Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי באותה התלבטות בדיוק והלכתי על הGTI PP, מבסוט מאוד מההחלטה, אם אתה לא מתכוון לנסוע למסלול המגאן לדעתי פחות רלוונטית.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממש לא צריך את המסלול כדי להנות מהמגאן,זה מה שיפה שאתה נהנה מכל דקה של נהיגה ברכב,גם בנהיגה מנהלתית.

הרכבים של VAG  מהירים בקו ישר ויש להם פוטנציאל לשיפורים גדול אבל,ובמחילה, מי שבאמת רוצה להנות מנהיגה לא יקנה VAG{אלא אם כן זה R8 או למבורגיני} ולא משנה כמה סוסים יש לו.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מסכים איתך..

אני רוצה להנות מנהיגה והייתי בעלים של קליאו ספורט 172, פולו GTI, קליאו RS ועכשיו GTI PP, הVAG ממש לא רק לקו ישר, זה כמו להגיד שאלפא מחלידה, עוד מימי האיביזה קופרה שניי דורות אחורה.

מה שכן כל אחד מגדיר אחרת הנאה מנהיגה והדבר לא אבסולוטי, לא כולם יוכלו להבחין בנהיגה מזדמנת בשוני בין הרכבים, לפי הדרישות של פותח השירשור יש עוד דרישות מלבד טהרנות נהיגה ספורטיבית.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לפני 15 שעות, dorosen כתב:

הייתי באותה התלבטות בדיוק והלכתי על הGTI PP, מבסוט מאוד מההחלטה, אם אתה לא מתכוון לנסוע למסלול המגאן לדעתי פחות רלוונטית.

כנ"ל. בדיוק אותה התלבטות ואותה החלטה.

פות"ש מחפש רכב ספורטיבי ולכן אני חושב שהיא גם הכי מתאימה לו. החבילה שלה הכי שלמה למי שמחפש להנות מכל העולמות.

פורסם

הרגע חזרתי מאולם התצוגה.

בחנתי את הGOLF, הקופרה אינה זמינה בתצוגה (זה היה ידוע מראש)

בשני המקרים קיבלתי הצעה כולל הנחות

בשני המקרים מדובר במחיר "על הכביש" כולל איתורנים, אגרה וצבע מטלי

את הקופרה ניתן לרכוש ב 20 אש"ח פחות כאשר היא מגיעה עם מנוע יותר חזק ומתלים אדפטיביים (שאין בגולף)

הגולף אולי נראית יותר טוב (סוביקטיבי) וכנרה מעט יותר איכותית (כאמור לא היתה קופרה בתצוגה)

משום מה, שני אנשי המכירות טענו שהשלדה שלהם טובה יותר (כנראה לא אותה שלדה)

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Doron_Z כתב:

הגולף דור חדש לא רלוונטית לך, היא מגיעה לשווקים בחו"ל רק בסוף 2021

אתה כנראה מבלבל עם החדשות שרלוונטיות לשוק האמריקני ולגולף שמיוצרת במקסיקו.

באירופה השיווק מתחיל כבר בקיץ, לארץ אני מניח היא תגיע בתחילת 2021.

https://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/golf/352255/new-volkswagen-golf-gti-ride-review

עריכה אחרונה על ידי אלי55
  • מעניין 1
פורסם

אוקיי צודק, יש מצב שהתבלבלתי עם החדשות של ארה"ב.

בכל אופן אישית גם לא הייתי מחכה ל 2021 בהנחה שהדגם הקיים עונה על כל הצרכים שלי.

פות"ש בסכ"ה בא עם דרישות צנועות, רכב דיילי שיהיה עם פלפל ספורטיבי שלא מתכוון לקחת למסלולים או לעשות איתו מירוצים אלא רק לקבל קצת כיף, שישמור על מחיר טוב, אמין, מאובזר וכו'

הדגם הנוכחי עומד על הדרישות שלו בצורה מצויינת, אני הייתי קונה אותו ונהנה. אם בא לו לחכות אז כנראה שזה לא יהיה לרעתו בין אם ילך על הדור החדש או היוצא (אולי יקבל הנחה או משהו), לי אישית אם אני מעוניין ברכב שמתאים לי לא היתה לי סבלנות למשחקים האלה.

פורסם
לפני 2 שעות, windsurfer כתב:

הרגע חזרתי מאולם התצוגה.

בחנתי את הGOLF, הקופרה אינה זמינה בתצוגה (זה היה ידוע מראש)

בשני המקרים קיבלתי הצעה כולל הנחות

בשני המקרים מדובר במחיר "על הכביש" כולל איתורנים, אגרה וצבע מטלי

את הקופרה ניתן לרכוש ב 20 אש"ח פחות כאשר היא מגיעה עם מנוע יותר חזק ומתלים אדפטיביים (שאין בגולף)

הגולף אולי נראית יותר טוב (סוביקטיבי) וכנרה מעט יותר איכותית (כאמור לא היתה קופרה בתצוגה)

משום מה, שני אנשי המכירות טענו שהשלדה שלהם טובה יותר (כנראה לא אותה שלדה)

היית באולם ליד איקאה ראשון? אם אני לא טועה שם היא זמינה, ואם לא היא אז האקטה קופרה שם וכמדומני אין הבדל משמעותי בחלק הפנימי (ברמת האיכות).

הקופרה אחלה אוטו, אבל הפער בינה לבין הגולף הרבה יותר מ "מעט יותר איכותית". ישבתי מספיק בשניהם.

אם אתה רגיל לרכבים רגילים (נניח פוקוס, סיאט, סקודה וכו') זה לא יראה לך מוזר. אם אתה רגיל לרכבים יותר יקרים כמו AUDI או BMW הקופרה תרגיש לך מאוד זולה ולא איכותית בפנים.

פורסם (נערך)

לא אני מהצפון

הייתי באולמות בחיפה

יצא לי לנסוע כשבוע ברכב של הבוס (וולו XC60 T5 R-DESIGN) ואח"כ חזרתי לפוקוס אקובוסט שלי.

אז אני מניח שאתה מתכוון להבדל כזה.

עריכה אחרונה על ידי windsurfer

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם (נערך)

עושים פה מהGTI הרבה דברים שהיא לא. 

מאוד תלוי מה מדבר אליך ומה לא. למשל - vrs זה ממש נחמד אבל אני לא מסוגל בשלב זה לקבל רכב שצליל המנוע שלו מופק מהרמקולים... זה פשוט שקר אחד יותר מידי עבורי. הוואגיות - לטעמי - מצריכות נסיעה שלך. הן לא באמת נוחות כמו שאתה חושב, בהיעדר אדפטיביים. מעבר על פסי האטה הוא לא מאוד נעים. אני כן חושב לחזור אל זה (היתה לי GTI) לקראת גיל 55...

תבקש נסיעת מבחן בגוליה ותקיים מומ על מחיר. היא כנראה תשמור מחיר הכי פחות טוב, אבל אתה תהנה יותר כל בוקר משמעותית.

כיום אגב יש לי סובארו ידנית. מפתיעה במרווח למשפחה, אבל קשה בנסיעה בגלל הבולמים. מתגמלת מאוד אבל לא רלבנטית אליך.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בתאריך 11.5.2020 בשעה 07:42, Roycohen1979 כתב:

והסאונד שלה מסובב ראשים,

חייב להגיב על זה שכן ממש צרם לי לקרוא את זה, כאחד שנהג ברכב.

הסאונד של ה I30N במעט טוב יותר מהמתחרות בקטגוריה, ממש במעט.

עשו שם כמה טריקים חמודים שהיא תעשה קצת בנגים ובזה זה מסתכם.

מי שיקרא את ההודעה שלך יחשוב שמדובר בסאונד טהור של M5 V10.

פורסם

מוזר. במבחנים בחו"ל היונדאי גורפת שבחים רבים על סאונד. 
חוץ מהפלוצים, הצליל הקבוע הוא שום דבר מיוחד?
לאיזה מתחרות התכוונת? ל308 הצליל מגיע מהרמקולים, מהאגזוזים אין יותר מידי. 
גם ל type R לא אמור להיות כל הרבה צליל ועל ה gti PP כתבו בפורום שהיא שקטה למדי. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

יש לך המון אופציות בתקציב הזה, אני במקומך הייתי מתלבט בין רכבים אחרים לגמרי.

קודם כל יש לך את האוקטביה RS (חדשה)שנכנסת לך בתקציב, ואני מאמין שכולם יסכימו איתי שזה רכב ספורטיבי.

דבר שני יש לך את הסואבארו BRZ שאתה יכול לקנות ב 190 אלף ש"ח את הגרסה הידנית ואז נשאר לך 40 אלף ש"ח עודף לבזבוזים.

לאון קופרה לפי מה שאני יודע לא נכנסת לך בתקציב, המחיר שלה הוא 250 אלף שקל, אבל אתה בהחלט יכול לנסות לחפש 2018 או 2017 במצב טוב ואז, להשאר עם עודף.

תבדוק גם לגבי AUDI S1 (לא בטוח שהחדשה תכנס לך בתקציב, אבל בשוק היד2 מאמין שתמצא).

עריכה אחרונה על ידי avnercohen
פורסם
לפני 16 דקות, mcshmupi כתב:

מוזר. במבחנים בחו"ל היונדאי גורפת שבחים רבים על סאונד. 
חוץ מהפלוצים, הצליל הקבוע הוא שום דבר מיוחד?
לאיזה מתחרות התכוונת? ל308 הצליל מגיע מהרמקולים, מהאגזוזים אין יותר מידי. 
גם ל type R לא אמור להיות כל הרבה צליל ועל ה gti PP כתבו בפורום שהיא שקטה למדי. 

אני כן מדרג את ה N מקום ראשון, אבל בפער קטן.

ה 308 נשמעת כמו ליסינג והצליל מהרמקולים עיצבן אותי אפילו יותר.

ה TypeR דווקא נשמעה לא רע בכלל, שם אותה קצת מתחת ל N.

הצליל הקבוע הוא חמוד. הוא אחלה למנוע 2 ליטר בהוטהאצ'. אפילו יותר מאחלה.

אבל הוא בשום צורה לא מתקרב ל "סאונד שלה מסובב ראשים"

פורסם

האם הצליל ב308 זה דיל ברייקר (למי שזה חשוב לו)?
תיאורטית, הייתי רוצה אחת אבל הקטע של צליל מהרמקולים (וכלום בלעדיהם) די מרתיע אותי.
אגב, ממש ליסינג? לפוקוס שלי למשל יש צליל  שאפשר להגדיר כחביב (מנוע, מהאגזוז אין כלום). לא ספורטיבי אבל גם לא אוקטביה. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...