Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כחצי שנה נכנס בי רכב שסטה לנתיב שלי ופגע בי.החלפנו פרטים כי היה לו שפשוף בצד ימין כתוצאה מכך.

לפני כמה שבועות התקשרו מהביטוח שלי והבנתי שהוא תבע את הביטןח ושיקר שאני זה שנכנסתי בו.

ושאלו שאלות מהביטוח שלי כמו האם מוכן שהביטוח שלי יעביר לו את הכסף ואז אמרו שהם בודקים רישיון נהיגה במשרד רישוי.השאלה שלי היא למה בודקים?על מנת לבדוק אם הרישיון שלי בתוקף כדי להתנער מאחריות או יש סיבה אחרת?האם משרד רישוי פוסל רישיון נהיגה עקב תאונה צד ג?

ועוד שאלה ,להבא.אם נתקעים בי האם אני צריך לתת פרטי ביטוח?כי מוזר שבן אדם נתקע בי ועוד הולך לתבוע.

תודה

פורסם

דיווחת על האירוע לחברת הביטוח במועד? מה דיווחת?

למה לא החתמת אותו במקום או הקלטת אותו מודה באשמתו?

אחרי חצי שנה אם אין תיעוד... לך תוכיח שאין לך אחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התקשרתי לחברת הביטוח והם לא ממש הדריכו מה לעשות.

השאלה שלי היא למה בודקים פרטי רישיון במשרד רישוי?כדי שהביטוח שלי יבדוק אם יש בעיה ברישיון ולהסיר מעצמו אחריות?

האם משרד רישוי עלןל לשלול רישייון נהיגה במצב של תביעת צד ג?

פורסם
שלום רב

לפני כחצי שנה נכנס בי רכב שסטה לנתיב שלי ופגע בי.החלפנו פרטים כי היה לו שפשוף בצד ימין כתוצאה מכך.

לפני כמה שבועות התקשרו מהביטוח שלי והבנתי שהוא תבע את הביטןח ושיקר שאני זה שנכנסתי בו.

ושאלו שאלות מהביטוח שלי כמו האם מוכן שהביטוח שלי יעביר לו את הכסף ואז אמרו שהם בודקים רישיון נהיגה במשרד רישוי.השאלה שלי היא למה בודקים?על מנת לבדוק אם הרישיון שלי בתוקף כדי להתנער מאחריות או יש סיבה אחרת?האם משרד רישוי פוסל רישיון נהיגה עקב תאונה צד ג?

ועוד שאלה ,להבא.אם נתקעים בי האם אני צריך לתת פרטי ביטוח?כי מוזר שבן אדם נתקע בי ועוד הולך לתבוע.

תודה

ראשון ראשון אחרון אחרון

האם לרכבך לא נגרם נזק בתאונה? איך טיפלת בכך? תבעת את הביטוח שלך? תיקנת לבד? לא עשית כלום? אם תבעת את הביטוח ושילמת השתתפות עצמית , במקרה של הפעלת ביטוח צד ג' תשלם השתתפות עצמית נוספת רק אם ההשתתפות העצמית של הפעלת צד ג גבוהה מההשתתפות העצמית במקרה של הפעלת ביטוח מקיף , אבל רק את ההפרש בין שני סכומי ההשתתפות

דוגמה השתתפות עצמית במקיף 1000 ש"ח בצד ג' 1200 ש"ח תצטרך להוסיף לחברת הביטוח 200 ש"ח. אם היא נמוכה מ 1000 ש"ח לא תצטרך להוסיף אגורה.

מה רצית שיגיד ? שהוא פגע בך

אם רשיון הנהיגה שלך לא נפסל / נשלל , אז גם אם הוא לא היה בתוקף כי שכחת לשלמו בטעות הוא בתוקף לגבי הביטוח

משרד הרישוי לא שולל רשיון נהיגה ,אלא במקרים מיוחדים או בגלל הצטברות נקודות.

במקרה של תאונה חובה על פי חוק לתת לצד השני את פרטיך כולל פרטי ביטוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היות וחברת הביטוח תעשה הכל ע"מ לא לשלם היא עשויה לבדוק את תקפות הרישיון. אם הרישיון שלך היה בתוקף בזמן התאונה אין לך מה לחשוש וגם אף אחד לא ישלול לך את הרישיון.

מה שמוזר הוא שדיווחת על פגיעה בצד ג׳ ולא ביקשו אותך להעביר הצהרה. זה פאק של הסוכן או חברת הביטוח.

איך מתקדמים?

אין לי עצה מלבד להמתין ולראות איך דברים מתגלגלים

בכל שלב תוכל לבקש מחברת הביטוח שלא לשלם ואז או שהצד השני יוותר או שתיפגשו בבית המשפט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין קשר אתה יכול למכור, לקנות ואפילו להתחתן

פורסם
אין קשר אתה יכול למכור, לקנות ואפילו להתחתן

תודה על התשובה

במידה ואמכור למישהו את הרכב והתביעה תגיע לבית משפט האם יתחילו לשגע את הקונה או שזה רק ייסגר בין הבעלים שעשה תאונה?

פורסם

בין בעלי הרכב בעת התאונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...