Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימני 2019 - התרשמות ראשונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה לא נכון להתייחס לג'ימני כרכב טיולים ל4 אנשים.

מי שמעכל את העובדה שזה רכב טיולים ל2 אנשים בלבד, מקבל רכב עם אחלה נפח איכסון.

חזרתי שילשום מטיול שטח של 3 ימים בג'מני, הרכב היה מלא עד הגג (כולל), אבל הספיק מקום לציוד מלא לשני אנשים + קצת ציוד משותף של הקבוצה איתה יצאנו.

יום טוב גם לך

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כל מיני סוגים של לינות בשטח. יש כאלה שמסתפקים באוהל וציוד בישול ויש כאלה שמביאים איתם את כל הבית לשטח .

גם אני בוגר ג'ימני וזה היה נחמד ל2 אנשים, תמיד הרכב היה מפוצף לפחות מפנים.

הגימני החדש לא שונה במידותיו, הקטנת תא המטען היא על מנת להגדיל את המחיה ל"נוסעים" במושב האחורי.

פורסם

לא יודע לגבי הג'ימיני אבל אי שם בשנות ה-90 המוקדמות עשיתי טיול עם עוד 2 חברים בסמוראי פתוח.

5 ימים מבקעת הורקניה ועד בורות לוץ. למעט גיחות לתדלוק והצטיידות במים וקצת פרודוקטים חסרים לקחנו איתנו הכל ברכב. 3 שקי שינה, קצת כלים לבישול וקצת בגדים להחלפה. העונה הייתה חופש פסח.

כמו שנכתב מעלי, תלוי עד כמה יש נטיה לארוז את כל הבית או להסתפק במינימום הנדרש.

אגב, בקמפינג המשפחתי האחרון (הורים, 2 מתבגרים ופעוט, לילה אחד) בקושי הסתדרנו עם תא מטען של גרנד פיקאסו (כשמושבים 6-7 מקופלים).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אנחנו זוג שמסתדר עם לינה בחוץ עם רייזר.. אז אני מניח שמקום מוגן מהאלמנטים לאכסן ציוד יהווה שדרוג עצום :lol:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הגימני החדש לא שונה במידותיו, הקטנת תא המטען היא על מנת להגדיל את המחיה ל"נוסעים" במושב האחורי.

בעל הג'ימני הירוק החליף גימני ישן יותר בחדש, הוא טוען בתוקף שאין שום הבדל בגודל תא המטען, פשוט בישן הוא היה עמוק ובנוכחי סגרו אותו עם ריצפה צפה שאתה שולף בשניה ומקבל תא מטען זהה לחלוטין לדגם הישן.

בכל מקרה, המחיר יהיה בעוכריו, הוא יתאים לחיות שטח אמיתיתות.

כל היתר, יתפשרו קצת ביכולת השטח ויקחו XV או דאסטר שיאפשרו להם באותו מחיר לעשות כ"כ הרבה שטח (נכון, לא יכולות הקצה של הגימני) ולקבל כ"כ הרבה יותר רכב יום יומי וטיולים בנוחות עם ציוד ל 4-5 (או זוג עם 2 ילדים).

אם כבר הזכרנו XV, לראות פורסטרים מפזטנים בכל חור במדבר זה לא חדש לאף אחד (וביוטיוב תמצאו סירטונים של פורסטרים עושים את עשוש וורדית ושאר מעלות קשים), אבל הפעם, לפחות אני, נפעמתי גם מכמויות ה XV וגם מכך שהגיעו לכל מיני מקומות שאתה מצביע בפליאה על האוטו ואומר "זה הגיע לכאן"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה רכב ל2 מבוגרים ו2 ילדים - לטיול יום.

או רכב ל2 אנשים לטיול עם לינה בשטח.

אפשר לפתור הכל עם וו גרירה ונגרר אם בסה"כ מדובר בקמפינג אבל לשטח טכני ליותר מ2 אנשים ליותר מיום - זה לא הרכב למשימה הזו.

איך שאני לא מביט על הרכב הזה - אני מאוד רוצה אחת כזו - מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא מבין את התלונות כלפי היבואן... יקר לכם, אל תקנו. הוא לא פילנתרופ ואין סיבה שיחתוך מרווחיו הפוטנציאליים משיקולים הגיוניים או ערכיים. למי אכפת מה עלות הייצור וכמה הרווח? זה המחיר, וכל עוד יקנו בו - לא תהיה לו סיבה להוריד אותו. צאו לבעלי עסקים מהתחתונים, הנעשה שם - לא עניינכם.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

נניח בשכונה שלך נפתח דוכן פלאפל סטנדרטי לחלוטין. מוכר מנה ב 30 ש"ח ופחית קולה ב 15.

זה כמובן לגיטימי וזכותו של כל אחד לקנות או לא וזכותו של כל מוכר לתמחר מוצר כזה איך שבא לו.

אבל אתה לא חושב שזה לגיטימי לדבר על זה? וכן לתהות למה הוא מתמחר ככה ואף לבקר זאת?

אני לא אומר שזה מה שעושים בסוזוקי, אני רק אומר שהגישה שלך כאילו התגובה הציבורית היחידה היא לקנות או לא שגויה בעיני

אני יכול להתעניין למה הם מתמחרים ככה וסוזוקי יכולים לענות או לא לענות לפי שיקוליהם. אבל השיח לגיטימי.

פורסם

זה אפילו חמור ומכעיס יותר, זה דוכן פלאפל שמכר במחיר של כולם מסביב אבל ברגע שראה שהמוצר שלו מבוקש, למרות שכבר ביצע תימחור שהיה ריווחי בתמחור המקורי, הקפיץ את המחיר בצורה דרסטית בדיוק מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים.

פורסם (נערך)

1. המחירים קפצו לאחר הפרסום המקורי בגלל שינויי מיסוי, ולא "בגלל שהוא יכול".

2. לא לגיטימי להיכנס למוכר פלאפל לקרביים ולכיס. לא משנה מה הוא מחליט לעשות וכמה זה נראה לתושבי השכונה לא הוגן.

3. כאמור - גם אם המחיר עלה רק "כי הוא יכול", זה לגיטימי. ככה עובד שוק חופשי, וככה מנהלים עסק פרטי. אם זה יקר, תצביעו ברגליים, אל תקנו, וזהו. כל עוד קונים והרווחים עולים, איזו סיבה יש לבעל העסק להוריד מחירים?

4. אגב, הרכב הזה הוא לא דוכן פלאפל סטנדרטי לחלוטין, שכן לא היה מושך כל כך הרבה תשומת לב. אם פתאום מישהו יתמחר משפחתומטית ליסינג מעל למחיר השוק, הוא באופן אוטומטי יתקע עם המלאי. יש פה פלאפל מיוחד, עם טעמים שאי אפשר להשיג במקום אחר, פיתה שלא נקרעת, וחלוקת סלטים מושלמת בכל ביס. אה, ומיץ ענבים קפואאאא

עריכה אחרונה על ידי OFF-RoaD
פורסם

מסכים לחלוטין, אבל זה עדיין מכעיס.

פורסם
מסכים לחלוטין, אבל זה עדיין מכעיס.

מכעיס אותי גם שעדיין לא יצא לי להזרים את מילה קוניס ואווה גרן לשלישיה, אבל החיים קשים.

כל כמה זמן נפתח פה שרשור בכי על מחיר, ובסופו של דבר - אם היבואנים היו חזירים כמו שעושים מהם, היה משתלם להביא כל רכב בייבוא אישי. זה רחוק מלהיות המצב, במיוחד לא ברכבים זולים יחסית (עד כ-250K ש"ח).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נהגתי גם מעט בירקרק הזה, לא בכביש, אבל אני יכול להעיד שנוחות הנסיעה השתפרה פלאים. ההבדל הוא יום ולילה, ממש כך, יום ולילה מהרכב שלי. בקלות אפשר להגיד שהרכב נוח בשטח, מה שאי אפשר להגיד על הדגם היוצא.

אם השיפור בשטח הוא כזה גדול, אני מאמין שהשיפור בכביש זהה.

על פי הפרוספקט הוא רחב ב 4.5 ס"מ מהקודם. האם זה מורגש בתא הנוסעים? האם מרווח הכתפיים לנהג שופר?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מכעיס אותי גם שעדיין לא יצא לי להזרים את מילה קוניס ואווה גרן לשלישיה, אבל החיים קשים.

אני שומע על זה כבר שנים. הייתי מצפה שתהיה יותר נחוש בכיוון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני שומע על זה כבר שנים. הייתי מצפה שתהיה יותר נחוש בכיוון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כאילו מכל הנשים...דווקא צנון כזאת כמו רנה.

• תוכן חדש...