Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קבוצה יקרה.

אני לפני רכישת רכב ורציתי להתייעץ אתכם מה עדיף יותר .

התקציב שלי עד 35 אלף שקל ואני מתלבט בין

אופל אסטרה 2012 מנוע 1.4 עם 147km טורבו לעומת זאת יש לי אופציה שניה על רנו מגאן אצבק יד 1 מנוע 1.5 טורבו דיזל עם 115km מה עדיף יותר? מה יותר אמין ? למי מהם יש שוק יותר טוב ?

אמרו לי שלמגאן טורבו דיזל יש שוק טוב ושהוא עולם אחר לעומת רנו בנזין !

אשמח לחוות דעת

פורסם

אני הייתי הולך על המגאן דיזל בלי להסס.

השוק של האסטרה גם די חלש - ובפרט בקילומטראז' הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה לי שיש פה שתי שאלות חשובות שלא נענו:

1. מה הצרכים שלך?

2. למה דוקא שני הרכבים האלו?

אבל מבין שני אלו, למרות הגיר הרובוטי במגאן, היא כנראה עדיפה על האסטרה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מגאן!

הייתה לי סטיישן דיזל.

נק' תורפה יחידה זה גיר דו מצמדי ומחשב גיר, עלות מחשב גיר לטעמי סבירה, עלות מצמדים גבוהה אבל לא הייתה אמורה להיות בעיה לסחוב איתם עד 200 אלף ק''מ ומעלה, יחסית לדו מצמדי רובוטי זה גיר מוצלך.

החסכון בדלק מעולה, צפה ל 17 קמ''ל בממוצע!

באסטרה שמעתי על בעיות גיר, מעבר לזה לא הייתי ממהר לקנות טורבו בנזין עם ק''מ כזה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בראפיד גיר מוכר ובעייתי + הוא בקבוצה מתחת לרנו\אופל. הוא בליגה של I25, מזדה 2 סדאן, שברולט סוניק וכו'.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

ראפיד תת משפחתית מבחינת נוחות נסיעה בידוד רעשים וסלון אך רנו מגאן מיושנת יותר וגם לא מצטיינת באיכות חומרים בסלון או בידוד רעשים ולדעתי העיצוב הפנימי של הראפיד טוב יותר ומרגיש מוצק יותר ככה שהן בערך שוות לדעתי.

לטובת רנו מגאן יש לך אבזור עדיף בהרבה תא מטען נוח (בגרסאת הסטיישן) נוחות נסיעה טובה מנוע דיזל וותיק ואמין שכבר הוכיח את עצמו וחסכון בדיזל (17 ק"מ לליטר בערך בממוצע) הגיר ברנו מרושם שלי קצת בעייתי (קרוב משפחה החזיק פלואנס עם הגיר הנ"ל שעשה בעיות ומשיחות עם נהגי מוניות שלוקחים אותי כול יום מהעבודה הגיר אכן עושה בעיות)

לטובת הראפיד יש לך סלון בעיצוב סולידי יותר היא זריזה הרבה יותר והשוק שלה טוב יותר אך הגיר ידוע כבעייתי מבחינת חסכון בדלק היא פחות חסכונית מהמגאן דיזל אך ההבדל לא כול כך מוחשי.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר אז עדיף לדעתי את הסקודה כי בהילוכים וטורים נמוכים המנוע של המגאן רועש ועושה רעש אופייני לדיזל גם כן היא לא זריזה בכלל בתוך העיר ולמנוע הדיזל יש ממיר קטליטי שמנקה את עצמו בנסיעות ארוכות במהירות גבוהה בעיר הוא נוטה להיסתם והמחיר שלו ממש לא זול.

אם אתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר אז המגאן תהיה עדיפה בהרבה.

פורסם
ראפיד תת משפחתית מבחינת נוחות נסיעה בידוד רעשים וסלון אך רנו מגאן מיושנת יותר וגם לא מצטיינת באיכות חומרים בסלון או בידוד רעשים ולדעתי העיצוב הפנימי של הראפיד טוב יותר ומרגיש מוצק יותר ככה שהן בערך שוות לדעתי.

לטובת רנו מגאן יש לך אבזור עדיף בהרבה תא מטען נוח (בגרסאת הסטיישן) נוחות נסיעה טובה מנוע דיזל וותיק ואמין שכבר הוכיח את עצמו וחסכון בדיזל (17 ק"מ לליטר בערך בממוצע) הגיר ברנו מרושם שלי קצת בעייתי (קרוב משפחה החזיק פלואנס עם הגיר הנ"ל שעשה בעיות ומשיחות עם נהגי מוניות שלוקחים אותי כול יום מהעבודה הגיר אכן עושה בעיות)

לטובת הראפיד יש לך סלון בעיצוב סולידי יותר היא זריזה הרבה יותר והשוק שלה טוב יותר אך הגיר ידוע כבעייתי מבחינת חסכון בדלק היא פחות חסכונית מהמגאן דיזל אך ההבדל לא כול כך מוחשי.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר אז עדיף לדעתי את הסקודה כי בהילוכים וטורים נמוכים המנוע של המגאן רועש ועושה רעש אופייני לדיזל גם כן היא לא זריזה בכלל בתוך העיר ולמנוע הדיזל יש ממיר קטליטי שמנקה את עצמו בנסיעות ארוכות במהירות גבוהה בעיר הוא נוטה להיסתם והמחיר שלו ממש לא זול.

אם אתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר אז המגאן תהיה עדיפה בהרבה.

צריך מאוד להתאמץ כדי לסתום את הממיר חלקיקים של הרנו!

המומנט ברנו מצויין והוא מרגיש זריז בעיר ומחוץ לה!

רעש של דיזל? בפנים עם חלון סגור לא תרגיש שזה דיזל, עם חלונות פתוחים לי אישית ממש לא הפריע ומתרגלים לזה מאוד מהר.

הבעיות בגיר של רנו שאני הכרתי פחותות בהרבה מונים לעומת dsg שבבסיסו בעייתי.

המגאן אולי תרגיש מעט יותר מיושנת אך כחבילה לטעמי מוצלחת יותר.

אגב אחד הרכבים היותר נוחים שהיו לי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המגאן לא כזאת רועשת, לא בעיר ולא מחוצה לה, מעבר לכך צריכת דלק של 1:17 היא די מעליבה, בעיר אין שום בעיה להשיג 1:15-1:16 בנהיגה רגועה, מחוץ לעיר אין בעיה לקבל נתונים כמו 1:21-1:22, עם מזגן ועם 4-5 מבוגרים ברכב. (וכן, אלו הנתונים שהשיגה אצלנו מגאן דיזל אסטייט, בבדיקה של צריכת הדלק באופן ידני)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דור לי במגאן היה ממוצע 16-17 קמ''ל אבל אני גר באזור הררי + הרכב היה עם תוכנה...

הנסיעות הבינעירוניות בהן הושג הנתון הזה היו נסיעות סטנדרטיות יחסית למרכז הארץ ונסיעות בכבישי הדרום, הנתונים בתוך העיר הושגו בנסיעות עירוניות בתוך באר שבע, שאמנם לא עמוסה כמו תל אביב, אך עמוסה לעומת העבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...