Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש ל בכניסה לבית ריח טחב.

רק שם.

זה כנראה קשור למזגן והמליצו לי להזמין ניקוי וחיטוי.

אני מת"א.

יש פה חברים שעוסקים בכך או מכירים?

תודה

פורסם

הריח מהמזגן או לא, זו השאלה ?

יש סוגי חומים להתיז על הצלעות קירור, שם בדרכ מצטבר עובש. סוג של שטיפה.

פורסם

בהחלט - מהמזגן.

הריח נמצא בעיקר בכניסה לבית איפה שפתח הפילטר.

בגלל שזה מיזוג מרכזי אני כלל לא יודע מה זה מה...

יש אנשי מקצוע שמבצעים שטיפות מזגנים מרכזיים

פורסם

נסה לבדוק שלא מדובר בריח שעולה מצנרת הניקוז (בקיר) של המזגן.

לפעמים סיפון פותר את הבעיה (אם אין סיפון או אם אין מחסום ריח בדרך לניקוז הראשי).

בכל מקרה יש לנקות היטב את הפילטרים (לא רק במים אלא גם עם סבון ואם הליכלוך לא יורד - עם סנט-מוריץ מסיר שומנים ושטיפה טובה).

תציץ לתוך ההנמכת גבס ותראה שאין נזילות של מים מהמזגן כלפי הנמכת הגבס (או: בדוק באופן כללי שאין שום דבר לח או רטוב שם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי איציק,

כבר שמתי סיפון זאת עקב שהניחו את הצנרת ללא זווית טיפה יורדת והמים היו מתיישבים ה.

פילטר נוקה היטב ע"י שואב אבק - ממש יסודי

פורסם

ניתן לבצע ניקוי למערכת המיזוג ע"י חומר ייעוד ושטיפה במים.

במיני מרכזי לעיתים משתמשים בעוצמת זרם מים חזקה (גרניק) שעלולה להביא להשלכות נוספות (ראה המשך).

להתחייב שזה יפתור לך את בעיית הריח ? אם הייתי מבצע את העבודה, לא הייתי מתחייב - כי יכול להיות שאתה צודק והריח משם, ויכול להיות שלא משם.

בעיה בניקיון של מיני מרכזי זה ההשלכות -

בחלק גדול מהמקרים אתה יכול להגיע למצב של הרטבה של תקרת הגבס, ולעיתים גם חדירה של מים לתעלות האויר (זה ייתייבש מעצמו או שצריך להגיע קרוב מאוד אליהן ולהטות אותן באופן כזה שהמים יחזרו למזגן).

מחירים של כזה טיפול נעים בין 500 ל 1000 שח, ולעיתים גם יותר, בהנחה ויש גישה *טובה* למאייד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי מתחיל מטבליות לאמבטיה של היחידה. , תצטרך גישה לפתח הניקוז של היחידה כדי לדחוף את הטבליות. זה בהנחה שהריח מגיע מהאמבטיה ולא מהסוללה.

• תוכן חדש...