Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש ממיר מתח מ 12V ל 220V לצורך הטענת סוללות של רחפן.

המטען הינו שנאי בדומה לשנאי לפטופ 50W אשר מחובר לקונסולה של הטענת 3 סוללות יחד.

לאחר קריאה ברשת ראיתי שיש ממירים זולים ופשוטים ויש ממירים בעלי גל סינוס טהור יקרים משמעותית.

קצת הלכתי לאיבוד, האם ממיר מתח של 200W מחנות מוכרת בארץ יעשה את העבודה או שאסור להטעין סוללות מסוג זה?

למשל הממיר הזה

http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=5896

אשמח לתשובה מקצועית.

תודה

פורסם

אני השתמשתי בזמנו בממיר מתח 75 וואט מאוד פשוט בכדי להטעין לפטופ ברכב שעלה באזור ה100 שקלים - אני מתאר לעצמי שזה הכל תלוי גם באיכות המטען שלך ובהגנות שלו.

אם מדובר במטען שיש בו הגנות מקצרים ונחשולי מתח לדעתי גם על ממיר מתח פשוט וזול לא צריכה להיות לך בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעייה בד"כ כלל היא בצרכן וביכולת שלו להתמודד עם מטען ללא סינוס טהור. אני מציע לך להרים טלפון לחנות של סולן. השרות הטלפוני שלהם טוב והם יוכלו לתת לך ייעוץ. כמו כן, החנות שלהם בראשלצ, אתה יכול יכול לקפוץ עם מטען הסוללות ולראות שם אם הוא מצליח לטעון. מניסיון אישי, אני יכול לומר שלמטענים בדכ היה מספיק ממיר פשוט. (למכונת אספרסו למשל, נאלצתי לרכוש שם ממיר 2500W מאד יקר).

ועוד הערה קטנה - לא יודע איזה רחפן יש לך , אבל אני משתמש לרחפן (מאביק) במטען משקע מצית . זול ויעיל.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

יש אפשרות להשתמש ב UPS שיתן לך יותר כוח בפחות כסף.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

אתה לא צריך ממיר ל 220V!

למטעני LIPO יש בד"כ כניסת DC של 12V שתוכל לחבר ישירות למתח המצבר. לא הגיוני להמיר ל 220V כדי לחבר שנאי מ 220V חזרה ל 12V. בדוק את המטען שלך או הצטייד במטען עם כניסת DC. יהיה יותר יעיל וזול.

https://www.ebay.com/itm/iMAX-B6-LCD-Screen-Digital-RC-Lipo-NiMh-Battery-Balance-Charger-2S-6S-JST-XH/282782933450?hash=item41d72d21ca:m:mrMHmhblYpVpwqA6Hhmfv-g

כניסת המתח היא 10-18V. אפשר לחבר ישירות למצית.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...