Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מגאן 2 אוטומט 2007.

בשלושה שבועות אחרונים קרה לי פעמיים שהאוטו "נחנק" בזמן הנעה ורק לאחר מספר נסיונות הניע.

בנוסף, פעמיים במהלך שלושה שבועות אחרונים באמצע נסיעה האוטו שוב "נחנק" והוריד מהירות לפתע, תוך כדי הורדת הילוכים, למרות שאני מנסה להאיץ בדוושת הגז. לאחר מספר שניות האוטו חזר להגיב והאיץ.

בפעם השנייה כשזה קרה במהלך הנסיעה, שמתי לב גם שנורת החיווי לבקרת גזי פליטה מהבהבת וכשהרכב חזר להאיץ, היא הפסיקה להידלק ולהבהב.

למישהו רעיון מאיפה הבעיה? אולי אחד מסלילי הצתה מקרטע?

תודה

פורסם

אתה מתכוון לנורת צ'ק אנג'ין. היא יכולה להצביע על המון דברים.

אבל במקרה שלך אכן כנראה יש בעיית הצתה - אם זה קויל, או פלאג.

תתחיל בחיבור לסורק תקלות.

Stay Dirty

פורסם

בספר הרכב הנורית נקראת: "נורית חיווי לבקרת גזי פליטה" (הייתי מצרף תמונה, אך לא מצאתי אפשרות צירוף בהודעה).

כל העניין הופיע לי שבועיים אחרי הטיפול האחרון שעשיתי. המכונאי כשהחליף את הפלאגים, ריסס משום מה את הקוילים בספריי מסויים (ספריי קרבורטורים אולי) לפני שהחזיר אותם למקום. אולי זה גרם לבעיה?

פורסם

בנוסף, יש לי אפשרות להשיג 4 קוילים מקוריים מפירוק כנראה ללא עלות.

האם כדאי לי להתקין אותם במקום העכשוויים שיש ברכב (כנראה לא מקוריים הוחלפו לפני 85K) ולראות אם הבעיה נעלמת?

תודה

פורסם

תודה, אנסה למצוא סורק בתחילת שבוע.

למישהו יש מושג אם ריסוס ספריי קרבורטורים על הקויל יכול להזיק לו? (זה מה שהמכונאי עשה לפני שהחזיר אותם אחרי החלפת הפלאגים, אין לי מושג למה)

פורסם

זה הצטרפות מקרים שזה קרה מייד אחרי טיפול - בטוח ששמו לך פלאגים מתאימים מקוריים?

במגאן צריך פלאגים עם התנגדות, פלאג לא מתאים יכול לגרום לקויל להישרף

מצד שני קויל בן 100 אלף קילומטר יכול ללכת גם בלי סיבה

פורסם

הרכב עבר סורק היום, שהראה רישום מלפני כמה ימים של תקלת מיספייר מאחד הקוילים. התקלה אופסה על ידי המכונאי, עשיתי סיבוב עם הרכב, נכנסתי לסריקה נוספת והמחשב לא הראה תקלה. המכונאי המליץ לא לעשות כלום כרגע.

הקויילים הנוכחיים ברכב הם בני 85000 ק"מ, הוחלפו בבעלות הקודמת לא יודע מה התוצרת , אבל הם לא מקוריים של רנו.

בטיפול האחרון שעשיתי שמו פלאגים מקוריים.

השאלה הנשאלת, באם הסמפטום של קושי בהנעה/ירידה פתאומית בתאוצת הרכב יחזור על עצמו פעם שלישית עם הבהוב נורית החיווי וקריאת תקלה, פשוט להחליף את ארבעת הקוילים, או להחליף את הקויל המזייף בלבד? (אם ניתן יהיה לזהות אותו).

ד"א המכונאי שעזר לי היום, לא הבין מה הסיבה שהקודם ריסס את הקוילים בספריי קרבורטורים לפני שהחזיר אותם לאחר החלפת הפלאגים בטיפול.

פורסם

עוד דבר, בשבועות האחרונים אני מרגיש (אולי זאת רק הרגשה) שינוי בהחלפות ההילוכים של הגיר האוטומטי, הם מעט דופקים. האם זה יכול להיות קשור לעניין הקויל?

פורסם

אפשר לזהות את הקויל המזייף לפי קוד תקלה

המינימום שיש לעשות זה להחליף אותו ואת בן זוגו.

באופן מעשי כדאי להחליף את כל הארבעה כי גם הם בסוף דרכם ותוך כמה שבועות גם הם ילכו לעולמם וחבל על עוד יום בנוסך

• תוכן חדש...