Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ צמיגים מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אחת לשבוע אני בודק צמיגים ולחץ אוויר,היום נסעתי עד לתחנת דלק(בערך 3 דקות נסיעה),וכשמדדתי לחץ בצמיגים אחד היה 32,השני 34,השלישי 37 והרביעי 30.

גילוי נאות:לפני יומיים תוקן פנצ'ר בפנצריה בגלגל אחד אז אני מניח שהבעיה לא נובעת מזה.

עוד משהו מוזר שקרה: נורית התרעה של הלחץ בצמיגים הבהבה פעמיים שלוש,ואז לא הופיעה.

בצמיגים אמור להיות: 30 בקדמיים,29 באחוריים.

כמובן שהמשאבה הורידה את כל האוויר העודף הזה,אבל מישהו יודע למה זה ככה?תודה.

פורסם

אם ה 37 הוא בצמיג בו תוקן הפאנצ'ר אז זה די הגיוני. הצמיגאי הרי מנפח מחדש את הצמיג לאחר התיקון רק שלא מעניין אותו נתון הניפוח שתואם לרכב, אז הוא בוחר בערך כלשהו (35-45~) שאמור לסגור את הפינה. מערכת ניטור לחץ האויר צריכה מן הסתם גם לעבור איפוס לאחר הטיפול בצמיג כך שזה גם נורמלי ועל פניו לא נשמע שיש בכלל בעיה.

נפח מחדש את כל הרביעיה מחר בבוקר כשהצמיגים קרים, בצע איפוס למערכת ניטור לחץ האויר (בד"כ לחיצה ממושכת על הכפתור של המערכת עד ששומעים ביפ, לאחר שניפחת את הצמיגים ללחץ האויר הנכון).

פורסם
אם ה 37 הוא בצמיג בו תוקן הפאנצ'ר אז זה די הגיוני. הצמיגאי הרי מנפח מחדש את הצמיג לאחר התיקון רק שלא מעניין אותו נתון הניפוח שתואם לרכב, אז הוא בוחר בערך כלשהו (35-45~) שאמור לסגור את הפינה. מערכת ניטור לחץ האויר צריכה מן הסתם גם לעבור איפוס לאחר הטיפול בצמיג כך שזה גם נורמלי ועל פניו לא נשמע שיש בכלל בעיה.

נפח מחדש את כל הרביעיה מחר בבוקר כשהצמיגים קרים, בצע איפוס למערכת ניטור לחץ האויר (בד"כ לחיצה ממושכת על הכפתור של המערכת עד ששומעים ביפ, לאחר שניפחת את הצמיגים ללחץ האויר הנכון).

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

להבא תמיד אחרי תיקון פנצ'ר תעבור בעמדת לחץ אוויר ותבדוק. הם ממלאים לחץ רנדומלי שבא לו טוב באותו רגע ולא בהתאם לרכב.

לי אחרי החלפת 4 צמיגים מילאו בכולם 37 כשצריך 24 ו26.

כנל מקרי פנצ'ר לרוב זה יהיה לחץ אוויר מוגזם.

• תוכן חדש...