Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אברג'ל, איזה שנה לא ציינת.

אני מחזיק קרוס אובר 2017 שכן שלי עם 2013 ללא שום בעיה בגיר

או בכלל,

היתה לי בעיה שחזרה במרים שמשות טופלה במסגרת האחריות עם יחס

אדיב שקבלתי ואני מטפל רק במוסך שלהם כמובן.

עושה רושם שמדובר במוסך יבואן רציני ואדיב ואני מקווה שאמשיך לחשוב כך

לזמן רב.

אני ממש שמח שסידרו לך ולקחו אחריות, זה ממש לא מובן מאיליו.

סע בזהירות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש שמח שסידרו לך ולקחו אחריות, זה ממש לא מובן מאיליו.

זו ההגדרה למובן מאליו, כשמדובר בתקלה שהיצרן מודה שמטפל ללא השתתפות מצד בעל הרכב.

אם כבר, להיפך, עוד ניסו להשחיל אותו ב600 שקל.

פורסם

לי נשמע קצת טבעי שהמוסך ירצה לעשות בדיקה בעצמו אפילו בתשלום כדי לגלות האם נעשה בגיר נזק חיצוני מטיפול לקוי במקום אחר

פחות נשמע כמו להשחיל, ויפה שהסתפקו בהסטוריית טיפולים במקום זה,

בכלליות בעל הרכב לא נשמע עייף מבירוקרטיות וטירטורים כמו שהיה יכול לקבל אצל יבואנים אחרים.

מותר להגיד מילה טובה לדעתי זה טיפול מכובד.

פורסם

ביקשו 600+ מע"מ לאבחון התקלה, אין מה לבדוק אם טופל לא נכון כי החלפת שמן רק ב 100,000.

השירות היה פחות טוב ממה שקיוויתי אם כי יותר טוב ממה שחששתי.

אם זה טץנחשב טוב או לא אשאיר לכל אחד להחליט.

מה שכן זה בוודאי לא שירות מעל ומעבר.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

פורסם

מסכים, אבל בהשוואה להתנהלות של מקומות אחרים ובהשוואה לתלונות הרגילות המצויות בעולם הרכב (שאני שומע בעיקר מהפורום) השירות הזה גן עדן לדעתי

פורסם
חבל שהיבואן מנסה שיטת מצליח ולא מלכתחילה מכיר באחריותו לתקלה.

לא מבין את זה, הרי הם גם ככה מקבלים כסף מהיבואן על העבודה והחלקים כי זה כביכול תחת "פגם ייצור".

Opel Adam S 2017

פורסם

איפה עיתונות הרכב ששותקת ולא מדברת על הבעיות הללו בגירים לא רק בקרוס אובר, אלא במיקרה, ג'וק ועוד? איפה כולם?.

פשוט צבועים.

אם היה מדובר על תקלה בפולקסוואגן, מזמן כולם היו גועשים ורועשים.

פורסם
אותו גיר , אבל יבואן אחר עם מדיניות אחרת

הצחקת חבר, המדיניות היא לא של היבואן כי אם של היצרן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איפה עיתונות הרכב ששותקת ולא מדברת על הבעיות הללו בגירים לא רק בקרוס אובר, אלא במיקרה, ג'וק ועוד? איפה כולם?.

פשוט צבועים.

אם היה מדובר על תקלה בפולקסוואגן, מזמן כולם היו גועשים ורועשים.

ייתכן שזה עניין של כמויות.

בכל זאת מדובר בכמות יחסית זניחה של גיר תקולים בניגוד למצב שהיה בגרמניות או בפורד פוקוס.

פורסם

גם לאמא שלי יש רכב דומה שנת 2015 עם 45,000 ק״מ, רכב בינוני מינוס אבל מבחינת אמינות עד עכשיו מושלם.

יפה שהיצרן לוקח אחריות מלאה על העניין, תגידו מה שתגידו זה לא מובן מאליו וכולנו יודעים שיש כמה יצרנים שלא ידברו איתך בכלל על תקלה כזו מחוץ לאחריות, מקסימום רצון רע שמשחיל אותך בכמה אלפים טובים. שאפו לסוזוקי.

פורסם
ייתכן שזה עניין של כמויות.

בכל זאת מדובר בכמות יחסית זניחה של גיר תקולים בניגוד למצב שהיה בגרמניות או בפורד פוקוס.

לא חושב.

עובדה שעיתונוצ הרכב שותקת. לא אומרים מילה על זה. לא מילה עת בעיות ההגה ביונדאי. פשוט כלום.

ומר ישראלי ימשיך לקנות כמו עדר בלי לבדוק.

פורסם
לא מבין את זה, הרי הם גם ככה מקבלים כסף מהיבואן על העבודה והחלקים כי זה כביכול תחת "פגם ייצור".

שעתון נמוך יותר- ע"ע 1/4.

פורסם

מהשיחה עם מכונאי שמטפל ברכבי ליסינג, תופעת תקלות בגיר הרציף של סוזוקי לא זניחה (אבל ממש לא גורפת).

מה שכן - הגיר האוטומטי של SX4 הקודמת היה אמין יותר.

לא עושים רעש ומחליפים בשקט את הגירים התקולים באחריות.

אי אפשר להשוות כמות קרוסאוברים לכמות של רכבים עם גיר DSG יבש (סקודה\סיאט\פולקסוואגן) + עדיין הגיר הרציף משמעותית פחות בעייתי. לכן אין רתיעה ואין מידע רחב על תקלות גיר . הגיר הרציף של ניסאן מתקלקל לא מעט, שמעתם משהו על זה מחוץ לפורום? מר ישראלי מפחד לקנות ניסאן עם גיר רציף? .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שגם בפייסבוק נתקלתי בהתראות לגבי הגיר הרציף של ניסן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האמת שגם בפייסבוק נתקלתי בהתראות לגבי הגיר הרציף של ניסן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

גם פה בפורום לא חסר בכלל.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• תוכן חדש...