Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שיהיה S300 או S400 או S500 שם, זה כבר סיפור אחר...

יש כבר S-500 בבדיקות מתקדמות, אל דאגה.

יש פתרון מבצעי לS300 (פורסם) וגם אם יכנס S900, גם לזה יהיה פתרון.

יכולות הל"א בחיל האוויר מדהימות ולכן מערכת נ"מ שנבנתה או שתיבנה, יכולה להיפרץ במוקדם או במאוחר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אבל האויב המצרי (הם אויבים בגלל שכל ההתחמשות הצבאית של צבא מצרים מכוונת כלפי ישראל מבין הימים, כך לא מתנהגת מדינה שרוצה שלום )שיתק את כל הדרום מבחינה סלולארית כשהוא נלחם בדאעש, מה שאומר שגם לאויבים שלנו יש יכולות אלקטרוניות מסתבר.

פורסם

למצרים יש את האמצעים האלו בזכות אמריקה ולא בזכות שהם מתכננים מוצרים חדשים.

משבש תדרים, גם אתה יכול לקנות סיני זול בכמה דולרים באליאקספרס - זה לא העניין. העניין שלמצרים ולישראל יש שיתוף פעולה צבאית, ואני מניח שהמצרים דיווחי לישראל על הרצון הטוב לשבש לדאע"ש את התדרים.

המצרים גם נלחמים בתקפה האחרונה בדאע"ש, שהלחימה הזו עולה כסף. לנו יש מאגר גז (למרות שיכול להיות שגם למצרים), יש למצרים להיות איתנו בשלום ולא במלחמה.

אתה צריך יותר לפחד מהעזתים מאשר מהמצרים. העזתים לאט לאט נמשכים לזרם הסוני, לעומת המצרים הם משתייכים יותר לזרם השיאי. ישראל מחזקת קשרים עם הזרמים האלו באופן גלוי (מצרים וירדן) ובאופן חצי גלוי (סעודיה).

הייתי חושש ממלחמה מול טורקיה ואירן מאשר מלחמה מול מצרים. אבל אני יכול להגיד לך שאני ישן טוב בלילה, אפילו טוב מאוד.

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל, מצרים וירדן הן מדינות סוניות, ערב הסעודית הם פחות או יותר מרכז הנצרות הסונית. איראן לדוגמה, שיעית.

בנוגע למלחמות נגד מצרים או טוריקה, נושא נכון לדיון יהיה "איזה מהתרחישים יותר מופרך", לא "איזה יותר סביר"

שניהם לא סבירים בעליל.

פורסם

אולי אני טועה ואולי אני צודק. מה שבטוח אירן מאיימת על סעודיה. יש לסעודים אינטרס משותף יחד עם ישראל. מדי פעם עולות ביוטיוב סרטון סעודי שאוהד את ישראל, עם מסר לעם הפלסטיני.

חמאס מקבל סיוע מאירן, ולכן זה רק עניין של זמן עד שהיחסים יצאו מהארון. בנוסף הסעודים רוצים להיגמל מהנפט, וגם כאן הם מעוניינים ביחסים עם ישראל.

פורסם
כן, אבל האויב המצרי (הם אויבים בגלל שכל ההתחמשות הצבאית של צבא מצרים מכוונת כלפי ישראל מבין הימים, כך לא מתנהגת מדינה שרוצה שלום).

ככה מתנהגת מדינה ששני הגבולות האחרים שלה הם עם סודאן וקירנאיקה - לא בדיוק מעצמות צבאיות.

ורוב הצבא של מצרים בנוי למטרות מגננתיות - הגנה אווירית, מיירטים, תחמושת נגד טנקים ועוד - כלומר, הם מתכוננים לתרחיש שבו ישראל תתקוף אותם. מאחר ואין לישראל כוונה לעשות את זה, הכל טוב.

זה לא אויב. זה בעל ברית, שלא לומר חיוני.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ודבר אחרון: לא זכור לי מטוס קרב שדיברו עליו כל כך הרבה בנושא התקלות. מקווה שבאמת רובם נפתרו...

אפרופו תקלות. כמעט כול מטוס קרב שחוזר מטיסה נוחת עם תקלה מסויימת שאינה גורמת להשבתת המטוס אבל תקלה (לא יודעת לגבי F35).

במקרים מסויימים או חריגים הקצין הטכני או מפקד הטייסת יכולים לאשר גם עלייה לאוויר של מטוס עם תקלה לא קריטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אושר, שאלת תם

מה אתה יודע על F15, F16, F35, F22

שגורם לך לרצות שימכרו לישראל F22?

כאילו, איך, אתה, או אני, או כל אחד אחר שהידע שלו על מטוסי קרב נרכש מכתבות, יכול לרצות או לא לרצות משהו בתחום הזה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

טסתי עליו. (עריכה - על ה F22)

מסך מגע לא משהו, קצת מיושן, וייז עובד לאט, כפתור בורר חימוש ישן כמו בפאנטום. לא לעניין. יכלו להשקיע.

בידוד רעשים גבולי. עיצוב שהיה מעניין לפני עשור, היום כבר פאסה.

עשינו השוואתי עם סוחוי 35 שהוא ישן יותר, והסוחוי לקח בתאוצות.

היה מעניין להשוות לרפאל, אבל האמינות כמו של צורפתים, והיבואן לא נותן שירות משהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אבל הראפאל יפה, וזה לבד מספיק כדי לקנות אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דיסקו, בידוד רעשים בF22 זה בגלל שטסת לאט מידי. זה קרוזר לאוטובאנים ולא לטיסות עירוניות, אבל גם ככה לא נותנים לו להכנס לעיר בגלל שהדס"ל מזהם.

סוחוי לוקח רק עד 100, אח"כ הפינגוין שדוחף אותו מתעייף באקלים החמים שלנו, הוא מיועד לארצות קרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דיסקו, בידוד רעשים בF22 זה בגלל שטסת לאט מידי.

תופתע לשמוע אבל לא ממש. סגרתי איתו מעל מאך 2 מעל כביש הערבה, אבל אז הגיע אוטובוס של ארקיע והייתי חייב להאט. יש רעשים משמעותיים מהמדבקה של הסאן רוף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אושר, שאלת תם

מה אתה יודע על F15, F16, F35, F22

שגורם לך לרצות שימכרו לישראל F22?

כאילו, איך, אתה, או אני, או כל אחד אחר שהידע שלו על מטוסי קרב נרכש מכתבות, יכול לרצות או לא לרצות משהו בתחום הזה?

נכון לעכשיו הוא המטוס קרב החמקן הטוב בעולם.

אמריקה לא מוכנה למכור אותו לידידות שלה כדי שחלילה בטעות הטכנולוגיה לא תיפול לידי אויב.

שוב, זה מה שאני שומע וקורא.

פורסם

מעניין אותי לפי איזה פרמטרים קבעו באותם מקומות שקראת שהוא "הטוב בעולם", ולפי מה בכלל נקבע "טוב"...

בכל מקרה, זה מטוס עליונות אווירית, ובהתחשב בעובדה שלאף אחד חוץ ממצרים אין בכל האיזור הזה תשובה ל F15 הותיק והטוב, חסר היגיון לחלוטין שישראל תקנה מטוס שכזה אפילו אם זה היה אפשרי.

• תוכן חדש...