Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר במאזדה 3 שנת 2008 מנוע 1600,

אשתי עלתה אתמול על דוקרנים :roll: ,צמיג אחד התפוצץ במקום כל הדופן שלו נקרע ולצמיג השני נראה שלא קרה כלום.

המבאס שהצמיגים הם די חדשים שבוע 30 של שנת 2016 , הרכבתי אותם לפני שנתיים ונסעו רק 11,000 ק"מ של חברת מישלין.

האם לאור הנתון הנ"ל ניתן להסתפק ולהחליף רק צמיג אחד ? או שחייב להחליף את שניהם?

במידה ואני אחליף זוג צמיגים זה לא יהיה מישלן אלא פלקן או דנלופ או גוד אייר שראיתי ביד 2 שנמכרים זוג ב500 שקל בערך.

צמיג בודד של מישלן יעלה בערך 320 שקל.

אביב8)

פורסם
צמיגים מחליפים בזוגות, אלא אם הם חדשים וגם אז הם צריכים להיות מאותו סוג.

אני אחדד, הכוונה היתה שבמידה ואחליף רק אחד אז כמובן שאקנה צמיג זהה של חברת מישלן בדיוק אותו הדגם.

אביב8)

פורסם

צמיג שהתקנת לפני שנתיים הוא לא חדש. מה שאני הייתי עושה זה להחליף זוג ולרענן את הרזרבי שבטח התייבש עם השנים.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ברור שהוא לא חדש, אבל הנסועה שלי בשנה היא 5000 ק"מ ככה שהוא כן די חדש, הוא הורכב בדיוק באוקטובר 2016 ,והיה ממש טרי מבחינת תאריך ייצור.

האופציה שרשמת לא רלוונטית כי מותקן ברכב צמיג ספייר קטן, אחרת בכלל לא היתה התלבטות.

אביב8)

פורסם (נערך)

המבאס שהצמיגים הם די חדשים שבוע 30 של שנת 2016 , הרכבתי אותם לפני שנתיים ונסעו רק 11,000 ק"מ של חברת מישלין.

צמיג בודד של מישלן יעלה בערך 320 שקל.

אתה מקשיב לעצמך?

צמיג די חדש? הוא בן שנתיים!!!!!

הוא עשה בין 40-50 אחוז מהחיים שלו!!

אורך החיים של צמיג הוא בין 4 ל6 שנים. כאשר הוא כבר יבש ומת.

אז הוא דיי חדש? ומה זה מעניין שהוא עשה רק 11 אלף? זה יכול להיות בין רבע לחמישית מחייו.

אז תקנה צמיג. 350 שקל....

אנשים יכולים ללכת למסעדה ולשלם בשניה 500-1000 שקל. על משהוא שהם מחר בבוקר יחרבנו. (סליחה אבל זה מדוייק)

אבל על צמיג שמחזיק (במידה ולא קורע תקלה) כמה שנים. !!

להוציא אבל על צמיג שהוא הדבר הכי חשוב ברכב. !!

זה מה מחבר אותך לכביש. זה מה שיגרום לך לעצור כשתלחץ על הברקס.

זה מה שיחזיק אותך בסיבוב.

אז תוציא 350 שקל ועל הצמיג שאתה חייב. ובשביל הבטיחות עוד 350 שקל !

אגב אם היה לך תקלה במזגן. היית משלם כל סכום לתקן. כי לעמוד רגע בפקק בלי מזגן. אין סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בן אדם שואל שאלה לגיטימית, וכבר מתנפלים עליו הצדקנים (איש הסאונד)בהטפות מוסר.

פות"ש, אני הייתי נוהג לפי עצתו של בוקי.

פורסם
בן אדם שואל שאלה לגיטימית, וכבר מתנפלים עליו הצדקנים (איש הסאונד)בהטפות מוסר.

פות"ש, אני הייתי נוהג לפי עצתו של בוקי.

לא צדקנים.

המחשבה שהצמיג יחסית חדש !!

פשוט לא נכונה @

ולכן קו המחשבה מראש לא נכון.

להחליף את שניהם. אין שאלה.

ומקסימום לשמור את הישן בבית. במידה ויקרה מקרה דומה.

ואז יש לך שני צמיגים חצי מתים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נכון זה לא צמיג חדש. זה צמיג שמנוצל נגיד 40% מבחינת יובש ו 15% מבחינת שחיקה. אז מה הבעיה להמשיך לנסוע איתו?

פורסם

אין שום בעיה במקרה הזה, שהזוג הלא זהה מבחינת הגיל (אבל צמיגים זהים מהיצרן והדגם) יתגלגל מאחורה.

אני לא יודע כמה מכל מי שמציע לאדם אחר ישר להחליף זוג, ברגע שזה קורה לו מחליף זוג בעצמו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדכון,

קודם כל אני אענה לנושא עצמו , בסופו של דבר החלפתי את רק צמיג אחד, בדקתי את הצמיג כמה פעמים ב 7 עניים והוא כמעט ללא שחיקה , אני שוב אזכיר שזה צמיג שנסע 10K במשך חייו, וכן גם הנושא של חיי מדף ידוע ונלקח בחשבון, לצמיג המשומש יש בשקט עוד שנתיים מבחינת תאריך תפוגה אם נבחן אותו במבחן היובש.

אביב8)

• תוכן חדש...