Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו חסכוני ידני שאמור לנסוע כמעט כל יום אריאל-הרצליה

שנת יצור 90-93

מי מבין השלוש עדיפה? שרייד סוויפט או ג'סטי?

האם מנוע 1000 יספיק או שאני חייב 1300 (או 1200 בג'סטי)?

קריטריונים חשובים:

אמינות

חלפים זולים

קלות תיקון עצמי

חוזק מנוע (סחיבה בעליות של חוצה שומרון כל יום)

חסכון בדלק

מרחב פנימי (עד כמה שאפשר במיני)

פורסם

סוויפט לא מכיר בכלל.

שרייד הייתי לחבר שלי - לא מומלץ לגעת (מתייחס לגרסאת 1000, אין לי היכרות עם 1300), רק צרות, 3 ראשי מנוע בתוך חצי שנה, ועוד המון המון בעיות חוזרות ונשנות ברכב.

ג'אסטי - בבעלותי אחת מנוע 1200 (למכירה), מומלצת בחום, ועונה בפשטות להגדרות "שים דלק, וסע, עד לטיפול הבא".

**עריכה**

עכשיו ראיתי שכתוב גם על מרחב פנימי:

שרייד - רכב נמוך מידי, ולא נוח לאנשים שגובהם עובר את ה-1.75 מטר (אני למשל, שהייתי מלטף את תקרת הרכב.)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש, יש הרבה דברים בגו, המנוע הזה לא היה יכול בכלל להגיע לירושלים.

הג'אסטי שלי, ראתה הרבה מאוד עליות, וצלחה אותם יפה מאוד.

לראיה: העליות של החרמון, הרכב חנה בחרמון לילה שלם, והניע מכה ראשונה בבוקר בקור של 0 מעלות, ונסע כמו סוס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

את מי שתמצא במצב הכי טוב, תקנה. כולן זולות לאחזקה ומבחינת חוזק מנוע אין הבדל היסטרי.

הגרסאות החזקות הן העדיפות, בעיקר בגלל מזגן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

תודה על התגובה

מזגן לא חשוב לי כי אני בקושי משתמש (גר באזור גבוה)

השאלה היא האם מנוע 1000 יספיק לעלות לאריאל?

פורסם

אם מצב הרכב טוב והוא מתוחזק כהלכה, לא צריכה להיות בעיה משמעותית... כמובן שלרכב שפוקד עליות תלולות על בסיס יומי עדיף מנוע חזק יותר, כך תוכל לנסוע בתחום סלד יותר שפוי ולא תצטרך להריץ את המנוע על טורים גבוהים מידי (על טורים נמוכים מידי אתה תאמץ אותו כפליים ואז הוא גם יכול להתחיל להתחמם, וחבל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אישית מהכירות עם 3 המכוניות הייתי ממליץ לך על הג'סטי המנוע הכי חזק שלה הוא 1200 אבל עדיין האוטו סוחב משהו מטורף, לחבר שלי הייתה כזאת והוא היה משוכנע שהוא יכול לקחת כל אוטו (כמובן שרק הוא חשב ככה, ובראסמי הוא לא היה לוקח אפילו רוכב אופניים)... אבל זאת לא הנקודה, הנקודה היא שזה אוטו זול ממש נוח וטוב,

לסיכום הייתי ממליץ לך בחום על האוטו הזה מבין כל השלוש!

הייתי גם ממליץ לך לחשוב על פג'ו 106 אבל היא קצת יותר יקרה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אני אישית מהכירות עם 3 המכוניות הייתי ממליץ לך על הג'סטי המנוע הכי חזק שלה הוא 1200 אבל עדיין האוטו סוחב משהו מטורף, לחבר שלי הייתה כזאת והוא היה משוכנע שהוא יכול לקחת כל אוטו (כמובן שרק הוא חשב ככה, ובראסמי הוא לא היה לוקח אפילו רוכב אופניים)... אבל זאת לא הנקודה, הנקודה היא שזה אוטו זול ממש נוח וטוב,

לסיכום הייתי ממליץ לך בחום על האוטו הזה מבין כל השלוש!

הייתי גם ממליץ לך לחשוב על פג'ו 106 אבל היא קצת יותר יקרה!

איך פתאום אתה מציע 106, מה הקשר?! מה הפשר?!

ולפותח הת'רד, מניסיון אישי עם הג'סטי (גרסה 1200), ממליץ עליה בחום אוטו אמין מאוד, חסכוני, וסוחב מעולה כמובן בתנאי שהיה מתוחזק טוב.

פורסם

שרייד , שרייד , שרייד

היתה לי 4 שנים דיהטסו שרייד , חשבתי למכור אותה אבל העברתי את הרכב לאחותי

האוטו פשוט פצצה , חבל למכור אותו

רכב אמין , נסעתי איתו כל יום , חיפה-קייסריה-חיפה והרכב לא איכזב

מומלץ בחום , שנת 93 , מנוע 1300

לך על זה :wink:

פורסם

אילת, חרמון, ים המלח, כנרת בעצם כל חור בארץ... שום תקלה שום החלפת חלק..

100 ש"ח והטנק מלא וסע עד שייגמר ואז תמלא עוד ... רק טיפולי 10 אלף או 15...

רכב מושלם.

שום חלק בה לא איכזב ולא הוחלף מלבד ציריה...

למכירה Subaru Justy 1.2 GLII 1992 יד ראשונה. שמורה

פורסם

זה מגוחך. אחד טוען שג'אסטי הכי אמינה, שני טוען ששרייד, שלישי טוען ששתיהן ורביעי טוען שאף אחת.

הפתרון פשוט - לחפש כאלו בתקציב למכירה, מה שיצא קודם במצב טוב - לקנות. שתיהן יספקו את הצרכים, רוב הסיכויים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...