Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביג דיל כולה רצועת טיימינג. זה לא מדע טילים. יש תרכובת חומרים ודרך ייצור שהמציאו לפני יותר מחמישים שנה. כאילו לא היו רצועות מקוריות שנקרעו לאחר 3 שנים... shit happens - בכל מקרה כשקונים חלק עצמאית ומרכיבים לבד - לוקחים סיכון. כשעושים טיימינג במוסך שמכבד את עצמו מקבלים אחריות על עבודה וחלקים מקוריים . מי שרוצה לחסוך שיחסוך ושלא יתלונן אם קרה לו משהו אחרי זה, מה שנקרא סיכון מחושב. אז חסכת - סבבה, תחליף שנה יותר מוקדם פעם הבאה. רוצה להצמד להמלצת היצרן - אל תקנה אפטרמרקט.

הזול עולה ביוקר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה כלכך מורכב בטיימינג? ברמה תעשייתית זה טכנולוגיה של אמצע המאה שעברה, במקרה הטוב.

הסינים מייצרים לווינים ומטוסי קרב, הם מייצרים כל פיסת אלקטרוניקה אפשרית על כדור הארץ, תעשיית הרכב שלהם מייצרת בשנה יותר רכבים מכל אירופה. שזה כולל גם אוטובוסים ומשאיות.

פרוייקטי הבניה שלהם מטורפים לחלוטין בכל קנה מידה - תראה את שדה התעופה של בייג׳ין (המבנה בעל השטח הגדול בעולם), גשר תלוי מעל מים באורך 42 ק״מ ועוד רבים..

בקיצור לא הכל זה כבל לאייפון מאליאקספרס.. אם אתה מחפש זבל זול, הם יודעים לספק את הביקוש. אם אתה מחפש מותגים ומוצרים איכותיים ומוכן לשלם בהתאם, גם את זה הם ישמחו לספק לך. זה לא שיש איזה טכנולוגיית ייצור מיוחדת שלא הגיע לפה.. ההפך, הם מאמצים בשימחה כל טכנולוגיית ייצור שרק תביא (בניגוד לאומת ההיטק, שעדיין בונה בתים בטכנולוגיה של המיצרים הקדמונים)..

יום טוב גם לך

פורסם

אמרתי לכם שנגעתי ברצועה והיא הרגישה לי כמו רצועת צעצוע.

בנוסף קראתי ביקורות בחו"ל, כל הסטים של החברות האלה שהחלקים יוצרו בסין אין עליהם ביקורת חיובית אחת.

פורסם

ראיתי שיש ספק שמביא את CONTIּ+SKF .

הבעיה: פדיחה לגשת לחנות אחרת עכשיו אחרי שקיבלתי מהם כבר הצעת מחיר על הכל (מכיר אותם טוב )ומוציאים אותי הזוי על העניין של הרצועה...

פורסם
מה כלכך מורכב בטיימינג? ברמה תעשייתית זה טכנולוגיה של אמצע המאה שעברה, במקרה הטוב.

הסינים מייצרים לווינים ומטוסי קרב, הם מייצרים כל פיסת אלקטרוניקה אפשרית על כדור הארץ, תעשיית הרכב שלהם מייצרת בשנה יותר רכבים מכל אירופה. שזה כולל גם אוטובוסים ומשאיות.

פרוייקטי הבניה שלהם מטורפים לחלוטין בכל קנה מידה - תראה את שדה התעופה של בייג׳ין (המבנה בעל השטח הגדול בעולם), גשר תלוי מעל מים באורך 42 ק״מ ועוד רבים..

בקיצור לא הכל זה כבל לאייפון מאליאקספרס.. אם אתה מחפש זבל זול, הם יודעים לספק את הביקוש. אם אתה מחפש מותגים ומוצרים איכותיים ומוכן לשלם בהתאם, גם את זה הם ישמחו לספק לך. זה לא שיש איזה טכנולוגיית ייצור מיוחדת שלא הגיע לפה.. ההפך, הם מאמצים בשימחה כל טכנולוגיית ייצור שרק תביא (בניגוד לאומת ההיטק, שעדיין בונה בתים בטכנולוגיה של המיצרים הקדמונים)..

והם גם מיצרים צמיגים שהרבה מאוד אנשים לא רוצים לרכוש אותם בגלל האיכות שלהם. שגם צמיגים זה מוצר שקיים עשרות שינים.

עבדתי באחד מפעלי תע"ש, והשתמשנו באחד המפעלים הסינים. רצינו בסה"כ כמה חלקים ביציקה וציפוי מסוים. החלקים הגיעו עם חריגות כאשר בקרת האיכות אישר את הכל.

אם הסינים רוצים, הם מצליחים (עובדה, אתה בעצמך רואה את סין). אבל הם יודעים גם ליצר זבל.

פורסם

קודם כל בסרטון יש הטעיית צרכן רשמו לו מוצר וסיפקו לו אחר.

במידה ואתה מזמין מראש קיט טיימינג של גייטס ומגיע לך מותחן סיני שאושר ע"י גייטס ורשום על הקופסה שהוא לא מיפן אלא מסין או רק מופיע מק"ט אז זה תקין.

זה קיט טיימינג שמחליפים פעם ב90 אלף או חמש שנים תלויי ברכב .

אפשר לקנות מקורי לא יהרוג אותך.

פורסם (נערך)
יצא לך לראות את הסרטון שצירפתי?

אתה מצחיק.

חוץ מבחור פרנואיד על הסובארו המצ'וקמקת שלו בסרטון הזה אין שום דבר במיוחד לא הוכחות.

מה אתה בא להגיד?

ועכשיו עם עובדות,הוכחות,לא השערות/ספקולציות/פראנויות?

אני בטוח שאייפון X ב1000 דולר אין לו בעיה לקנות מסין.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני בא להגיד שמשיטוט ברחבי הפורומים ברשת GATES התדרדרו והמותחנים שלהם נחותים תוצרת סין.

מסתבר שגם GMB תוצרת סין לא להיט ובכלל באינטרנט יש הרבה המלצות להתרחק מהם בכל מה שקשור לטיימינג ושמיוצר בסין.

תמיד טוב לראות ולקרוא ביקורות ברחבי העולם.

מצטער, זה עדיין מעצבן לשלם הרבה על חברה מוכרת ולגלות שהיא מייצרת את החלק בסין ועוד חלק שהוא לב המנוע.

פורסם (נערך)

עד שלא תהיה השוואה מסודרת בין קיט סיני לבין קיט שמיוצר ביפן,כל השרשור הזה מיותר.

אין פה שבריר הוכחה הכול אלו ספקולציות ודעות קדומות,הבחור בסרטון בכלל לא חשב להתקין את החלפים כי הם מיוצרים בסין.

זה סרטון לא רציני וחובבני.

ושוב,בסין מייצרים הרבה מאוד דברים,אני לא רואה אנשים בוכים על זה שמייצרים אייפון בסין והוא עולה למעלה מ1000 דולר.

ולכל חברה גדולה יש גם פאקים,שים לב אני מקביל את זה לעולם הסלולר,גם במכשירים של סמסונג יש פאקים,גם באפל,גם בגוגל,מה זה אומר ?

שלכל חברה גדולה יש פאקים,יש תקלות עם מוצרים,זה לא משליך על כל המוצרים שלהם.

כמובן שחלק מהחלפים יהיו תקולים,או ילכו בטרם עת,אף בקרת איכות לא קולעת ב100 אחוז.

כמה תלונות היו על הקיטים של גייטס לפני שעברו לייצר בסין? על משאבות של GMB? שיהיו לך תשובות לשאלות האלו נוכל להמשיך בדיון, עד עכשיו אין פה שבריר הוכחה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלחתי הודעה לחנות חלפים שתבדוק לי על קיט SKF בגלל שהקיט מגיע מושלם גם עם מחזירי שמן ועל האיכות של SKF אין על מה לדבר...

נכון שאני מגזים, אבל לא מוכן ששום חלק שקשור לטיימינג יהיה MADE IN CHINA.

• תוכן חדש...