Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי במוסך בשבוע שעבר לטיפול תקופתי לקיה פיקנטו 2014,ידני 1 ליטר נפח, כמעט 43000 ק״מ.

בזמנו לא התאפשר לי לעבור על הפרטים אבל מבדיקה קצרה נראה יותר ויותר כאילו מה שעברתי היה לא פחות משוד,

אשמח לקבל כמה דעות נוספות פה.

בסוף הטיפול יצאתי בנזק של קצת מעבר ל3000 ש״ח בטיפול של יותר מ3.5 שעות !

כמה טיפולים ספציפיים שהייתי שמח לקבל דעה לגביהם והאם הגיוניים:

מסנן דלק - 216 ש״ח

3 מצתים שהוחלפו - 146 ש״ח (54 ליחידה)

החלפה של רפידות בלם קדמי - 282 ש״ח

החלפה של רפידות בלם אחורי - 217 ש״ח

מסיר פיח - 57 ש״ח

תודה.

פורסם
שלום לכולם,

הייתי במוסך בשבוע שעבר לטיפול תקופתי לקיה פיקנטו 2014,ידני 1 ליטר נפח, כמעט 43000 ק״מ.

בזמנו לא התאפשר לי לעבור על הפרטים אבל מבדיקה קצרה נראה יותר ויותר כאילו מה שעברתי היה לא פחות משוד,

אשמח לקבל כמה דעות נוספות פה.

בסוף הטיפול יצאתי בנזק של קצת מעבר ל3000 ש״ח בטיפול של יותר מ3.5 שעות !

כמה טיפולים ספציפיים שהייתי שמח לקבל דעה לגביהם והאם הגיוניים:

מסנן דלק - 216 ש״ח

מסיר פיח - 57 ש״ח

תודה.

בס"ד

אם תוכל להעלות את החשבונית, זה יעזור.

מס' שאלות:

1. למה הוחלפו רק 3 ולא 4 פלגים?

2. לגבי הרפידות, מתי הם הוחלפו בפעם האחרונה?

3. מסיר פיח, לא חובה, למה שמו?

4. אין הצעת מחיר /תאום ציפיות לפני הטיפול?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מסנן דלק - 216 ש״ח

מסיר פיח - 57 ש״ח

תודה.

הרשימה הזו לא מסתכמת בשום דבר שאפילו קרוב ל 3000 ש"ח.

אז תן את מלוא הפרטים בבקשה.

עניינית, שום דבר במחירים שהעלית לא יכול להחשב שוד, אפילו לא "יקר מאוד".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדאי שתצלם את החשבונית. לא ברור אם המחירים שציינת הם של חלקים+עבודה או רק חלקים, אם מקורי או תחליפי, אם היית במוסך מורשה יבואן או מוסך כללי. כך שקשה להתייחס.

אציין רק שאילו היית רוכש חלקים בעצמך היית יכול להשיג מחירים נוחים לדוגמא:כ 100 ש"ח לרפידות תחליפיות ואותו סכום בערך למסנן דלק תחליפי.

מבדיקה באינטרנט ראיתי שטיפול 45000 לקיה פיקנטו כ 550 שקל (ראה כאן: https://www.auto.co.il/article/127811-car-news-kia-picanto ), לכן לא מבין איך הגעת למעל 3000.

פורסם

רק תיקון: לא שדדו אותך! נכנסת מרצונך והנחת מרצונך את הכסף בידי המוסך! אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך.

שוד הוא לקיחת חפץ מבעליו בניגוד לרצונו ולא על פי חוק בכוח הזרוע תוך שימוש באלימות או באיומים, לעיתים תוך שימוש בכלי נשק.

:turn-l:
פורסם
זה מנוע 3 צילינדרים.
בס"ד

צודק!, הייתי בטוח, שיש 4

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בהנחה ששעת עבודה עולה 250 שקלים הגעתי לחשבון של קצת מתחת ל1700 שקלים - החליפו כאן שלושה פלאגים, רפידות בלמים ומסנן דלק

פלאג ב54 שקלים זה פלאג זול!

מסנן דלק ב200+ שקלים זה גם זול.

ואם המחירים שפותח השרשור ציין הם כוללים את העבודה - המוסך הזה, אם הוא מוסך מורשה, צריך לקבל מדליה מחיים הכט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הגיוני להתחיל ללכלך על מוסך שאנחנו לא באמת יודעים לפי החשבונית והפירוט מה נעשה ומה טיב החלקים. ברגע שתעלה חשבונית אפשר להיות חכמים יותר.

• תוכן חדש...