Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בV40 בפעם השניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-CC נראית מעולה, תתחדש. יש ברכב תוספת מיוחדת לבלמים? הקליפר הקדמי נראה עצום בגודלו.

זה הסטנדרט בV40 וזה חלק מהבטיחות של וולוו (עוצמת בלימה)

STI 2004

פורסם (נערך)

תתחדש בני, רכב נדיר ומיוחד , אתה תהנה ממנו (וגם מי שקנה ממך את הרכב שלך) .

שמחתי לסייע ולהיות אוזן קשבת בתהליך , בדיוק כפי שאתה סייעת לי לעשות את צעדיי הראשונים בעולם הוולבו כשעשיתי את הסוויץ' מVAG לפני כחצי שנה.

בכלל, זה שיש לנו בקהילת הוולבו הקטנה שלנו בחור כמו אסף שנותן טיפים על כלים מעניינים שזה עתה נכנסים לטרייד אין וכמובן מסייע במה שצריך מכל הלב זה נכס ואני אודה לו בשם כולם.

גם אני התרשמתי מהתמונות שהקאליפרים יותר גדולים מהרגיל , האם אתם בטוחים שזה אותו גודל ?

נשמח לראות תמונות של האינטריור .

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש,

מה שמעניין לראות זה שיש אנשים שקונים רכב מהסוכנות ומוסיפים סכומים לא מבוטלים על תוספות (יכול להגיע לעלויות של רכב מיני חדש).

פורסם

כבר אמרתי , אבל לא עולה כסף :wink: אז אגיד שוב שוב, תתחדש הרכב פשוט יפיפה !!

ממש אוהב את הצבע , סוג של לבן פנינה עם גוון מעט אפור משתלב מושלם עם הג'אנטים.

פורסם
מעניין למה בן אדם נורמאלי משדרג רכב 2019 שעבר 17K לרכב חדש...

את הרכב הקודם שלי רכשתי בן שישה חודשים עם 7000 ק״מ על השעון, בכ60 אלף ש״ח פחות ממחירו כחדש.

ולפותח השרשור - תתחדש ותהנה.

פורסם

לבן פנינה? אולי התמונות מטעות אבל הרכב נראה כסוף לחלוטין.

פורסם

נראה רכב מפחיד ביותר. תתחדש. כיף גדול למצוא מישהו שמוכר רכב שנמצא סה"כ שנה על הכביש. אתה מקבל רכב חדש (רק בלי הניילונים) לאחר הירידת ערך המטורפת שלו מיד לאחר העליה לכביש.

פורסם
כבר אמרתי , אבל לא עולה כסף :wink: אז אגיד שוב שוב, תתחדש הרכב פשוט יפיפה !!

הרכב בצבע כסף בהיר.

פורסם

הבדל עצום ביצאה חזקה מהמקום. אין לוחמת הגה וסירוס של בקרת המשיכה. הכוח עובר נטו לכביש. הנתונים היבשים מספרים על 6.1 שניות ל100. לא מחפש לאמת את זה אבל טוב לדעת שהאופציה קיימת למצבים מאוד מסויימים של השתלבות בתנאים מאתגרים.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...