Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. 

יש לי תקלה בקיה פיקנטו שלי  2016 76 קמ. רכשתי אותה לפני שנה וקצת מחברת ליסינג. הרכב היה בבעלות השכרה . ואני יד 2 . 

קיבלתי מהם במשך השנה טיפול על כל התקלות בחינם כחלק מהעסקה ובאמת את כל הבעיות שהיו ששמתי את הרכב בבדיקה הם טיפלו בהם כולל החלפת בלמים , כיון פרונט ללא עלות. רק בעייה אחת נשארה . והיא שהרכב לא תמיד אלה בעיקר באזור של עליות אבל גם קורה במישור. שהוא ברגע שאני מכוון אותו על רוורס R הוא עושה רוורס בלי בעיה אבל ברגע שאני מכוון אותו על D לוקח לו כמה שניות להבין ובזמן הזה אם אלחץ על הגז , הרכב ידרדר אחורה . עד שאני שומע רעש קטן שהוא החליף למצב נסיעה. מרגישים  כמו זריקה כזאת. לכן אני תמיד לוחץ על הברקס ומחכה שהוא יתחלף , הבעיה שלפעמים זה מפריע לתנועה . למשל שאני יוצא מהחנייה ואנשים מאחוריי לא מבינים למה אני לא נוסע ומתחילים לצפור. וזה מעצבן . יש לכם איזה שהוא מושג מה יכול להיות הבעיה . ? אני רוצה לקחת אותו למוסך ולנסות לטפל בזה . בנוסף ידוע לי שיש 7 שנות אחראיות על בעיות של גיר האם אתם חושבים שזה כלול ? תודה . 

פורסם

למיטב ידיעתי האחריות של 7 שנים למנוע ולתיבת ההילוכים תופסת ללקוחות פרטיים בלבד ולא לרכב שנקנה בלסינג/השכרה.

קרוב לוודאי שזה המצב ברכב שלך. 

בכל מקרה מציע שתיגש למוסך מורשה  יבואן. תאר את הבעיה. תשאל אם זה במסגרת האחריות. 

אם לא, קרוב לוודאי, תמשיך הלאה. תיקון / שיפוץ התיבה יהיה יקר....

פורסם (נערך)

העדכון תוכנה וריסט לגיר . (נראה לכם שזה יפתור את הבעיה שרשמתי מקודם) . לגבי זה שאני במצב רוורס ואז עובר ל D ולוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו . תודה 

עריכה אחרונה על ידי Dandal
  • תוכן חדש...