Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קורה אנשים? מישהו יודע אם יש לאתר של rockauto שירותי תמיכה?

ניסיתי לחפש ומצאתי מייל, יצרתי איתם קשר אבל קיבלתי מעין מענה רובוטי לחלוטין ללא שום התייחסות לעזרה שאני צריך (חבילה שתאריך האספקה המשוער שלה כבר עבר).

יש אולי דרך נוספת ליצור איתם קשר שאני לא יודע עליה? אולי שירות בווצאפ כמו אתרים רבים אחרים או משהו בסגנון?

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

מקפיץ כדי לשאול שאלה אחרת במקום לפתוח פוסט חדש.

אני רוצה לעשות הזמנה חדשה משם ובמקום משלוח בPost לעשות משלוח בDHL.

הבעיה היא שאני לא יודע אם המשלוח שאבחר בDHL הוא אקספרס או איקומרס וזה משמעותי בשבילי ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בהזמנה מהעבר שבה הוא בחר משלוח DHL ויודע להגיד לי אם זה אקספרס או לא?

פורסם

במאמר מוסגר - למרות שהם אמינים וכנראה הכי זולים בשוק בלא מעט חלקים (והקטלוג שלהם מטורף למדי) - הם לא חברה עם שירות לקוחות טוב וגם האתר שלהם זה אוסף טלאים שלא עובד לא מעט פעמים.

פה - ברוב הפעמים ששקלתי להזמין מהם דילגתי הלאה - שילמתי את ההפרש (שהיה לרוב בדולרים הבודדים) והזמנתי ממקומות עם שירות לקוחות טוב.

למזלי - כשאני כן צריך אותם - המוסך של חבר שלי והסדנאת רכבים שאני מטפל / משפר בה הם דילרים שלהם - אז הם אוכלים את ההתעסקות איתם בשבילי.

ממליץ בחום לשקול אלטרנטיבות.

מה אתה מחפש ? אתה עושה עם משלוח ישירות לארץ? או לכתובת forward בארה״ב?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

@Liviur מזמין חלפים לאוטו.

הזמנתי דרכם מסנן אוויר באמצעות משלוח פדאקס וזה האמת זרם מצוין ומהר, אבל משלוח באמצעות Post נורא מסורבל וכבר למעלה משבועיים שלא קיבלתי אותו.

אני לא מכיר אתרים נוספים בסגנון שלהם שגם זולים ככה (יש את autodoc אבל לצורך העניין כשאצלם עם FexEx אני קונה מצתים יחד עם משלוח יוצא לי 66 דולר, לעומת 112 פאונד בautodoc). אשמח אם תמליץ לי על אתרים נוספים

עריכה:

לשאלתך, עושה ישירות לישראל

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

זה מה ששיארתי. כאמור - זה לא המצב אצלי.

דברים בשוטף אני האמת לרוב מזמין מאמזון (יש בין החנויות שם דילרים רשמיים של סובארו ומאזדה שמוכרים ישירות דרך אמזון) , flying miata , tire rack והשאר אני או נוסע למקביל המקומי לאוטו דיפו (autozone) או מזמין דרך הסדנא / המוסך של החבר.

רוק אוטו יצא לי להשתמש כמה פעמים בשביל דברים יותר גדולים (פיזית , לא מבחינת מחיר כמו משולשים של moog) שלא היו זמינים במקומות הרגילים / עם משלוח מאוד יקר או כל מני צינורות ופיצ׳יפקס שכבר לא מיצרים את המקור אבל הם מחזיקים תחליפיים.

מבחינת מחירי משלוח - גם פה בארה״ב - לדברים כבדים הם טובים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 19.8.2020 בשעה 18:28, maor23 כתב:

מה קורה אנשים? מישהו יודע אם יש לאתר של rockauto שירותי תמיכה?

https://www.rockauto.com/orderstatus/

לכל שאלה. כנס לאתרים של DHL ודואר ישראל וראה איפה נמצא המשלוח.

משלוח Post לא מזמן לקח לי 3 שבועות במקום שבועיים. די מבסוט.

פורסם

אני חייב להגיד שהזמנתי את אותו המוצר שוב, הפעם דרך DHL (מסתבר שזה אקספרס) במקום Post כשעל ההזמנה הקודמת קיבלתי זיכוי(הכל היה כל כך מהיר, פתחתי מחלוקת ב19.8 על כך שלא קיבלתי את המוצר, נתנו לחברת השליחויות יומיים ואם החבילה לא מגיעה יכלתי לבקש החזר, ביקשתי ותוך שעתיים הכסף כבר אושר בחשבון הפייפאל). הכל היה כל כך מהיר ואני מבסוט ממש על האתר, במיוחד כי הזמנתי את המוצר בחמישי וכבר היום קיבלתי הודעה לקבוע תיאום מסירה למחר. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...