Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינה כלכלית לא ייתי מחליף כעת - אבל יש לכך תנאי: שהרכב אמין ולא משבית אותך באמצע הדרך.

בנסועה שלך אבדן הערך מהיר מאד. הרכב שבידך גם כך לא שווה הרבה, הנסועה הגבוהה עולה לך מעט מאד (אם בכלל) בירידת ערך.

לכן, אם הרכב לא תוקע אותך בדרך בתדירות מוגזמת, השאר אתו וחסוך לרכישת משהו יותר מודרני, כך שההתקדמות תהיה משמעותית. התקדמות מרכב בן 11 לרכב בן 7-8 היא התקדות קטנה, ועדיפה הנבלה שאתה מכיר על החתול בשק שתקנה. חסוך עוד שנה - שנתיים, התקדם לרכב בן 3-4, תרויח הרבה מאד מבחינת מודרניות (במיוחד בטיחות), וגם הרכישה תהיה לטווח הרבה יותר ארוך.

מבחינת חסכון בדלק - יש יתרון גדול לדיזל, אם כי אישית בנסיעות בחו"ל הגעתי לצריכת דלק בסדר גודל של 18-20 קמ"ל גם ברכבי בנזין בנסיעה בכבישים בין עירוניים במישור. למשל פולקסואגן גולף סטיישן - אבל עם מנוע TSI בהספק 85 כ"ס ותיבת הילוכים ידנית. משהו שתתקשה למצוא במקומותינו.

הרכב שאיתי לא תוקע אותי טפו טפו.

מבחינה כלכלית אני מסתכל בצורה שונה,אם אני מחליף לדוגמא לאינסייט שנת 2011 עם 150000 קמ ב30000 שח , מספיק שנסעתי שנתיים בלי תקלה משמעותית וכבר חסכתי לי 20000 שח בהוצאות הדלק, ובכלל הרווחתי אם הצלחתי להחזיק 5 שנים עם הרכב.

עשיתי את אותו החישוב כשקניתי את המאזדה ב2014 ב26000 שח עם 140000 ק"מ.

השאלה שאני שואל היא מה הסיכוי לתקלות ברכב היברידי כשה כי אני באמת לא מכיר היברידיות...

פורסם
הבעיה הגדולה היא שאתה נוסע כמות נכבדה של פי 2 מהממוצע השנתי,אתה חייב לאור ההגבלה,לרכוש מראש רכב עם ק"מ נמוך.

במצב העניינים הזה רק רכב דיזל או רכב בנזין שיוסב לגז ישתלם.

היברידית לא תתאים?

רנו פלואנס דיזל שנת 2012 עם 130000 קמ היא רכב מומלץ ואמין? אני מכיר רק סטיגמות :)

פורסם

בהיברידית בת 7 מתחילה להשאל שאלת צפי החיים של הסוללות, תתחיל בבדיקה מה טיב ומשך האחריות עליהן.

לגבי הפלואנס דיזל - בפורום הזה היא אהודה, אבל בהעדר היכרות אישית איני ממליץ לכאן או לכאן. הרץ חיפוש בפורום, היא מוזכרת הרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...