Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי קיה ספורטאז' שנת 2015 אורבן 2000 סמק (ברישיון הרכב כתוב: דגם ספורטאז' סלובקיה 2014 SLG).

הייתי לאחרונה בטיפול לרכב ואמרו לי שאני צריך להחליף רפידות בלמים מקדימה ומאחורה (4 סהכ) וכן צלחות מקדימה.

זרקו לי מחיר של 1900 שח וכמעט התעלפתי...

אני רוצה לחסוך ולקנות את החלקים הנ"ל בחו"ל. חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי...

בעוד שבוע אני בחופשה של 6 ימים בגרמניה (ברלין).

האם מישהו יודע האם ניתן לקנות שם את החלקים האלו (או סט מלא)? או בחנות פיזית ספציפית או להזמין דרך האינטרנט ולקבל את זה בזמן שאני שם.

לחלופין, אשמח לדעת מאיפה כדאי להזמין באינטרנט את החלקים ולקבלם בישראל. לא מצאתי סט שמתאים לרכב שלי...

אודה לעצת המבינים בתחום.

תודה רבה!

פורסם

אני לא חושב שאתה תחסוך יותר מידי אם תביא מחול בנוסף יש לזה משקל לא מבוטל 4 צלחות ורפידות ואתה לא יכול להכניס את זה לארץ גם לא בהזמנה אם תתפס לא יהיה נעים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אתה יכול לחסוך קצת אם תביא מחנות בארץ כחוק.

צלצל לאבי חלקי חילוף מרחובות.

או אולי ל יונדאישופ בתל אביב ותזמין משם.

דבר שני : זה מוסך יבואן ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לפני שבועיים רכשנו מאבי סט צלחות ורפידות קידמי (ברמבו ו-TRW) איכותי. המחיר היה בסביבות 900-1000 שקלים.

מחירים של חלקים זולים יותר אפשר למצוא אבל בבלימה אני מעדיף לשים חלק איכותי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא נראה לי שתחסוך יותר מדי - יש גם מצב שהצלחות לא יתאימו - מה תעשה אז?

קיה לא מייצרת צלחות/רפידות - ממליץ לך לקנות תחליפי מאחת החברות המוכרות.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

אם 1900 שקל זה כולל העבודה, מחיר החלקים נמוך וכנראה בהתאם האיכות שלהם לאורך זמן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אין מכס על חלקי בלימה כך שהמחיר שלהם בארץ די סביר. בניגוד לכל שאר חלקי הרכב שכן כדאי להביא מחו"ל.

צלחות זה בכלל כבד, חבל על המאמץ. ומוכסים לא אוהבים חלקי בלם ומבקשים אישורים.

בקיצור, תקנה בחנות חלפים בארץ.

לפעמים ניתן למצוא מחיר טוב באמזון כולל משלוח לארץ. אבל לא תמיד.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עם חלקים בטיחותיים לא הייתי לוקח צאנס שייתפסו במכס. מה גם שיש בארץ לא מעט חנויות שיוכלו להזמין לך חלפים איכותיים. אם תרצה אבדוק לך פה בחדרה בחנות שאיתה אני עובד כולל הנחה שלי אבל ייתכן ותצטרך לשלוח לי רשיון רכב על מנת שלא יהיו טעויות.

פורסם

רשמו את זה אבל רק לחדד. משקל של שני דיסקי בלם, זה משהו כמו 10 - 12 קילו.

ועוד שני סטים של רפידות 2 קילו.

לא בדיוק משהו שכייף לקחת במזוודה, וגם ישימו לב לזה בשיקוף וישאלו שאלות.

חלקים כאלה עדיף לקנות בארץ.

• תוכן חדש...