחורית. או שאתה נכנס לקטגוריה של פרימיום או שאתה נכנע ועובר לsuv. באסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...