Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מתחילת נסיעה, גם בבלימה תרגלנו עם כל הפרוצדרה, הייתי מתכנן בלימה 150 מטר מראש, כדי להצליח לרדת מהילוך רביעי ולהגיע לראשון בזמן.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקום היחידי שהשתמשתי בזה היה בקורס סמי בתובלה.

אז היה פרייטליינר עם גיר ללא סנכרון.

הייתי בטוח שמתעללים בנו כי זה צבא, לא חשבתי שמישהו עושה את זה סתם לתענוג.

אחרי זה לא היה לזה שימוש, כי הצבע נסע על וייט ( אוטומטי) ולאחר מכן וולבו ( גם אוטומטי לגמרי.)

לא מבין למה לעשות את זה לעצמך בפרייבט.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
דאבל קלץ וגז ביניים. זר לי לחלוטין.

הבנתי כבר בתגובה הראשונה. אל תדאג, זה נרשם.

כאמור, אלו טכניקות לנהיגה ספורטיבית/מתקדמת. אין בזה תועלת מיוחדת להדיוטות שמשתמשים ברכב רק לשם התניידות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מבין למה לעשות את זה לעצמך בפרייבט.

אם היית טורח לקרוא את השרשור, היית יודע.

זה המינימום שצריך לעשות לפני שמגיבים.

פורסם
עזוב אותך מתחילת נסיעה, גם בבלימה תרגלנו עם כל הפרוצדרה, הייתי מתכנן בלימה 150 מטר מראש, כדי להצליח לרדת מהילוך רביעי ולהגיע לראשון בזמן.
זה היה אותו טסט ואותם טרקטורים. לפי וותק הנהיגה שלך אתה יותר מבוגר ממני בהרבה אבל כלום לא השתנה.

למדנו את זה בשיערים, ביצנו בטסט ולא השתמשנו בזה יותר.

פורסם

עדכון של כמעט שנה אחרי, אם כבר הקפצתם את השירשור. בדבל קלצ' אני כבר לא משתמש כלל. באמת שזה מיותר. בגז בניים בהורדת הילוכים אם זאת, דווקא כן. אני מוצא שההילוך נכנס הרבה יותר חלק ככה.

פורסם
אני עושה דאבל קלאץ', מתוך הרגל, כי ככה למדו אותי.

לא זוכר בדיוק את ההסבר למה זה נדרש, משהו שקשור לזה שאם הקלאץ' לחוץ אז לא מתאמים את מהירות גלגל התנופה לגיר, אלא רק מאיצים את הגיר (או משהו כזה), אז לא יודע אם זה עדיין נכון או בכלל חשוב.

אתה עושה משהו שאתה לא מבין מה הוא עושה, האם יש לזה באמת צורך. ואתה אולי בקושי זוכר שאולי אמרו לך שאולי צריך לעשות את זה.

ואתה לא מבין למה אני שואל,

למה אתם עושים את זה אנשים????

עוד רגע תגרמו לאיזה ילד לעשות דאבל קלצאצ' באוטו שלו כי הוא קרא בפורום רכב, כאילו קלאץ אחד זה לא מספיק.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
עדכון של כמעט שנה אחרי, אם כבר הקפצתם את השירשור. בדבל קלצ' אני כבר לא משתמש כלל. באמת שזה מיותר. בגז בניים בהורדת הילוכים אם זאת, דווקא כן. אני מוצא שההילוך נכנס הרבה יותר חלק ככה.

אתה מדבר על הורדת הילוכים תוך כדי בלימה? (היל אנד טו) או שהורדת הילוכים לצורך עקיפה על כביש מהיר?

פורסם

משתמש בדאבל קלאטצ' ובגז ביניים גם בנסיעות מנהלתיות. זה טיפשי אבל זה נורא כיף

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אתה מדבר על הורדת הילוכים תוך כדי בלימה? (היל אנד טו) או שהורדת הילוכים לצורך עקיפה על כביש מהיר?

גם וגם. יותר כאשר אני בולם. אפילו משתמש ללא בלם הרגל אלא רק נותן ליחת גז כאשר המצמד לחוץ, מלעה טיפה סל''ד ואתה משלב את ההילוך הרצוי. אני כרגע נוהג בספאק וכמעט בלתי אפשר לבצע הייל-טו. אין אפשרות לכוון את גובה ומחרק ההגה ולכן הוא תקוע בפוזיצייה לא נוחה למהלך.

כאשר אני יוצא לעקיפה, בגלל שהמנוע קטן, בד''כ אני מגיע לסלד גבוה בהילוך גבוה יחסית ואז מוריד הילוך.

פורסם
אתה עושה משהו שאתה לא מבין מה הוא עושה, האם יש לזה באמת צורך. ואתה אולי בקושי זוכר שאולי אמרו לך שאולי צריך לעשות את זה.

ואתה לא מבין למה אני שואל,

למה אתם עושים את זה אנשים????

עוד רגע תגרמו לאיזה ילד לעשות דאבל קלצאצ' באוטו שלו כי הוא קרא בפורום רכב, כאילו קלאץ אחד זה לא מספיק.

אני לא מבין מה הוא עושה מכאנית. את ההשפעה על התנהגות הרכב אני מבין מצויין.

מה אני גורם לילדים לעשות, זה כלום לעומת מה אני גורם לילדות לעשות...

• תוכן חדש...