Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

היום במקרה הסתכלתי ברישיון הנהיגה שלי וגיליתי שהרישיון נהיגה שלי פג תוקף כבר חודשיים.

(תאריך ההנפקה האחרון שלו היה לפני קצת יותר מ 10 שנים)

משום מה - לא קיבלתי ספח לחידוש רישיון ממשרד הרישוי משום מה.

אני לא נהג צעיר או ותיק או בעל בעיה רפואית כלשהי

לא ידוע לי על דוחות שלא שולמו או על נקודות.

עריכה\עדכון: התקשרתי עכשיו למשרד הרישוי למענה האוטומטי ואחרי שהזנתי את הפרטים נאמר לי שרישיון הנהיגה תקף ל 2029.

כלומר, חידשתי אותו לפני כמה זמן ופשוט שכחתי מזה.

לא קיבלתי שום מסמך\נייר או רישיון מחודש. פשוט לא שלחו לי.

מה שיש לי ביד זה את הישן.

יכול להיות דבר כזה? הרי אם הייתה בעיה לחדש לי את הרישיון - לא הייתי מצליח לשלם עבור הרישיון , נכון?

נושא ההודעה לא עדכנתי ואני לא רואה דרך לערוך אותו.

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם

הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים?

חידוש הרישיון הוא ביום הולדת, קשה לפספס.

אין צורך בנייר, תשלם באינטרנט ואחרי שבועיים פלוס מינוס תקבל את כרטיס הפלסטיק הביתה.

אם אתה רוצה בכל זאת "משהו ביד", תשלם ברישומט (רק עם כרטיס האשראי על שלך)באחד מסניפי סופרפארם.

תקבל במקום רישיון זמני מנייר ואחרי שבועיים את כרטיס הפלסטיק הביתה.

פורסם (נערך)
הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים?

חידוש הרישיון הוא ביום הולדת, קשה לפספס.

אין צורך בנייר, תשלם באינטרנט ואחרי שבועיים פלוס מינוס תקבל את כרטיס הפלסטיק הביתה.

אם אתה רוצה בכל זאת "משהו ביד", תשלם ברישומט (רק עם כרטיס האשראי על שלך)באחד מסניפי סופרפארם.

תקבל במקום רישיון זמני מנייר ואחרי שבועיים את כרטיס הפלסטיק הביתה.

ערכתי את הפוסט המקורי: התקשרתי למענה האוטומטי של משרד הרישוי ושם נאמר שהרישיון נהיגה שלי תקף עד 2029 (בתאריך היום הולדת שלי). פשוט שכחתי ששילמתי אבל לא קיבלתי את הרישיון החדש הביתה.

כן, הכתובת על רישיון הנהיגה שלי מעודכנת ועדיין גר באותה כתובת כבר 15 שנה.

אז מכיוון שכבר שילמתי בזמנו על חידוש רישיון הנהיגה - אני לא רואה שיש לי על מה לשלם ואיך לקבל איזה ספח ביד להראות לשוטר שיבקש ממני רישיון נהיגה ויהיה לי רק את הישן להציג לו.

אני מקווה שזה לא נחשב עבירה על החוק שיש לי רק את הישן אצלי.

אני נורא רוצה הוכחה ששילמתי עד שיגיע הרישיון החדש אליי הביתה.

אולי לקבל העתק רישיון נהיגה ברישומט או במקום אחר?

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם

כיום מספיק ת.ז. ביומטרי ולא חייבים להחזיק את הרישיון כלל

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
ערכתי את הפוסט המקורי: התקשרתי למענה האוטומטי של משרד הרישוי ושם נאמר שהרישיון נהיגה שלי תקף עד 2029 (בתאריך היום הולדת שלי). פשוט שכחתי ששילמתי אבל לא קיבלתי את הרישיון החדש הביתה.

אז מכיוון שכבר שילמתי בזמנו על חידוש רישיון הנהיגה - אני לא רואה שיש לי על מה לשלם ואיך לקבל איזה ספח ביד להראות לשוטר שיבקש ממני רישיון נהיגה ויהיה לי רק את הישן להציג לו.

אתה יכול להוציא ברישומט כפל, זה עולה 30 ש"ח. הוצאת כפל תיזום פרוצדורה נוספת של שליחת רישיון פלסטיק הביתה, יכול להיות שתקבל בסוף שני פלסטיקים. אחד של התשלום המקורי ועוד אחד של הכפל.

לפני כמה זמן שילמת?

פורסם
כיום מספיק ת.ז. ביומטרי ולא חייבים להחזיק את הרישיון כלל
רק ביומטרית? רגילה לא מספיקה?

חייב להחזיק רישיון נהיגה בנוסף לתעודת זהות רגילה?

פורסם

אני הבנתי שצריך תעודה מזהה..

והשוטר אמור לבדוק במסוף שהתעודה בתוקף,

אבל מן הסתם במסוף תופיע גם תמונה של בעל הרישיון (אחרת מה ההיגיון ),

וגם יש מלא חנויות צילום שיש להם גישה לכל בסיס הנתונים .. הלכתי להוציא רשיון בנלאומי

הם הקישו מספר תעודת זהות - והופ התמונה שלי קפצה להם במחשב..

אז למסוף של השוטר זה לא קופץ?

אז למה לא מספיק לזכור בע"פ את מספר תעודת הזהות...

פורסם

עיקר הבעיה שלך שתצטרך להציג את הרישיון במקרים אחרים, בעיקר כמו בהשכרת רכב(לדוגמא בחו"ל) או אם יש רכב מהעבודה - אז יעלו שאלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפני חצי שנה עצר אותי שוטר ולא ביקש רישיון אלא פשוט ביקש מספר תעודת זהות.

הוא הזין אותו במחשב טאבלט והשווה את התמונה איתי ואמר אחרי דקה הכל בסדר אתה יכול להמשיך לנסוע.

אין לי תעודת זהות ביומטרית ורק מסתובב עם רישיון נהיגה.

אולי שינו את הנהלים?

פורסם

אפשר לגשת לכל סניף דואר עם תעודת ולהוציא רשיון נהיגה זמני ללא תשלום (אם שולמה האגרה) הוצאת הרישיון תגרום למשלוח רישיון נהיגה חדש לכתובת הרשומה במשרד הפנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...