Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאות בדיקה של פיאט בראבו 2009 1.4 טורבו..אשמח לעזרה. רוצה להדגיש שאיני מבין כלל בעולם הרכב ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצות ליפני קניית הרכב. הרכב עבר 137 אלף קילומטר יד רביעית המחיר שדורש המוכר אחרי שהתגמש מאוד לטענתו ולפני הבדיקה הוא: 12 וחצי אלף שקלים.והלו הם תוצאות הרכב לאחר בדיקה.מצרף תמונה! אשמח להמלצות,הערות וכל מה שלדעתכם חשוב.תודה רבה.1378019.jpg

פורסם (נערך)

בנוסף חשוב לי לציין שיד אחד קודמת לכן הייתה השכרה של בנאדם יחיד 3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי Tmct
פורסם

כדאי לגשת למורשה לבדוק את הגיר אם מדובר ברובוטי.

אם הכל תקין בגיר, קח מחירון רגיל, תוריד 25% השכרה לשעבר ואז לפחות עוד 1500 שח ( בהנחה שיש פה יישור קו של איזור ה 3000 שכוללים:מסרק הגה, תותבים למשולשים שני צמיגים וכיוון פרונט)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

״דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים״= מנוע לא תקין.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה ההבדל בין הלחצים?

אמורים לספק לך גרף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
״דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים״= מנוע לא תקין.

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו- בגטס שקניתי (היתה בת 3.5 מהשכרה כבר ב 68,000 ק"מ זה מה שנרשם בבדיקה- המנוע לא התקלקל לפחות לא ב 3 השנים ולא במהלך 30,000 הק"מ שנהגתי במהלך התקופה).

בגדול יכול להיות כסת"ח ויכול להיות שיש משהו לא תקין- אולי במערכת הקירור ברכב בן 10 צריך לבדוק את הנושא לעומק.

בפיאט הזו חשוב לשים לב שנוזל הקירור המצוי בראדיאטור הוא מקורי - פראפלו כחול/אדום ולא מים- אם יש שם מי ברז כדאי לברוח מהרכב כמו מאש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסעיף הזה יכול להיות כסת״ח ויכול להיות בעיה אמיתית, צריך להסתכל בדו״ח לחצי מנוע שפותח השרשור לא צירף.

אבל אני כבר רואה שנמצא בבדיקה שהספק המנוע הוא 94.5 כ״ס בלבד לעומת נתוני יצרן של 120 כ״ס דבר המעיד על מנוע עייף כנראה אכן עקב דליפות מהצילנדרים.

בנוסף הנתון של 37.6 כ״ס בגלגלים הוא נתון נמוך במיוחד ולהבנתי מעיד על בעיה נוספת (אולי בעיה בתיבת ההילוכים אולי מצמד מחליק או בעיה במערכת העברת כוח נלווית, חכמי הפורום אולי יעזרו כאן).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

היי למישהו יש דוגמא לאיך נראה "דוח לחצי מנוע" כי לא זכור לי שקיבלתי מהמכון עוד מסמך חוץ מהשניים שהעלתי...אני יעלה עכשיו תמונות של הרכב ואשמח לדעה שלכם מה עלי לעשות בנוגע לרכב.להתקרב/לא להתקרב.להתווכח עם המוכר שיוריד לי במחיר וכמה? איך להתנהל אני לא יודע מה לעשות.

פורסם

אני לא מצליח לעלות תמונות...איזה נתונים עוד אני יכול להביא לכם כדי לקבל המלצה האם לבצע עסקה לקניית הרכב?

• אחראי פורום
פורסם

חובה חובה חובה - תיעוד טיפולים.

אלה מנועים שדורשים החלפת שמן כל 10-15 אלף ק"מ וגם הקפדה על סוג השמן.

כל דבר פחות מזה, לא מתחיל בכלל לבדוק אותו.

כהרגלי אני מתקשה להאמין לכל הבדיקות האלה, אבל זלזול בטיפולים שוטפים בהחלט פוגע במנוע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בזמנו, מרווח הטיפולים הרשמי של היצרן על הרכבים האלה היה 30K או שנתיים.

בשנים האחרונות היצרן שינה את זה ומכוניות, דוגמת הטיפו, עם המנוע הזה בדיוק, נדרשות לטיפול כל 15K או שנה.

הרבה אנשים שקנו את המכוניות האלה פעלו לפי ההנחיות המקוריות כשהמנוע, ברמת העקרון, הוא מנוע אמין והטורבו שלו עדין יחסית אבל עשור קדימה, 140,000 קילומטר אחרי ושורה של בעלים שלא במיוחד שמרו על המכונית (וככה זה נראה מכל הכיוונים) מעלים סימני שאלה גדולים.

גם מהותית, אני עם גרין. אם להאמין לבדיקה אז יש בעיות קשות במערכת ההנעה וקשה לי לראות איך אתה לוקח רכב שלא מעביר לגלגלים חצי מההספק שצריך להיות לו (ולא עובר 100 קמ"ש? באמת?) וגורם לו לתפקד בצורה סבירה בלי להשכיב עליו סכום כסף שהופך את העסק הזה לבלתי הגיוני בעליל.

ההמלצה שלי היא לעבור הלאה.

• תוכן חדש...