Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 מסך מולטימדיה תקוע

TheSurfer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

המערכת תקועה במצב ה bootup (הדלקה כאשר מפעילים את הרכב).

אין רדיו ואיך כלום. זה קרה פתאום. כל שאר החשמל ברכב סבבה לגמרי.

מה יכול להיות?

תודה20190126_143540.jpeg

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחיצה ממושכת על כפתור ה VOL/MUTE (חצי דקה, דקה). אם לא עוזר, לאתר את הפיוז של המולטימדיה, להוציא ולהחזיר.
בודק.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על כפתור ריסטארט כבר לחצת?
אוקי, ניסיתי את הלחיצה הארוכה על ה vol, לא עזר (זה משתמש ככפתור ה power גם)

שמעתי מכמה שכנראה שזה פיוז, אבל אני תוהה איך זה יכול להיות, הרי אם הפיוז שרוף, לא אמור בכלל להגיע חשמל למערכת (?), וכן מגיע, היא פשוט תקועה. מה אני מפספס, אם בכלל?

אבדוק שהאוטו יחזור אלי.

תודה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עניין של פיוז שרוף, הפיוז תקין (אחרת המערכת לא היתה נדלקת כלל). העניין הוא שהמערכות האלה אף פעם לא באמת עוברות כיבוי מלא (כן, גם כשאתה מוציא את המפתח מהסוויץ' ועוזב את הרכב), אלא סוג של soft off. אם המערכת נתקעת, מרבית הסיכויים שהוצאת הפיוז (ניתוק מוחלט ממערכת החשמל של הרכב) והחזרתו תגרום למערכת לחזור לעבוד. סיפור דומה היה עם המולטימדיה בקיה ריו שלי, שפשוט החליטה להתקע על הלוגו של קיה ולא ניתן היה לעשות דבר מלבד להוציא ולהחזיר את הפיוז שפתר את הבעיה.

Sent from my Galaxy Note 9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עניין של פיוז שרוף, הפיוז תקין (אחרת המערכת לא היתה נדלקת כלל). העניין הוא שהמערכות האלה אף פעם לא באמת עוברות כיבוי מלא (כן, גם כשאתה מוציא את המפתח מהסוויץ' ועוזב את הרכב), אלא סוג של soft off. אם המערכת נתקעת, מרבית הסיכויים שהוצאת הפיוז (ניתוק מוחלט ממערכת החשמל של הרכב) והחזרתו תגרום למערכת לחזור לעבוד. סיפור דומה היה עם המולטימדיה בקיה ריו שלי, שפשוט החליטה להתקע על הלוגו של קיה ולא ניתן היה לעשות דבר מלבד להוציא ולהחזיר את הפיוז שפתר את הבעיה.

Sent from my Galaxy Note 9

לא ידעתי שהן ממשיכות לפעול גם כשהאוטו כבוי - תודה על המידע!

אגב, האם הוצאה והכנסה של פיוז דורשת ניתוק של המצבר?

(האוטו כבוי בלי מפתח בסוויץ)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם לא במערכת מולטימדיה אבל קרה לי ב i20 שהרדיו לא נדלק והוצאת הפיוז לחצי דקה והחזרתו פתרו את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, הוצאתי את הפיוז ("בית" פיוזים כזה שכולל 2 פיוזים) - איפה שכתוב AUDIO. היה נראה לי הכי הגיוני...

חיכיתי דקה , הכנסתי שוב ועדיין אותו דבר. הוצאתי את הלא נכון או שהמערכת לפח?

תודה!20190126_223318.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה שלי לכפתור ריסט הייתה זו, אבל עכשיו אני רואה בתמונה אצלך שאין כזה.[ATTACH=CONFIG]515512[/ATTACH]

יכול להיות שמחובר אצלך דיסק און קי?

מצאתי את הכפתור ריסט - גם לא עזר ⁦[emoji3525]⁩

לא מחובר כלום ב USB.

כמה עולה מערכת כזו וכמה מסובך להרכיב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, הוצאתי את הפיוז ("בית" פיוזים כזה שכולל 2 פיוזים) - איפה שכתוב AUDIO. היה נראה לי הכי הגיוני...

חיכיתי דקה , הכנסתי שוב ועדיין אותו דבר. הוצאתי את הלא נכון או שהמערכת לפח?

תודה![ATTACH]515499[/ATTACH]

האם המערכת כבתה כאשר ניתקת את הפיוז? אם לא, זה לא הפיוז הנכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...