Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

רכשתי יונדאי i20 משנת 2014 ידנית (מספר שלדה NLHBA51BAEZ253341) ואני עובד על כמה תיקונים, רובם קוסמטיים, כי הרכב היה קצת מוזנח כשרכשתי אותו.

ידית ההילוכים, העור שמסביב והחישוק/עיגול שמקיף אותם די שחוקים.

מצ"ב תמונה

נראה לי שאת העור צריך להחליף, את הידית אפשר להחליף, אבל לא דחוף, אבל הכי חשוב מבחינתי זה להוציא את היישור/עיגול הזה וכנראה לצבוע אותו.

אשמח להפניה ו/או הדרכה בתהליך.

עריכה אחרונה על ידי hakarnaf
תיקון כותרת והכנסת עוד פרטים
פורסם
נשמח לתמונה.

בעיקרון, הכל אפשר לקנות דרך איביי או דרך חנות חלפים של יונדאי בארץ, שכחתי את שמה אבל מאמין שהחבר'ה פה יזכירו אותה.

צודק. מצ"ב תמונהIMG_20180403_190650.jpg

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

פורסם

חלקים מקוריים של יונדאי/קיה ניתן להזמין מאתר: http://www.koraps.com .

מחירים נוחים ואתר אמין. עלות המשלוח קצת יקרה אבל ניתן להזמין מספר פריטים וכך להוזיל את מחיר המשלוח פר פריט.

פורסם

מישהו יודע אולי מה המק"טים של המוצרים האלו:

1. ידית הילוכים (הראש) נקרא באנגלית shift boot

2. העור שמקיף את הידית, נקרא באנגלית shift knob

3. החישוק/עיגול שמקיף את העור, שאגב הצלחתי לפרק לבד ללא צורך בהוצאה של כל האזור.

אשמח גם להסבר איך להוציא את הראש של הידית הילוכים, כי בלי זה אני לא אוכל לעשות כלום. ניסיתי לחפש בגוגל/יוטיוב ולא ממש מצאתי משהו...

• תוכן חדש...